Yvonne Huijerman 02-01-20 14:45:18

Zo ben nog even terug om een reactie te geven op de maand November die ik in eerst instantie niet in de gaten had dat die ook geplaatst was.
Ja wat hebben we genoten om deze prachtige ring te maken, was een ontzettend leuk om te maken, olv Marian bedankt daarvoor. Dat het geslaagd was, was wel te merken hoe iedereen heel druk bezig was en aan de uiteindelijke resultaten te zien was. Ook die van mij was nog niet helemaal af omdat ik deze zo veel mogelijk met perkament papier uit wou werken. Maar ik ben heel blij met het eind resultaat.
Heb er zelfs nog twee voor mijn lieve meiden gemaakt, dankzij de hulp van Marian en Anka die voor de spullen hadden gezorgd. En ook onze cursisten waren laaiend enthousiast , zodat ook zij volgend jaar dit gaan maken. Eerst alle spullen verzamelen ha,ha

Yvonne Huijerman 02-01-20 14:28:27

Ten eerste allemaal een heel goed, gezond, gelukkig en creatief 2020, en dat we met elkaar maar weer vele mooie projecten mogen maken met elkaar.
Wat een gezellig zaaltje waar jullie zaten wat Wilma geregeld had, jammer dat er vele van ons verstek moesten laten gaan, maar helaas ook hier is december een hele drukke maand, veel verjaardagen en zelf in deze maand onze trouwdag, wat ook niet zomaar voorbij kan laten gaan.
Gezellig dat er nog wat dames bij waren om ook hun creativiteit kwijt konden, helaas kan ik er denk ik volgende maand er niet bij zijn, kijk weer uit naar je foto's en beschrijvingen van deze dag groetjes Yvonne

Riet van den Berg 01-01-20 15:41:16

Zo 't nieuwe jaar is weer begonnen en heb eindelijk tijd om even in je gastenboek te schrijven ! eerst natuurlijk 'n gezellig creatief 2020 toe gewenst ! en kunnen we weer de leuke overzichtjes van de gezellige zaterdagen bewonderen !! bedankt en tot de volgende zaterdag!!!groetjes

Hannie Bosch 21-11-19 17:04:12

Hoi Trudy,
Een mooi verslag van de vogelvereniging uit Aalsmeer, zag er heel verzorgd uit, veel vogels en ook je tafel zag er prima uit.wel jammer dat je niet zoveel belangstelling had
Groetjes Hannie, maar zo als je al schreef ze komen voor de vogels,ook de inwendige mens werd niet vergeten

Yvonne Huijerman 20-11-19 21:37:40

Hoi Trudy

Wat weer een leuk verslag en foto's van de vogelvereniging van Aalsmeer.
Heb je er helemaal niet over horen vertellen dat jullie daar heen gingen , je zei wel dat je mijn vogel mooi vond voor de tentoonstelling , maar ik dacht dat dat in Beverwijk was.
Er waren veel vogels te bekijken en ook jouw mooie tafel, maar net wat je zei , de mensen komen voor de vogels en niet voor de kaarten van Perkament. Maar jullie zijn daar wel super goed verzorgd door de mensen daar , als ik dat zo lees. Heeft Ton eigenlijk nog een prijs gewonnen met zijn vogels ?
Helaas ben ik er niet bij in december, de ene week zitten fred en ik in Duitsland, en de andere week hebben we een feestje in de familie, dus mij zie je pas in het nieuwe jaar.
Groetjes Yvonne

Hannie Bosch 31-10-19 08:51:25

Hoi Trudy, heb weer genoten van je mooie verslag en de prachtige foto's. Zo leuk al die verschillende uutwerkingen. Groetjes Hannie

Yvonne Huijerman 30-10-19 23:02:17

Hoi Trudy
Ten eerste heb ik heel genoten van de foto's en verhaal bij de beurs dagen in Den Bosch, deze had ik nog niet gezien , is mij zeker ontschoten dat je deze geplaatst had.
En dan de laatste regiodag waar we weer zo enthousiast gewerkt hebben aan het patroon van Wilma, ook hiervan weer een gezellig verslag en leuke foto's die je tussendoor nog hebt lopen maken. Mijn complimenten weer/
Groetjes Yvonne

Riet Taams 29-10-19 18:41:45

hallo Trudy.het is weer hartstikke leuk om alles terug te zien.het ziet er zoals gewoonlijk weer goed uit bedankt en tot de volgende docenten dag.
Riet.

Lucy de Jong 29-10-19 11:56:01

Hallo Trudy. Bedankt voor je mooie verhalen en foto's. ik kijk elke keer en zie dan de leuke kaarten die gemaakt zijn zo blijf ik toch een beetje bij. Hoe gaat het met je arm ? Blijf je stukjes schrijven en je foto's maken want ik geniet er van en misschien kan ik eens een copy krijgen van jullie werkstuk.Kan ik toch meedoen. groetjes ook aan Ton. Lucy.

Joke Lem 28-10-19 13:12:01

Hallo Trudy.
Met veel plezier heb ik je verslag weer gelezen en de mooie foto,s bekeken. Jammer dat ik er niet bij kon zijn maar op deze manier kan ik toch zien wat of jullie zo,n hele dag gedaan en gemaakt hebben.
Ik heb intussen thuis de kaart ook gemaakt en zal hem de volgende keer wel meenemen. Top gedaan weer hoor. Gr. Joke.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies