Henri de la Rochejaquelin 07-12-06 23:27:00

Allons chercher l'ennemi:
Si je recule, tuez-moi;
Si j'avance, suivez-moi;
Si je meurs, vengez-moi.

Ca c'est l'esprit des vrais UDA!

 La Taupe 07-12-06 20:58:18

"La Garde meurt et ne se rend pas"

Citation de Pierre Cambronne

Moi je dirai: "Les UDA de Garde meurent et ne se rendent pas"

Citation de "La Taupe"

 Jeanine Desmedt 07-12-06 20:26:09

Félicitations pour le site que vous avez créer. Trés belle hommage pour tout ces militaires qui ont risqué leur vie pour nous et notre pays et aussi pour tout ceux qui mettent tout en oeuvre pour que la paix sois un aquit pour tout le monde

JEANINE

Marc Crauwels 07-12-06 16:07:06

Proficiat met uw site. Het doet goed om na 16 jaar nog eens iets terug te zien van de mooie tijd bij de luchtmacht. Doe zo verder.

Air Commando
15e W Lu Tpt of was het 15e Vvbw

DE COCK 07-12-06 10:05:50

mooie site ik ben ook luchtfuselier geweest in 1983 te duitsland in kappelle erft daar stonden we in voor bewaking van de nikes rakketen en verdedeging van het site.

denis

 Erik Vandenbroecke 04-12-06 00:41:06

Beste Vrienden,

Hartelijk bedankt voor jullie uitdrukking van sympathie, naar aanleiding van mijn 60ste verjaardag. Jullie zullen begrijpen dat ik niet iedereen persoonlijk kan danken, daarom doe ik het langs deze weg. En wees gerust, wat we jullie in 2006 aangeboden hebben, is niets in vergelijking met wat op het programma staat voor 2007. Chris, Jean-Pierre, Marleen, Gilbert en ikzelf werken hard om van 2007 een spetterend jaar te maken. Jullie kennen ons ondertussen als een goed geolied en goed werkend team, dus... "Mieke hou je vast aan de takken van de bomen"!

Talihoo !

Erik V.d.broecke

Omer Vanvoorden 28-11-06 19:31:31

Hallo,
Het doet mij plezier te lezen hoe U nu nog de mannen van Sake Masisi waardig inherinnering brengt. Ik ben van dezelfde lichting ཷ en was destijds in Kleine Brogel gekazerneerd.
Hoe het in de kazerne allemaal in zijn werk is gegaan heb ik van zeer nabij meegemaakt.
Allemaal heb ik ze van nabij gekend en van het hele peloton zijn er slechts twee teruggekomen.
Niemand heeft ze ooit bedankt, erkend noch geëerd. Fijne, knappe, sterke jonge kerels, allemaal. Hun offer moet in herinnering blijven. Ook na 46 jaar. Hou ze in ere.
Omer Vanvoorden

Jozef Verhulst 28-11-06 18:26:09

Beste Eric,
Van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag. Je bent nu een echte oud strijder. We zijn niet meer zo soepel en lenig als vroeger maar als het er moest op aan komen dan zouden de jonge mannen van vandaag nog rap moeten zijn om ons te overdonderen. Want de spirit die ze ons in het leger geleerd hebben vloeit nog steeds door onze aderen en stijvere knoken. Dat is iets dat we nooit zullen verleren.
Wat jouw verhaal betreft. Gewoon super weergegeven. Die toch plesante tijd kunnen ze ons zeker niet meer afnemen en blijft ons altijd bij. We hebben er afgezien maar ook veel lol getrapt. Daar hebben we ook kameraadschap leren kennen en dat is toch iets belangrijks in het leven.
Verhulst Jozef

 Caluwe Frans 27-11-06 17:27:15

Eric,
Ik heb je belevenisen en je avonturen gelezen en ik moet zeggen ik heb me goed geamuseerd echt iets voor ne UDA!! Ik heb er goed mee gelachen ,wij hebben wat gemeen,Ik ben ook geboren in het jaar 1946 op 29 november U op 27 November ,proficiat met uwe verjaardag en nog veel plezier vandaag !! Ik ben ook van de klas 1965, mijn stamnummer is 65/18195 Wij zijn allebei "binnengegaan"in chievres U eind Februari ,ik op 1 Juni ,maar U bent dan nadien naar Kleine Brogel gegaan en ik naar Brustem, Sint Truiden wat we nog gemeen hebben is dat we samen de vierdaagse van Nijmegen hebben gelopen, een peleton van Brustem samen met Kleine Brogel ,wij verbleven dus voor een paar dagen in Kleine Brogel . Erik nog ne gelukkige verjaardag en nog veel plezier ,ge hebt nu een voordeel ge moet Den draad niet doen (of wel ?) Ik heb ook een website gemaakt meestal van mijne stamboom maar ook 4 pagina's van mijne legerdienst en over de UDA ..Frans

 Jean Claessens 27-11-06 14:09:20

Een dikke proficiat aan Sdt V.d.Broecke. Ja zelfs driemaal:
1. Voor zijne verjaardag
2. Voor zijn prachtige posting op de UDA website
3. voor zijn bewezen diensten aan het Vaderland (zij het met het ledigen van Cristallekes).
Achteraf bekeken heeft de 'Dienstplicht' ons deugd gedaan (aan ons jeugdig hartje). Het heeft ons karakter gevormd en geleerd in groep te functioneren wat heel wat vrienden opleverden. Typerend voor ons Belgen, in welke omstandigheden we ook verkeerden, we maakten er steeds het beste van. Plantrekken is ons op het lijf geschreven. Kankeren was aan ons niet besteed. Uiteraard denken we eerder aan de mooie (meisjes) herinneringen van toen en laat den (aap) Sergeant maar brullen. Hoewel ik als Ex-Geniak geen ballen verstand heb van de hele vliegerij, is het verhaal van (laten we hem nog even plezieren en hem Olt noemen)Luitenant V.d.Broecke een herkenbaar verhaal, dat we allen soortelijk mochten beleven. Met zo' UDA-ers kan je enkel maar een 'Veilig' gevoel aan overhouden. Nog vele jaren gewenst en dat je nog lang zult moge... mogen!!!
Jean Claessens
Ex-Geniak
www.kamp-vogelsang.be

<< < 18 19 20 21 22 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand