gretha 10-04-14 19:38:16

Vandaag sponsorloop gehad. De Wit-Russische kinderen liepen samen met de kinderen van het Visnet vele rondjes. na elk rondje werden ze volgestempeld op wangen, armen en zelf benen.Ze hebben ervan genoten. ook hebben ze een geweldig bedrag opgehaald, fijn allemaal. op naar ouwehand.

gretha van Wolfswinkel 03-04-14 19:32:33

Vandaag naar de molen geweest, wat een super weer hadden we weer. Ze hebben erg genoten, binnen en buiten de molen. Wat hebben we toch geluk met dat weer elke keer. De kinderen hebben allemaal en paar klompjes en wat meel mee naar huis gekregen dat viel erg in de smaak. Na een half uurtje heen en weer en in de molen op en neer lopen kwamen ze moe maar voldaan weer ook op scola.

Mieke 01-05-10 23:10:19

Hallo Allemaal
Na een voorspoedige reis mochten we weer veilig thuis komen in Elst vanmorgen.
Na een emotioneel afscheid, wat trouwens in de bus heel snel voorbij was vonden de kinderen het weer fijn om naar huis te gaan. Ze waren blij om hun familie weer te zien. Ook de juffen en tolk waren heel blij om hun geliefden weer te ontmoeten. We mogen hen allen opdragen in ons gebed bij onze liefdevolle Vader.

Mieke 26-04-10 09:16:18

Beste allemaal

Nu komt alles wel heel dichtbij......vooral het afscheid! Ik zal jullie ws niet allemaal persoonlijk kunnen spreken vanavond, maar wil vanaf deze plaats jullie heel veel sterkte toewensen voor de komende dagen. Het is moeilijk maar weet dat Onze Hemelse Vader met alle gasten meegaat, en.....ze gaan weer naar HUIS.
Bij deze wil ik jullie ook hartelijk danken voor alles wat jullie de afgelopen weken voor de kinderen/volwassenen gedaan hebben, en de goede samenwerking die ik met jullie mocht hebben. GEWELDIG NOGMAALS BEDANKT.
Groetjes

Marjon 25-04-10 23:25:40

nog een paar uur. en dan is het zo ver. eerst nog maar even . en dan het afscheid. moet er niet aan denken want de tranen na de kerkdienst zitten wel erg hoog. We hopen dat ze woensdag veilig thuis mogen komen. en dat ze op een mooie tijd hier in Elst mogen terug kijken.

Lianne 23-04-10 21:50:48

Nou voor het eerst liggen ze hier met z'n 3en op 1 slaapkamer, gisteren even overlegdof madam het wilde (mijn eigen dames wilden nl wel )EN ja hoor dat wilde ze wel, dus vanavond alle matrassen versleept en bij Annelise op de kamer gelegd. Ik heb ze wel allemaal op hun eigen tijd naar bed laten gaan en er is nu heerlijk rust in de tent , het zal alleen morgen wat vroeger zijn dan anders verwacht ik, nou ja ik hoop maar niet al te vroeg is nl weer erg slecht voor mijn humeur

Petra 20-04-10 23:12:03

Nog 6 nachtjes slapen en dan stappen ze weer de bus in. Op weg naar ....... huis. Ze zijn er zelf, hoe leuk en goed ze het hier volgens ons ook hebben, ongemerkt weer aan toe. Het weerzien van papa, mama, broers, zusje, opa's en oma's komt dichterbij. Acht weken van huis weg is lang. Bij ons zal het wel weer even wennen zijn. Uit vorige ervaringen weten we dat het 1 dag vreemd is en dan pak je je eigen ritme weer op. Zo ook de kinderen. Wij laten ze gaan en het is weer stil, zij hebben de afleiding van de busreis en het thuiskomen daar in wit-rusland.

Ronald, Andre, Clasina en Mieke wij wensen jullie Gods nabijheid toe op deze reis.
Dat jullie deze kinderen weer veilig bij hun families mogen brengen.

Het was ook deze keer, ondanks wat geruzie tussen die twee, weer een fijne tijd die we zeker niet zullen vergeten.

Gr. Petra

Marjon 07-04-10 22:55:42

Vanmiddag wezen winkelen. Heel gezellig wel vermoeiend. vooral de jongste juf kan er wat van. Waar sale of 50% staat binnen geweest. Ze letten echt wel op de kleintjes (€)
Na het winkelen kon ik wel ook wel gedaan.
Maar goed, we doen het voor het goede doel.

gretha 06-04-10 22:00:54

Vandaag hebben onze Wit-Russische kinderen weer vis gegeten. Deze keer waren het lekkerbekjes.
Nou we hebben heel wat 'verlekkerde bekjes' gezien. Niet allemaal, ook de oudere juf, vond het niet echt om over naar huis te schrijven.
Maar het overgrote deel heeft er echt van genoten. Elke keer weer leuk om zoiets mee te maken. Geniet nog even van ze.

Mieke 05-04-10 19:58:38

Wat gaat de tijd weer snel, sneller..... veel te snel. Het einde komt al weer een beetje in zicht, en eigenlijk willen we dat niet. De kinderen genieten, maar de volwassenen ook. De juffen en tolk zijn al aardig ingeburgerd en het zal dan ook weer moeilijk worden bij het naderende afscheid Maar we genieten nog maar met volle teugen. Ik ben dankbaar dat het tot nu toe zo goed loopt, en dat het met elkaar weer een goede tijd is, groetjes

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies