Karin Dieterman 10-05-07 11:06:23

Dit berichtje is voor de makers van de DVD.
We zijn er echt ontzettend blij mee.
Leuk dat je, als je het hoesje open doet je "eigen" kind ziet.
Jullie hebben er echt heel veel uurtjes werk in gestoken.
Bij deze heeeeeeeeeeeeeeeeel erg bedankt hiervoor. Een blijvende herinnering aan een geweldige tijd.

Groet Karin

liza van schoonhoven 01-04-07 11:43:51

heej allemaal
ik ben liza en ik mis de russische kinderen heel erg.
zelf had ik geenrussisch kindje maar mijnbeste vrieninnen wel het meest ging ik om met iryna bij gastgezinfam. pitlo
wij ella iryna en liza hebben twee keer gelogeerd envaak gespeeld eigenlijk wat ik wou zeggen was dat ik iryna heeeeelerg mis
Iryna miss you so much!!!!
heeel veel kusjes voor jou iryna van my
groetjes liza

ella pitlo 28-03-07 09:47:35

hallo allemaal
wij maken in de schoolkrant een stukje over de wit-russen
dat doe ik met Marie-jose fransen doe
daar kunnen we veel van leren
en we missen ze heel erg !!!!!!
groetjes ella & marie-jose

Willie Hovestad 20-03-07 14:11:32

Zondagavond ging de telefoon en ja hoor daar was Hanna weer, ze heeft tot nog toe iedere zondag gebeld en iedere week gemaild. Het is best fijn om haar stem weer te horen maar toch is het lastig als je elkaar niet ziet om dan een gesprek op gang te houden.Ze vertelde dat ze examen heeft gedaan in literatuur en dat dat goed was gegaan. Hanna en de kinderen zijn op dit moment druk met de augurken.Ze vroeg of ik iedereen de groeten wilde doen, dus bij deze.

Elly Geers 18-03-07 16:31:00

Fijn Mieke dat je er weer wat in het gastenboek hebt geplaatst nu kan ik er ook even met een gerust hart op spammen . Ja het leven gaat door na het project en dat is maar goed ook. We mogen weten dat alle kinderen weer daar thuis zijn waar ze horen. dit neemt niet weg dat regelmatig nog een gemis wordt ervaren. Als ik boven kom en de stofzuiger pak in onze "logeerkamer"( die we eerst nooit hadden )dan kan ik het me verbeelden maar het ruikt nog steeds alsof Marina er is. Ook aten we vanmiddag na de koffie wat toastjes met vis en ik moest meteen aan Marina denken wat dat was onze heerlijke viseter. Nu moesten we alles zelf opeten (is ook gelukt hoor ). er ligt nog een brief van de ouders van Marina bij Tanja die ik kan ophalen. Ik ben benieuwd wat de ouders te vertellen hebben. Langzaam wennen we zo weer aan het leven met ons eigen gezin maar deze ervaring door God gegeven vergeten we nooit meer!!!!

Groetjes Elly en de rest van de familie natuurlijk

Mieke Pitlo 17-03-07 23:48:02

Hallo Allemaal
Wat is het rustig in Elst zelfs op de site zien we nagenoeg geen reacties meer. Als jullie je belevenissen willen schrijven, of misschien jullie gedachten nog met ons willen delen, kan dat ook nog na het projekt. Let ope gastouderavond is woensdag 21 maart, dus dan zal er nog wel wat loskomen.
Bij ons is het goed te merken dat het projekt afgelopen is, hoewel je nog wel een kleine nasleep hebt van dingen die moeten gebeuren, maar het gewone ritme is ook wel weer lekker.
Groetjes

Ronald 12-03-07 19:22:10

Beste mensen,

Om jullie een beter beeld te geven van de terugreis, heb ik alle foto's een ondertiteling meegegeven. Het tweede deel van het reisverslag ben ik op dit moment in het net aan het overtypen. Verder zal er een kort verslag aan de ouders in het Tsjernelsje verschijnen, evenals een dankwoord, welke één van de ouders in het engels aan jullie en ons doorgaf tijdens het ontvangst. Veel lees- en kijkplezier de komende week.

Mieke Pitlo 11-03-07 15:24:01

Beste allemaal
Het is weer fijn en goed om na deze reis thuis te zijn. We hebben het goed gehad met elkaar en het was fijn om de kinderen weer met hun eigen ouders te herenigen en het is zoals een van de ouders zei in Ol`shany een herinnering voor de kinderen die ze voor altijd meedragen. We mogen voor deze kinderen en begeleiders blijven bidden dat het evangelie door mag klinken over de hele wereld.En ook wij kunnen zeggen wat de kinderen geleerd hebben:JA GOD IS GOED !
Fotos van de terugreis kunnen jullie zien op het webalbum van Ronald. De film houden jullie nog even tegoed. Groetjes en ook vanuit Ol`shany GODS zegen toegewenst voor allen.

Connie 10-03-07 22:14:45

Ik hoop dat iedereen gezond en wel terug is!
Ook mijn jas meegebracht? 'kBen benieuwd naar jullie verhalen.

gera van beek 09-03-07 23:06:58

Hallo allemaal.

Hier nog een berichtje van ons,het is nu alweer vrijdagavond,4 dagen zonder koila ik mis hem ontzettend,en laat nog wel eens een traantje vloeien.koila heeft woensdagavond gebeld dat hij weer veilig thuis was.hij zij dank u van pappa en mamma,hij heeft dennis en jelle ook nog aan de lijn gehad.
we hebben gelukkig een fijne herinnering aan hem en zullen hem nooit vergeten.
Ik wil bij deze iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt en ik wens de werkgroep een behouden thuisreis toe groetjes gera

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies