Hannie Bosch 05-11-18 11:02:50

Hoi Trudy, een beetje laat, maar net je mooie verslag gelezen.je hebt weer goed je best gedaan,leuk om terug te zien.het was een mooi patroon van Yvonne en Joke. Ben hem nog in een andere kleur aan het maken na een week vakantie. Groetjes Hannie

Yvonne Huijerman 31-10-18 22:21:50

Hoi Trudy

Bedankt weer voor je mooie verslag en foto's van de laatste regiodag, had al eerder gekeken maar ik had toen geen tijd om wat in je gastenboek te zetten, dus nu maar even.
Ik vond het heel leuk om samen met Joke onze kerstkaart te doen, we vonden iedereen heel enthousiast en de pinguïns waren met z'n allen druk aan het schaatsen, Hierbij wil ik ook nog bedanken voor alle traktaties die langs kwamen.
Kijk uit naar de volgende keer want ik vind dat we dan weer leuke dingen gaan maken.

Riet van den Berg 29-10-18 22:29:06

Hoi Trudy,helemaal niet erg ,dat 't even geduurd
heeft ,goed om iets later alles terug te zien!
bedankt weer voor je verslag !!!
groetjes.


Reactie:
hallo Riet,

bedankt voor je reactie in mijn gastenboek.
ik vind het altijd leuk om te lezen.

groetjes,
Trudy.

Joke Lem 29-10-18 12:08:08

Hallo Trudy,
Na je mooie verslag wil ik je via je gastenboek ook weer even een compliment geven. Je hebt er veel werk aan gehad, foto,s maken er leuk bijschrijven enz.Het ziet er weer fantastisch uit. En wij vonden het leuk om met jullie deze kerstkaart te maken.Volgens mij had iedereen er wel plezier aan te zien aan de foto met het eindresultaat. Helaas mis ik mijn reactie die ik je geschreven heb van den Bosch. Ik denk dat deze niet aangekomen is. Maar van de Bosch had je ook heel mooi verzorgd. Dus bij deze nog een keer weer bedankt voor je mooie site.

Gerrie v.d. Belt 29-10-18 11:05:41

Wat een mooie kerstkaarten hebben jullie weer gemaakt!!
En jouw paarse kaart vind ik heel erg mooi, voor mij is het een prachtige korenbloem!!

Yvonne Huijerman 19-09-18 23:28:18

Hoi Trudy

Wat een geweldig verslag heb je gemaakt van de beurs in Den Bosch, en vele mooie foto's waar ik al een voorproefje van had gezien. Want omdat wij er niet bij konden zijn mis je toch veel dingen en contact met mensen. Ik vond het wel heel fijn dat ik zaterdag samen met Joke en onze mannen toch een dagje zijn geweest. Al kwamen we niet echt hard vooruit omdat we overal aangehouden werden voor een praatje en een begroeting. Daarom ben ik heel blij met al jou foto's omdat toch blijkt dat we niet alle mooie werken hebben gezien.
Ook met de workshop van Gerti hebben jullie heel hard gewerkt en daar zijn ook leuke foto's van gemaakt. Bedankt nogmaals voor je mooie verslag en foto's

Hannie Bosch 19-09-18 19:52:52

Hoi Trudy,
Wat een prachtig verslag van de dagen in Den Bosch. En al die mooie foto's die je gemaakt hebt ga zeker nog vaker naar je site toe om na te genieten van al dat moois. Blijf dus aub doorgaan met je mooie site
Liefs en tot volgende maand
Hannie Bosch

Gerrie v.d. Belt 19-09-18 15:33:31

Wat een mooi verslag van Den Bosch, jullie hebben vast volop genoten van alle positieve reacties!!

Anka Wempe 19-09-18 15:15:28

Hoi Trudy,
heb weer eens even de tijd genomen om een kijkje op jou site te nemen naar de verslagen van Den Bosch en de laatste regiodag, ziet er allemaal weer goed uit en Den Bosch het was toch of ik er even een beetje bij was, zeker de Bossche bollen waren een verrassing en dar hebben wij ook zeker van genoten.
Ook het verslagje van de regiodag in september waar weer een mooi patroon werd gemaakt is top.
Hou dit nog maar even vol, want denk dat je er vele mensen een lezier mee doet.

Hartelijke groet,
Anka javascript:void(0);

yvonne Huijerman 18-09-18 23:55:18

hoi Trudy
je verslag en foto's zijn deze maand weer heel goed gelukt. We hebben met z'n allen heel hard gewerkt en af en toe kwam de pastoor en dominee voorbij omdat het muisstil was omdat iedereen zo druk bezig was. Maar de resultaten mogen er zijn mede Hannie die ons hele goede uitleg gaf.
Ben ook heel blij met het eind resultaat.
Tot volgende maand maar weer, dat schiet alweer aardig op
groetjes Yvonne

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies