annelies 18-03-16 12:20:44

hoi trudy net naar oude fotos van IJmuiden gekeken.de open dagen waren altijd gezellig.moet nog verder kijken.heb genoten van verslag en fotos.bedankt voor verslag en fotos zeker ton jullie hebben er hard voor gewerkt. helaas doen de plaatjes het niet maar een duim omhoog en big smile.

trudy ( bericht van Riet) 22-02-16 19:17:43

Trudy zoals gewoonlijk is het weer hartstikke leuk en ziet er goed uit.
Bedankt en tot de volgende docente dag.
Groetjes Riet.

Joke Lem 22-02-16 13:16:02

Hallo Trudy,
het is iedere keer weer een genot om je verslag te lezen en te bekijken. Het is alsof je er zelf bij bent. Zo overzichtelijk.
Jammer dat ik helaas er niet bij kon zijn. Want het ziet er allemaal weer toppie uit. Zelfs de kroketten heb ik gemist. Maar in hoofdzaak om met elkaar bezig te zijn en iets moois te creŰren. Maar Yvonne en ik zouden nog het patroon van Anka krijgen de volgende keer, Leuk om te zien wat jullie er allemaal weer van gemaakt hebben en.... wat een prachtige kerstkaarten heb je alweer gemaakt. Jammer dat ik zo lang moet wachten op de kerstkaart. Maar complimenten hoor voor je verhaal, foto,s maar ook voor je kerstkaarten.

Yvonne Huijerman 21-02-16 22:01:46

Hoi Trudy
Je hebt er weer een schitterend verslag van de regiodag gemaakt.
Helaas moest ik alweer verstek laten gaan omdat ik geen vervoer naar Beverwijk had. maar volgende maand ben ik er weer hoor.
Mis al die leuke dingen die jullie gedaan hebben, maar gelukkig bewaard Anka nog een patroon voor mij.
En omdat jij van die mooie foto's gemaakt heb. kan ik mij alvast voorbereiden hoe het moet.
Jullie resultaten zijn heel mooi.
En petje af voor al die kerstkaarten die je alweer gemaakt heb.
Tot de volgende maand
Groetjes Yvonne

Joke Lem 18-01-16 17:11:53

Ja daar was ik weer. Na je bericht weer snel op je site gekeken en het zag er weer voortreffelijk uit. Leuke uitleg erbij en de foto,s maken het compleet. Het was inderdaad een hele leuke en gezellige dag. Weer heel anders dan anders maar dat hoort er ook bij.
Groetjes Joke.

Anka Wempe 18-01-16 11:15:55

Hoi Trudy,

zoals na elke regiodag weer een leuk uitgebreid verslagje. Deze regiodag was voor mij wel heel bijzonder, verrast worden door Marian met een geweldige taart, die ook nog een geweldig smaakte en door mijn collega docentes verrast met een prachtig boeket bloemen, ik ben niet gauw stil maar de ochtend van 9 januari 2016 moest ik echt even naar woorden zoeken, iedereen nogmaals heel erg bedankt ik was echt compleet verrast. Het maken van de 2 schilderijtjes was ook erg leuk om te doen en de resultaten zijn ook erg leuk, vind ik, Corrie bedankt voor deze les. Hartelijke groet, Anka

Riet 18-01-16 00:06:47


Hot Trudy,wat ik gehoord heb was 't weer 'n gezellige dag!!bedankt voor 't verzorgen van 't bloemetje en de "schilderijtjes" 't ziet er weer allemaal gelikt uit,zo ook je verhaal erbij!In Februari hoop ik er weer bij te zijn,dus tot ziens groetjes !!!

yvonne huijerman 17-01-16 17:18:13

Hoi Trudy
Weer een prachtig verslag van deze dag, waar ik helaas niet bij kon zijn wegens de verjaardagen van mijn kleindochter en kleinzoon die van oma ook een eigengemaakte taart wilde krijgen.
Maar deze kon niet tippen aan de mooie taart van Marianne jammer dat jullie alleen mochten kijken en aankomen niet. Bedankt dat je namens ons de bloemen voor Anka hebt verzorgd, was een prachtige bos.
Jullie hebben met z'n allen hard gewerkt aan de schilderijtjes en zag er allemaal heel leuk uit.
Hoop er volgende keer weer bij te zijn.

yvonne Huijerman 15-11-15 22:10:40

Hoi Trudy
Een beetje late reactie maar beter laat dan helemaal niet zullen we maar zeggen.
Ik vind dat we met z'n allen heel hard gewerkt hebben aan de pingu´ns.
Zoals altijd was het weer heel gezellig en die werd nog verhoogd met een heerlijke chocolade letter van de Sint en de traktatie bij het brood.
Jammer dat alweer de laatste keer was van het jaar dat we bij elkaar kwamen.
Maar voor je het weet zien we elkaar weer.
Fijne feestdagen en een heel goed begin van het nieuwe jaar groetjes Yvonne

Trudy 15-11-15 19:58:17

Trudy zoals gewoonlijk ziet het er weer fantastisch uit.
Weer bedankt voor het doorsturen ,een heel fijne zondag en de groetjes .
Riet.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken