Gerrie 25-05-19 10:48:23

Wat een gezellige "stippeldag" hebben jullie weer gehad. Nieuwe technieken zijn altijd leuk om te proberen om er achter te komen of je het leuk vind of niet.

Joke Lem 08-05-19 17:48:56

Hallo Trudy,
Met veel plezier je verslag van de regiodag weer gelezen. Je maakt er weer een mooi verhaal van begeleid door de mooie foto,s die je ervan maakt. Ja deze techniek was voor mij ook weer heel nieuw. Heb nog nooit met distress inkt gewerkt. Maar beslist een leuke techniek. Dank je wel dat je deze techniek aan ons uit wilde leggen. Want jij had de workshop in Den Bosch gedaan onder leiding van Gerti. Een mooi patroon en zowel jij als Gerti bedankt dat we dit ook konden maken.

Hannie Bosch 07-05-19 21:28:53

Hoi Trudy,
Weer een mooi verslag van de regiodag met heel mooie foto's.
Groetjes Hannieo

Yvonne Huijerman 04-05-19 22:22:11

Hoi Trudy

Je hebt een geweldig verslaggemaakt van de vlinderkaart die we onder jouw leiding gemaakt hebben.
Goed dat jij de rand er achter uitgedraaid had want deze mal heb ik niet, maar zag later thuis dat ik deze aan de verkeerde kant opgeplakt had, heel stom. De kaart die erop lag was ook voor mij een hele nieuwe techniek om dit op te brengen met distress inkt en een borstel maar wel heel leuk om te doen. Het tekenen met witte inkt van de vlinder wilde bij mij ook niet echt lukken, wel drie keer opnieuw begonnen, maar gelukkig mocht ik van een van de dames een witte pen lenen waar het gelukkig wel mee lukte. Aan het eind had ik toch een prachtige kaart klaar onder jouw leiding, nogmaals dank daarvoor.
Groetjes Yvonne

Riet Taams 01-05-19 18:41:29

Trudy ziet er zoals gewoonlijk weer hartstikke goed uit.groetjes en tot de 11e

Joke Lem 24-03-19 13:46:28

Hallo Trudy ik had nog geen tijd gehad om in je gastenboek te schrijven Dus bij deze wil ik je laten weten dat het er weer top uit ziet en de verhalen en de foto,s weer fantastisch. Helaas kon ik er deze keer niet bij zijn. Maar door je verhaal en de foto,s kan ik toch digitaal zo,n dag meemaken. Succes met het bij elkaar zoeken voor de volgende regiodag en hoop er zeker weer bij te zijn.

Riet Taams 21-03-19 18:42:28


Hallo Trudy ,
het wordt zowat afgezaagd,maar het ziet er weer piek fijn uit, groetjes Riet.

Hannie Bosch 20-03-19 11:47:50

Hoi Trudy,Alweer een mooi verrslag. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, volgens mij hebben jullie hard gewerkt mwt mooie resultaten. Fijn dat je het toch leuk vond om te maken. Groetjes Hannie

Gerrie v.d. Belt 20-03-19 08:45:46

Tjonge wat een mooie werkstukken zijn er gemaakt! En wat een mooie tekeningen!

Yvonne Huijerman 02-03-19 23:59:35

Hoi Trudy

Wat heb je weer een gezellig verslag gemaakt van de afgelopen dag, en mooie foto's erbij.
zo leuk dat je dit weer elke keer doet, ook om andere mee te laten genieten van onze gezellige dag die we elke maand met elkaar hebben.
Vind het leuk dat je uitkeek naar het patroon wat joke en ik uitgewerkt hadden van Julia Roses
Jammer dat jouw waaier in eerste instantie de mist in ging met prikken en knippen, maar je bent niet voor 1 gat te vangen en hebt het reuze goed opgelost.

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies