Rob 04-08-10 20:51:58

Het zit er weer op en het is bijna gelijk gaan regenen. Wat mij betreft was het weer een zeer geslaagd jaar vooral ook door de inzet van de vele vrijwilligers die allemaal hun steentje hebben bijgedragen. Door hun inzet zijn het voor vele kinderen weer onvergetelijke weken geworden dank daarvoor.
Als ik de weken nog eens overdenk denk ik aan, mooi weer, veel zwemmen, improviseren met de indeling van de leiding, Alain Clark in de tent, vergeten pannenkoeken beslag, wandelen, oranje petjes, museum dicht op maandag (sorrie Loran), vogeltjes in de tent, een nieuwe busmaatschappij, levend ganzenbord, dierengeluidenspel, een bezoek aan de herder en schapen van de Kennemerduinen, etc..

Dank ook aan de ouders die voor de laatste vrijdag allerlei eten beschikbaar hadden gesteld voor de afscheidsborrel van de leiding, het was erg gezellig en er was voldoende te eten en te drinken.
Tot volgend jaar.
Rob

O' ja de foto’s zijn ook weer bijgewerkt er staan nu ook de foto's van de derde week op.

Jolanda 30-07-10 12:47:14

Zijn er in de derde week ook foto's gemaakt? Ben ik zoooo benieuwd naar
Het gaat overigens heel goed met het kikketje dat Elia mee naar huis heeft genomen, maar zondag gaan we het weer netjes terugzetten waar ze het heeft gevonden!

Ouders van 3 28-07-10 20:38:45

Vandaag de laatste dag van de vakantiebus voor onze kinderen. Voor twee zelfs de allerlaatste dag. Ze zijn nu 13 en vinden het absoluut NIET leuk dat ze volgend jaar niet meer mee mogen. Onze dochter mag nog 3 jaar mee en daar verheugt ze zich nu al op.
Rob, Pascal, Tim, Niels... SUPER BEDANKT. Jelle, Axel en Hanne hebben genoten. Elke dag weer verhalen. Op de een of andere manier gaat het ze nooit vervelen. En dat al voor het 5e jaar op rij!
Rob, mocht je volgend jaar nog vrijwilligers nodig hebben... Axel wil graag mee .

Jolanda 28-07-10 14:20:03

Onze dochter Elia (7 jaar) is vanochtend heel enthousiast vertrokken voor haar derde dag met de Vakantiebus. Ik maakte me vooraf een klein beetje zorgen dat ze het niet naar haar zin zou hebben, omdat ze soms nog best verlegen kan zijn. Maar ze vindt het HEERLIJK en is de afgelopen twee dagen met allerlei leuke verhalen thuisgekomen (en overigens ook met een levend baby kikkertje...) Het doet me goed om te zien en horen hoe fijn de sfeer op het kamp is. Dank aan alle leiders

pablo 27-07-10 20:24:43

ik vind de vakantiebus dit jaar heel leuk
helaas word ik misselijk in de bus
maar ik wil vooral zeggen dat ik er volgend jaar zeker ben
alle drie de weken [als dat kan]

Jermo 25-07-10 19:07:48

Hoi,

ik vond de vakantiebus weer erg leuk, de wandelingen iets minder. Rob je was weer fantastisch dit jaar en ik hoop dat je volgend jaar weer mee gaat! volgend jaar ben ik er natuurlijk ook weer bij. 's Ochtends met de bus naar de kennermeduinen en 's Middags weer met de bus terug naar huis. nou ik stop maar met schrijven want anders gaat dit bericht veel te lang worden (want daar ben ik goed in). de 3e week ga ik helaas niet mee. dus ik ga nu echt stoppen.

daaaaaaaaaaaaaaag

groetjes Jermo

axel 24-07-10 19:44:21

hoi allenmaal
sorry voor de spelings fouten. mijn zusje heeft het ge typt. maar het was erg leuk.

Axel 24-07-10 19:24:57


hoi allenmaal
ik vond het heel leuk deze week. en heb er heel veel van genoten . vooral van het dierengeluidenspel en alaien clark er was . ook leuk het zwemmen leuk met de andere kinderen
ik ga ook naar spanje en ga eerst nog 3 dagen mee

doei

Hanne 24-07-10 19:17:35

hoi
de vakantiebus zo leuk
alle begeleiders de ene anders dan de ander ik ging de 2e week mee en de 3e 3 dagen daar van het is echt super leuk iedereen vind het leuk (iedereen aan wie ik het heb gevraagd) alle mensen vind wel aardig hier na lekker naar spanje

Rob 22-07-10 22:03:52

Hallo allemaal

Vandaag zijn de foto’s weer bijgewerkt, ook de foto’s van het zandkasteel van Edo en vrienden en de foto’s van het bezoek van Alain Clark staan er op. Alain was voor een fotoshoot in de Kennemerduinen en was niet te groot om met de kinderen op de foto te gaan en daarna nog even handtekeningen uit te delen. Let de komende weken maar even op de bladen daar komt vast een foto van Alain bij onze heksenboom in te staat. Daarna hebben ze de kleutertent gebruikt om hun spullen even veilig neer te zetten. Wat natuurlijk geen probleem was,

Gr. Rob

1 2 3 4 5
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies