daan van Ingen 16-07-07 18:06:50

Week 2 dag 1.

We zijn weer terug in het kamp het geweldigge kamp. Maar de dag starte niet zo ''geweldig'' . Regen het begon met wat kleine druppels. Dit voelde we toen we aan het voetballen waren, maar daarna begon het te gieten . Als ik me niet krampachtig had verzet was ik zo het wed in gesleurd. Maar toen kwamen er mensen die het wat te hoog in hun bol hadden op het idee om een speurtocht te doen. We verzette ons hevig maar met een browning op onze slaap konden we niks anders doen dan de aanhangers van deze dictator die dit bedacht moest hebben te volgen. Toen werden we het bos in gestuurd begeleid door 2 zwaarbewapende bende leden. .
Toch liep alles goed af. In de middag klaarde de hemel wat op en was de woede van dictator Rob al wat over gewaaid. En toen was het eindelijk zover we konden gaan zwemmen, nadat we natuurlijk nog een persoon hadden gevonden die tegen ons wilde ezelen( de sukkel). Want het duo Patrick en ik is onverslaanbaar . Een duo dat zich door alles heen worsteld geen probleem is te groot voor dit duo. Als er een film over gemaakt zou worden zou het de beste actiefilm van het jaar zijn. Na nog een paar mensen er aan herrinderd te hebben dat als er gezwommen wordt iedereen nat moet zijn konden we huiswaards. Ik kijk uit naar morgen tot dan!!!!!!!!!!!

Floor 13-07-07 18:05:22

Hallo allemaal,
De eerste week is voorbij, wat ging dat snel zeg. Deze week had ik groepje rood en wit, het was erg vermoeiend maar wel heel leuk. Vandaag zijn we naar museum de Zandwaaier geweest en de kinderen hebben zich daar goed vermaakt(ik ook)
Toen we terug kwamen was de vraag of we mochten zwemmen, maar daar was het toch nog te koud voor. Dan maar naar de hut. Daar was een 'uitkijktoren' en ze vonden het erg leuk om daar te spelen. De rest van de week hebben we ook veel gespeelt, en ze vonden spelletjes dag het toppunt(denk ik.)
Ik hoop iedereen volgende week weer te zien en anders hopelijk tot volgend jaar!!
Doei Doeiii

Patrick 13-07-07 17:58:58

Zo dat was de eerste week. Hij was echt top!!! Heerlijk weer, grappige opdrachten en de laatste partij voetbal nog zeer verdiend gewonnen.
Daan ik kan niet anders dan met jouw conclusies instemmen, het is eigenlijk niet leuk meer, maar... oh nee, het blijft leuk!!!! De opdrachten zijn ook erg grappig. Vandaag deed Gio ook mee. Hij was duidelijk nog niet bekend met het duo en verloor ook twee keer kansloos. Gelukkig toonde hij zich een waardig verliezer, iets waar anderen(Samir) een voorbeeld aan kunnen nemen.
De laatste partij voetbal was erg leuk vanmiddag. Alexander, Tinder en ik hebben gehakt gemaakt van Daan, Jannes en Titus. Pas bij 6-0 scoorde de tegenpartij dan eindelijk een keer. Ach, misschien lag het aan die rare vrouwen op het duin die de sportieve partij geen goed deden.
Volgende week blijft gelukkig het merendeel van mijn groep compleet, dus ik ga er met de 30 graden vanuit dat het top wordt.

Aan iedereen nog een oproep volgende week, ZWEMBROEK!!!!! mee.

Mazzel!!!!

Toer 13-07-07 17:42:07

Dagg allemaal!!

Héhé, de eerste week achter de rug. Ik vond het wel allemaal heel spannend maar het is HARTSTIKKE leuk!!
Ik dacht dat ik alllemaal etters kreeg maar uiteindelijk viel het nog wel mee.

Ik kan volgende week nog 2 dagen mee gelukkig maar dan is het ook over en uit voor mij dit jaar, helaas..

Maar volgend jaar kan ook nog natuurlijk en ik hoop dat jullie er dan ook nog allemaal zijn!

Dagg!! En rust lekker uit dit weekend want maandag gaan we er weer tegeeennaaann!!

daan 12-07-07 17:48:53

Dag 4 week1.

Een geweldige dag tenminste dat vond ik andere waren minder blij met hun opdrachten bij een nu berucht kaartspel. Waar Patrick en ik een duo zijn waar de grootsten op aarde bleek van worden, waar het bij sommige dun langs de benen loopt. Er zijn mensen die zeggen dat ze on-ver-slaan-baar zijn. Het antwoord spreekt voor zich natuurlijk zijn wij dat. het potje voetbal dat we( Patrick Jannes de gebroeders Sendrowicz en ik(en Tinder) speelden was een schouwspel dat nog nooit vertoond is bijde ploegen gingen gelijk op. Bij een stand van 12-11 gaf ik eerst Patrick een panna dat is 11-13 vervolgens na de bal een tijdje in de ploeg te hebben gehouden begon ik aan een solo dit werd weer een vertoning van pure klasse eerst passeer ik Tinder na een soepele beweging Patrick die een van mijn ploeggenoten aan het dekken was was nergens te bekkenen dus ik dribbel op het doel af. Daar ontmoet ik Titus hmmm het doel is niet groot maar ik besloot voor een panna goal te gaan een 2 punter. Moeillijk beeentjes stijf op elkaar, ik doe alsof ik naar rechts schiet hij stapt en met een goed gemikte schuiver zo door de benen. Einde partij . Daarna lekker een ijsje eten en toen naar de stinkende bus. Maar eerst nog een acrobatisch hoogstantje van Gabi!!!! Knap hoor . Ik kijk uit naar morgen, tot dan.

raquel 11-07-07 21:04:43

ik vond het leuk vandaag bij de vakantie bus
Het was heeeeeeeel gezellig. wand patrik dee heel grapig . en het speelen was ook heel leuk wand we heben een hut gemaakt van stoken dus de dag was heel leuk.

lizet dinobus 11-07-07 20:25:50

Lieve vakantiebussers, vandaag heb ik iets bedacht. Ik heb een yel bedacht: hup dinobus, hup, hup, hup, je kan er wat van Win, win, win, je wint nu echt, joehoe

Rozan dinobus 11-07-07 20:22:30

De vakantiebus is leuk . Ik heb ook twee kikkers gezien .De juffen en meesters zijn ook heel aardig . Ik heb zin in morgen. Het smienken vond ik heel leuk en zo zag ik er ongeveer zo uit . Ik vond Ismee er leuk uit zien die zag er ongeveer zo uit .

Rozan dinobus 11-07-07 20:21:19

De vakantiebus is leuk . Ik heb ook twee kikkers gezien .De juffen en meesters zijn ook heel aardig . Ik heb zin in morgen. Het smienken vond ik heel leuk en zo zag ik er ongeveer zo uit . Ik vond Ismee er leuk uit zien die zag er ongeveer zo uit .

lizet dinobus 11-07-07 20:09:02

hallo kinderen van de vakantiebus
vandaag was weer een leuke dag, he kinderen[sm30 het was weer fantastisch.met de leiders he.
maar ik word ik altijtmimiselijk
doei tot morgen.
Liefs Lizet

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda