Joke Lem 06-07-16 21:35:13

Hoi Trudy,

Het heeft even geduurd voordat ik in je gastenboek schrijf. Intussen zijn we alweer bijna aan de volgende regiodag toe. Maar wij waren op vakantie en kon ik niet eerder in je gastenboek schrijven. Maar je stukje is weer fantastisch geschreven en geeft ook de sfeer goed weer wat wij in Beverwijk hebben. Het was een geweldige dag met Waltraud en we hebben er met z,n allen met plezier aan gewerkt.Nogmaals een dankje aan Waltraud en die het georganiseerd hebben.

Aletta Alkema 21-06-16 19:19:12

Dag lieve collega,s. Wat hebben jullie een leuke dag gehad met Waltraud. Om jaloers op te worden. Zeker gezien dat jullie iedere maand bij elkaar komen. Ik ben nu coordinator geworden van Midden Nederland masr zou graag in de buurt van jullie willen wonen, zodat ik jullie bijeenkomsten zou kunnen meemaken. De kaarten die ik van jullie zie, zijn zo mooi. Mijn complimenten hoor. Een hartelijke groet van Aletta

Yvonne Huijerman 21-06-16 13:10:05

Hoi Trudy

Jij ten eerste bedankt weer voor het super stukje over onze regiodag met leuke foto's erbij.
Ook wil ik Waltraud bedanken dat zij de moeite heeft genomen helemaal naar Beverwijk te komen en voor de super leuke les met hele mooie resultaten en tips die ons gaf.
Onder genot van koffie en iets lekkers hebben we fijn gewerkt. En aangezien wij het zo druk hadden met ons werk wil ik Ton en Kees bedanken dat zij voor ons afgewassen hebben. Waltraud nogmaals mij dank voor deze gezellige dag.
Trudy je kaart is heeeeeeel mooi geworden
Groetjes Yvonne

Anka Wempe 21-06-16 09:32:56

Hoi Trudy,
je hebt er weer een leuk verslag van gemaakt met een perfecte indruk door alle foto's die er bij staan, top hoor. Geweldig dat je het iedere keer weer doet. Het was een leuke dag en ook dank aan Waltraud, omdat zij de moeite heeft willen nemen om vanuit Duitsland naar Beverwijk te komen.
Groetjes, Anka

Annelies de jong 20-06-16 19:01:28

Trudy zag er heel gezellig uit.kaart is mooi geworden vooral de vlinder.

Thérèse-José Koopman 20-06-16 11:21:31

Hallo Trudy,
De doc.workshop met Waltraud van juni jl. was inderdaad erg gezellig en zeer leerzaam. Ik hoop dat ze nog lang van haar bloemen heeft kunnen genieten. Je werkstuk is erg mooi geworden! Met recht om trots op te zijn!

Joke Kosters 25-05-16 21:14:41

Goede Avond ,
Een aantal jaren geleden heeft mijn moeder op de pergamano club van mevr Zwaan in IJmuiden gezeten.
Helaas kan zij geen kaarten meer maken door haar geestelijke situatie .
Zij heeft nog diverse patronen en andere materialen.
Mijn vraag is of u hier intresse in heeft of iemand weet die ik er blij mee kan
maken.
Met vriendelijke groet
Joke

Joke Lem 21-05-16 16:32:43

Hallo Trudy,

Deze keer was je website met het nieuwe verslag snel in de lucht. Dit vond ik leuk want zo kreeg ik toch een hele leuke indruk wat jullie deze dag zoal gedaan hadden. Juist omdat ik er jammer genoeg niet bij kon zijn. De haasjes zijn zo schattig geworden. Ook nog bedankt dat ik de patroontje toch kon krijgen. Ook Therese nog bedankt dat je dit voor ons wilde verzorgen. Trudy jij ook weer bedankt voor je leuke en mooie verslag. Daardoor krijg je de indruk als je dit leest en ziet of je erzelf bij bent. Gr. Joke.

Thérèse-José Koopman 18-05-16 16:53:09

Hoi Trudy,
Fijn dat het een gezellige dag was tijdens het haasjesmaken en dat de taart er soepeltjes ingleed!
Het resultaat met al die schattige, kleurrijke haasjes gaf een heerlijk lentegevoel ondanks de storm die buiten tekeer ging. Daar hebben wij dus niks van gemerkt.
Op naar het volgende werkstuk in juni.

yvonne Huijerman 18-05-16 10:21:21

Hoi Trudy

Wat heb je er weer een gezellig verhaal van gemaakt en je hebt het maar druk gehad met foto's maken van de hele dag, dat is iets wat ik altijd vergeet om te doen , alleen op het laatst als iedereen als paparatzi bezig is om foto's te maken. . Ook ik wil Therese bedanken voor de les was erg leuk om te doen en ook de voorbeelden die zij meegenomen had gaf je weer nieuwe ideeën. Kijk uit naar de volgende maand ook al zal mijn kleinzoon zijn verjaardag wel vieren, (dus taart maar een dag van te voren maken voor hem) maar ik wil er zeker bijzijn als Waltraud naar Beverwijk komt.
Dus tot volgende maand Groetjes Yvonne

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken