Tineke 15-02-22 16:17:41

Na KVB1 nu ook het KVB2 gehaald, mede dankzij de klassikale aanpak in kleine groepen en de uitgebreide uitleg van Ad. Met tal van anekdotes en ezelsbruggetjes en die blijken tijdens het examen heel handig!
Ik kan iedereen aanraden hier wat tijd en geld in te investeren en bij Ad ben je aan het juiste adres. Zeer aan te raden!

Robert 10-03-21 11:21:39

Ik heb eind 2020 de cursus vaarbewijs 1 gevolgd bij vaarschool Ad Kraakman. De stof wordt tijdens de cursus met voorbeelden en anekdotes goed inzichtelijk gemaakt en in combinatie met het maken van proefexamens was het examen goed te doen.
Een aanrader dus, meneer Kraakman bedankt voor alles!

tim 03-12-20 20:52:03

afgelopen 2 maanden lessen gevolgd van mr kraakman voor vaarbewijs 1 en met genoeg punten geslaagd zeer goede uitleg en verteld veel over de praktijk hoe en vaak nog wel is fout gaat kon prima de concentratie erbij houden wegens de leuke uitleg voor de rest zijn mijn tips voor volgende cursisten om voornamelijk het boek regelmatig door te lezen of de aangewezen bladzijdes de bestuderen waar door je in de lessen vragen kan stellen van dingen die je juist nog moeilijk vindt voor de rest veel succes met de cursus

Eline Langenberg 29-10-20 14:40:53

Afgelopen maanden heb ik met mijn broertje de cursussen voor klein vaarbewijs 1 en 2 gevolgd. Vaarbewijs 1 bestond vooral uit veel theorie, maar door de leuke uitleg en handige ezelsbruggetjes van Ad hebben wij die beide met niet al te veel moeite gehaald.

Vaarbewijs twee was een heel stuk lastiger. Het rekenen met koersen vergt veel tijd en oefening. Tijdens de lessen hebben wij hier dan ook heel veel aandacht aanbesteed. Dankzij de heldere uitleg en vele leerstof is mijn broertje hiervoor in 1x geslaagd en ik zelfs met 0 fouten!
We willen Ad heel erg bedanken voor de leerzame cursussen. Ze zijn zeker aan te raden.

Przemek 06-09-20 12:50:59

Fijne vaar-instructeur, hij heeft veel geduld en kan heel goed uitleggen!

keresztely 29-08-20 12:12:58

Een cursus waarbij doormiddel van handige ezelsbruggetjes en genoeg voorbeelden de leerstof erg duidelijk wordt gemaakt. Zelfs het navigeren is door het vele oefenen tijdens de lessen gelukt en heb ik foutloos gemaakt op het examen! Zonder deze cursus had ik mijn vaarbewijs II nooit gehaald.

Robert 05-09-19 22:05:22

Voor VB2 heb ik eerst zelf geprobeerd te leren, maar kwam er achter dat dit niet de meest geschikte stof was voor zelfstudie. Ad is een autoriteit op vaarbewijs gebied, dus DE man die je moet hebben voor een succesvol resultaat.
Samen met drie anderen heb ik een "privecursus" gegaan. Dit was niet alleen gezellig maar ook bijzonder leerzaam.
De mededeling van Ad dat de meeste fouten maken bij de regelgeving klopte, maar evengoed met vlag en wimpel geslaagd.

Charles 09-05-19 07:35:34

Vaarbewijs 1? Daar verkijk je je op! Dat haal je niet na een enkele les of door even het boek door te lezen. Investeer in die 8 lessen bij Ad: je bent dan regelmatig met de stof bezig; Ad werkt het boek door, geeft voorbeelden, anekdotes, samenvattingen, oefeningen, toelichtingen en hij beantwoordt iedereens vragen in de les. Daar leer je van. Ook geeft hij je proefexamens, zodat je weet hoe de vragen gesteld worden en je kunt oefenen en teruglezen waar je de fout in gaat. Met een bootje op het bord begrijp je het manoeuvreren beter. En natuurlijk is er altijd koffie en thee met speculaas! Daarna gewoon slagen voor je examen, misschien ook wel met 78 punten. En een vaarbewijs voor het leven. Bedankt AD!

Toine 29-04-19 14:40:51

Nadat ik in 2004 na een leerzame cursus mijn kvb1 heb gehaald en nu toch kvb2 ook wilde halen ben ik teruggegaan naar Ad.
Ik heb wederom mijn vaarbewijs in 1X gehaald en ik kan iedereen de theorie cursus aanraden.
Ad bedankt voor de leerzame cursus en tot op het water.

Met toestemming van Toine overgenomen email bericht 06-04-19:

Tonnie 28-04-19 21:35:55

In 2012 in één keer mijn VB1 gehaald na de gezellige lessen met ad kraakman (en goede verzorging van José). Nu in 2019 wederom in een keer geslaagd voor mn VB2 ook weer na de duidelijke lessen van Ad.
Met een lekker bakkie koffie met speculaas en sterke verhalen van Ad zijn het hele gezellige en leerzame avonden.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies