Joke Lem 13-09-19 13:10:20

Hoi, Trudy,
Met veel plezier heb ik je verslagen van de maand juli, augustus gelezen Maar ook het verslag van de beursdagen in Den Bosch. Mooie foto,s erbij en leuk beschreven. Hoop nog vele mooie verslagen van de komende maanden van je te kunnen lezen.
Ik geniet er weer iedere keer van. Bedankt voor je inzet.

Hannie Bosch 11-09-19 18:22:52

Hoi Trudy,
Weer 2 prachtige verslagen van de maanden Juli en Augustus.
En dan nog het uitgebreide verslag van de knotsgekke kaartendagen in Den Bosch. Gelukkig ging het met je hand weer wat beter. Wat veel prachtige foto's heb je gemaakt. super. Geniet nog steeds een beetje na bij het lezen van je verslag
Lieve groetjes Hannie

Yvonne Huijerman 04-09-19 23:39:11

Hoi Trudy

Heb weer genoten van je 2 maanden overzicht van de werken die we gedaan hebben.
Jammer dat het in Juli niet zo goed ging met je arm in het gips en dan erbij zitten en niets te kunnen doen is echt balen.
Maar gelukkig ging de andere maand wat beter er zijn onder leiding van Anka weer hele mooie schuifkaarten gemaakt, waar iedereen heel enthousiast mee aan het werk waren.
En aan het eind van de dag vele mooie resultaten te zien waren. Bedankt weer voor de verhalen en foto's .
We wachten nu nog op de foto's en verhalen van de beurs in Den Bosch wat een geweldig succes voor jullie was, jammer dat Joke en Ik er niet bij konden zijn, maar toch nog een dagje vrij konden maken om naar jullie mooie stands te komen kijken

Hannie Bosch 19-06-19 22:25:51

Hoi Trudy,
Wat weer een mooi verslag en prachtige foto's. Was leuk om de "fruitkaarten" te maken. Hopelijk gaat het met Corrie snel de goede kant op. Groetjes Hannie

Joke Lem 17-06-19 12:32:34

Hallo Trudy,
Wat heb je weer een werk aan gehad om zo,n mooi verslag van de Regiodag te maken. Heel veel mooie foto,s erbij. Schitterend. Het is gezellig om te lezen en te kijken en we hopen allemaal dat het met Corrie ook weer goed komt. Bedankt Trudy.

Yvonne Huijerman 13-06-19 22:45:27

Hoi Trudy

Wat heb je weer een prachtig verslag gemaakt van de regio/dag, vond het leuk om te lezen en te zien wat jullie allemaal weer voor moois gemaakt hebben, helaas kon ik er deze keer ook niet bij zijn omdat mijn kleinzoon jarig was en daarbij hoort een Oma taart, die ik 's morgens moest maken om mee te nemen naar het feest.
Jullie hebben echt prachtige dingen gemaakt en ik zal komende dagen ook gaan proberen om er een mooie kaart van te maken van de patronen die ik gekregen heb. Bedankt weer voor het verslag

Hannie Bosch 05-06-19 16:41:32

Hoi Trudy, een beetje laat. Je hebt weer een prachtig verslag gemaakt, leuk om weer terug te zien. fijn om steeds weer iets nieuws te leren.
Groetjes Hannie

Yvonne Huijerman 29-05-19 23:09:07

Hoi Trudy

Helaas was ik er deze dag niet bij, vanwege dat ik net geholpen was in het ziekenhuis, maar vind wel heel leuk om te zien wat de andere allemaal gestippeld hebben. Jullie hebben goed je best gedaan want er kwamen mooie werkstukken uit te voorschijn.
Helaas moet ik volgende maand ook verstek laten gaan omdat mijn kleinzoon een tiener word.
Maar ik kijk dan weer uit naar je verslag groetjes Yvonne

Riet Taams 29-05-19 18:40:19


Hallo Trudy.
het ziet er zoals gewoonlijk weer hartstikke goed uit .je werk is niet voor niets
groetjes Riet.

Joke Lem 28-05-19 12:45:53

Hallo Trudy,
Het was jammer dat ik deze keer niet naar de regiodag kon komen. Maar dankzij jou site en de mooie foto,s erbij blijf ik toch op de hoogte wat er gemaakt wordt. Ik hoop er de volgende keer weer bij te zijn. Bedankt voor je mooie verslag.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies