Walter 05-06-06 15:57:31

Hallo iedereen
Vandaag heb ik het bestaan ontdekt van deze website.Daar ik in de periode 72-73 UDA geweest ben interesseert mij deze site uitermate erg.
Het is een mooi opgezette site
Een dikke proficiat aan de bezieler van deze site. indien ik je van dienst kan zijn laat maar iets weten ,we zien dan wel.
Doe zo voort .
De groetjes
Huwel Walter
Oostduinkerke

Eric Van Heuverswyn 24-03-06 19:54:41

Als antwoord op de heer Van Wichelen kan ik enkel zeggen. Ga met je problemen, want jij hebt inderdaad een probleem, naar de Generale Staf te Brussel. Als de heer enige geschiedenis wilt opdoen dan kan ik hem, als auteur van 'De historie van de VVE-UDA 1946-1996' melden dat er reeds in 1952 sprake was van "Air Comando's" en dat de opleiding van de VVE in 1951-1952 opgedragen werd aan de toenmalige Kolonel Danloy, commandant van de School voor Commando's te Marche-les-Dames. Als de heer Van Wichelen enige tijd wilt uittrekken en zijn geest verrijken in de bibliotheek van zijn stad of gemeente, ze hebben waarschijnlijk dit werk waarvan sprake, in hun rekken liggen, dan kan hij zien op pagina 313 wat hij mist. Groene en Rode mutsen willen wij niet passeren. Wij hebben respect voor iedereen.

Van Wichelen Hans 24-03-06 14:29:01

Sorry, maar air-commando's vergelijken met commando's en SF, is gewoon ronduit beschamend! om commando te worden moet je 4 maanden te Marche-les Dames hebben afgelegd, zwaar afzien en een rode of groene muts dragen! Dit is ronduit weinig respect hebben voor de commando's, misschien wel heel veel jaloezie en nijd!

Eric Van Heuverswyn 23-03-06 00:39:23

Ongeveer drie maanden werk,constante verbeteringen en aanvulling hebben deze site toonbaar gemaakt.Verschillende mensen hebben reeds hun lof betuigt,niet alleen voor de layout maar ook voor de inhoud.Het werk is zeker nog niet af want Jean-Pierre en ikzelf hebben nog andere zaken in petto om deze site nog aantrekkelijker te maken.Zoals de mannen waren zo zal de site zijn:"voortreffelijk".Blijven kijken;want eerstdaags komt er een fotoalbum. We staan inderdaad niet stil.Na de contacten te hebben vastgelegd met'L'amicale des anciens de l'armée de l'air'van St-Pol-sur-Mer,zijn we volop bezig met banden te leggen met het RAF Regiment.De eerste stappen in de richting worden ondernomen op 14 juli,tijdens ons verblijf in Uxbridge RAF station, ter gelegenheid van de'Belgian Day'van 16 juli.

<< < 19 20 21 22 23
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies