jamie 26-07-08 18:12:59

leuk dat ik mee mocht met de vakantie bus.
vooral toen wij de koeien zagen. en de paarden.
en ik vond het heel erg leuk
dank jullie wel.

Natalie (mama van Daniel) 24-07-08 00:31:45

Leuk dat de foto's van week 2 er nu zijn! Daniel heeft er van genoten en zegt elke dag dat hij volgend jaar weer gaat, als hij 5 jaar is. Alle vrijwillgers die dit mogelijk hebben gemaakt: BEDANKT!!

nathasia 21-07-08 22:45:36

hallo allemaal,
hartelijk dank voor de fantastische dagen ik heb na de eerste dag mijn kinderen (Rafael&kelysha)9 dagen met een gerust hart meegegeven .Special thanks to Anne ,wij hebben thuis veel van je gehoord .
veel liefs ,namens Rafael&Kelysha

mama Siebren en Tijmen 21-07-08 22:40:27

Met smart wachten wij op de foto's van week 2.......

liefs

Rob 21-07-08 21:19:21

“Wel raar” dacht ik toen ik vanmiddag nog even terug was in de duinen om nog wat zaken met de boswachter te regelen. Het regent, geen kinderen meer, geen tenten meer alleen nog maar zand. Waar de afgelopen drie weken nog een knus tentenkamp stond vol levendigheid was vandaag niet meer over dan een grote zandbak met hier en daar enkele kleine stukjes plastic, je weet wel waarmee een rietje aan een pakje drinken wordt geplakt. Het pakje en het rietje zijn waarschijnlijk keurig is de prullenbak verdwenen maar de kleine stukjes plastic in het zand laten zien dat het hier tot voor kort nog erg gezellig was. Drie weken zijn weer voorbij gevlogen het lijkt wel of het elk jaar sneller gaat. Elke keer neem ik me voor om echt te genieten van elk moment, maar hoe meer ik geniet hoe sneller het voorbij is. Wat moet ik daar toch mee? Ik ga er een jaartje over denken en als ik er volgend jaar nog niet uit ben ga ik het gewoon nog een keer proberen. Ik hoop jullie allemaal terug te zien volgend jaar, allemaal een jaartje ouder en misschien wel eindelijk in die hogere groep.

Allemaal bedankt voor drie gezellige weken !!!

Rob

mels 21-07-08 11:53:03

die 3 weken gingen echt super snel ik kan niet wachten tot volgend jaargroetjes mels

Floor 20-07-08 11:18:33

Hallo allemaal,

Poeh poeh, wat zijn deze drie weken snel gegaan zeg! Kamp 2008 is alweer voorbij. Maar het was wel verschrikkelijk leuk. Best wel veel gezwommen, 5 keer. Veel spellen gedaan waaronder natuurlijk het Dierengeluidenspel superdeluxe en het levend ganzenbord. De Koningin Juliana toren was natuurlijk weer een hoogtepunt! Het was erg gezellig en ze hadden een nieuwe 'attractie'; de Stimulator.. Wel een leuk ding
Het dieptepunt maar eigelijk ook wel een beetje een hoogtepunt (het was erg grappig) was de hieronder genoemde buschauffeur.. Die man was erg hilarisch, maar ook vervelend..

Iedereen hopelijk tot volgend jaar !

Groetjess!!

hanne 18-07-08 06:26:07

hoi het word leuk vandaag we gaan naar konijing juuljaan tooren wat ik heb er zin in

Sonja verhoeven 17-07-08 19:40:53

ik vind de vakantiebus echt heel erg tof je kan er veel doen en het is heel erg leuk om met je vriendinnen er naar toe te gaan ik zelf ga altijd met Clara! maar aan het eind van de dag ben je wel heel erg moe

doei sonja!

Patrick Smits 16-07-08 23:37:09

Wat een dag vandaag...

Toen ik vanmorgen opstond, had ik het idee dat het wel eens een erg regenachtige dag zou worden in de duinen. Eenmaal aangekomen bleek het echt heerlijk weer te zijn, dat is nog eens een mooie verassing.
De ochtend was super! Eerst levend stratego gedaan en meteen daarna het dierengeluidenspel Super de Luxe, met wel 18 dieren in het bos.
De middag was ook heerlijk. De kinderen speelden vrij rond en het was nog steeds mooi weer. Zo mooi zelfs dat sommige kinderen nog even konden zwemmen.

Hoe mooi de dag, zo vreemd was de terugrit naar Amsterdam. aangekomen bij de bus hadden we een enorm chagrijnige buschauffeur. het eerste wat hij zei was: 'Ik wil geen zand in mijn bus!' Tsja, en ik wil ook wel eens dat het zand uit mijn huis verdwijnt, maar elke ouder weet dat dat ook niet lukt. Hij bleef maar mopperen en doen, het was echt een drama. Gelukkig hebben de kinderen er niet veel van meegekregen, behalve dat ze dachten 'Wat is dit nu weer?' Ach he, zo iemand moet er ook maar zijn. Hoe dan ook een gezellige dag en een ervaring rijker, zullen we maar zeggen.

Groetjes,
Patrick

1 2 3 4 5
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies