Riet Taams 17-09-18 18:55:29

hallo Trudy. zoals gewoonlijk ziet het er weer piek fijn uit,
zo kunnen we de docenten dagen weer opniew beleven.
groetjes en tot october.
Riet.

Hannie Bosch 17-09-18 16:42:31

Hoi Trudy, wat heb je weer een mooi verslag gemaakt. Vond het erg leuk om te doen en al die verschillende "zonnebloemen" te zien. Die van jouw was ook heel mooi volgens mij een zonnehoed of een chrysant. Kijk alweeruit naar volgende maand
Lieve groetjes Hannie Bosch

Joke Lem 17-09-18 15:40:13

Hallo Trudy,
Je verslag heb je al snel klaar. En het ziet er weer geweldig uit zoals altijd.
Het was een gezellige dag en er is hard gewerkt nu dat kan je wel zien op de foto,s.Je ziet de werkstukken groeien en na afloop de foto met alle werkstukken die klaar of bijna klaar zijn.
Weer geweldig gedaan Trudy.
Dank je wel.

Joke lemj 15-08-18 13:16:45

Hoi Trudy,
Wat is het toch altijd weer heerlijk om je mooie verslag te lezen en met de prachtige foto,s die erbij horen. Je neemt er toch altijd weer de tijd voor om al die foto,s te maken. Ja het was een ontzettende gezellige dag en ik vond het fijn dat ik er ook weer bij kon zijn. We maken op deze regiodag toch altijd weer prachtige creaties. Zo is die van jou ook heeeeeel mooi geworden. Mag je best trots op zijn. Trudy weer bedankt voor het prachtige verslag en ik hoop dat er nog heel veel mogen volgen. Groetjes Joke.

Yvonne Huijerman 15-08-18 13:00:24

Hoi Trudy

Zo wat ben je snel dit jaar met je verslag en foto's, maar wel heel gezellig weer.
Je kan zien dat je een andere camera heb, je foto's zijn heel mooi.
Het was weer een super dag met een hele leuke kaart om te maken, er stond op de mail die we kregen dat het wel een geduld kaartje was en dat was voor sommige echt wel omdat het lampje maar niet wilde branden of bleef branden, maar desalniettemin het was super leuk om te doen.
En de resultaten komen stuk voor stuk te voorschijn op facebook. En over je scheve geplakte kaart, als je bij mij kijkt zit die ook niet recht maar een kniesoor die daar op let, want het was wel vast is vast.
Op naar de volgende maand, maar eerst even genieten van onze vakantie
Groetjes Yvonne

Gerrie 15-08-18 08:07:55

Wat een superleuke dag hebben jullie weer gehad met mooie resultaten! Fantastisch om te zien dat jullie elke maand met zo'n grote groep zijn!

Hannie Bosch 14-08-18 21:04:50

Hoi Trudy,
Wat ben je snel met je mooie verslag en prachtige foto's. Het was weer een leerzame dag en heel gezellig. Wel jammer dat de taxi er al zo vroeg was waardoor mijn kaart niet af kwam.
Groetjes Hannie

Riet van den Berg 14-08-18 14:08:33

Hoi Trudy,
nog sneller kan 't niet,leuk dat 't er nu al op staat 't was weer 'n leerzame gezellige dag en de resultaten zijn prima!Jouw kaartje is ook heel leuk geworden en dat 't 'n beetje scheef staat,'n kniesoor die daar oplet!!Hoeveel ga je er nog maken succes ermee!

yvonne Huijerman 09-08-18 21:36:48

Hoi Trudy

Leuk weer je verhaal en de foto's die erbij staan, zodoende kan ik ook zien wat jullie gedaan hebben die dag.
Zelf schitterde ik van afwezigheid ik was in de week daarvoor lelijk gevallen met de fiets en had mijn hand zwaar gekneusd en dan had ik toch niets kunnen doen, al vond ik het heel jammer want ja ik ben er meestal wel bij. Maar de volgende zaterdag kom ik zeker weer en kijk er helemaal naar uit.
Groetjes Yvonne

Hannie Bosch 01-08-18 19:45:20

Hoi Trudy
Je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt. Het was echt heel leuk om zo met elkaar samen te werken. En de rommel was n later snel opgeruimd. Heb nu eindelijk mijn doublo do in gebruik genomen dus het was ook een leerzasme dag
Groetjes Hannie

<< < 7 8 9 10 11 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies