Lizet 22-07-10 18:18:39

hallo mensjes
vandaag was het echt super leukkkkkkkk!!!!!! we hebben lekker ge zowommen en ik ben erin ge gooit door paskal!!!!! ha ha ha dat was echt grappig!!!!! ik vind het wel stom dat je niet verder dan je navel mag bij het zwemmen en als je het doet dan zeggen ze er wat van. nou we hebben wel heel leuk het dieren geluiden spel gedaan. sommigen speelden vals dat was niet zo erg eerlijk. kinderen hadden het zelfs overgeschreven van de lijst. het was wel grappig voor de rest. de leeuw(robbin) was echt goed verstopt best stom en de slang rende voor me weg dat was pas stom. morgen is mijn laatste dag op de vakantie bus. maar tot volgend jaar dan maar.
een dikke knuffel lizet

Rozan 22-07-10 18:02:59

Hey allemaal,
ik ga al best lang met de vakantie bus mee en het is nog steeds super ! Ik vind het vooral leuk met Joanna, Lizet en Jermo ! Ik vind het jammer dat volgend jaar alweer mijn laatste jaar is en morgen alweer mijn laatste dag maar ik heb hier veel lol beleeft . Ik vond het best wel vet dat Alain Clark er vandaag was een foto en handtekening echt VET .
Xx Rozan

Joan 20-07-10 20:02:15

Het was vandaag echt heel leuk! We gingen in de ochtend na ongeveer een halfuurtje al Levend Stratego doen en dat was heel leuk!! Maar na een tijdje was ik heel moe geworden van het rennen dus vroegen ik en Joanna aan Rob of we die middag mochten zwemmen. En dat mocht!! Dus koelden we lekker af.. en we gingen allemaal leuke spelletjes doen in het water! Het was een hele leuke dag.. ook al ben ik al voor mijn 7de jaar hier is het nog steeds leuk!

Floor 19-07-10 22:54:39

Hallo allemaal,
Jeetjemina, de tweede week is al begonnen, wat gaat het toch snel! De eerste week vooral veel gezwonnen, lekker gezellig! Maar toch ook veel andere dingen gedaan, ik ben donderdag met groepje blauw en het groepje van Johnny en Loran, helemaal naar het Vogelmeer gelopen. Dat was wel iets van 7 kilometer, super goed gedaan van de kinderen! En we hebben natuurlijk ook de populaire spellen 'levend stratego' en het 'douanen spel' gespeeld. Het was een super geslaagde week! Deze week ga ik helaas maar 2 dagen mee maar die worden zeker leuk, ik heb er al 1 gehad! Veel plezier deze week nog en tot volgend jaar allemaal!!

Groetjes, Floor

Esmee, leuk, ik ga er morgen heen! Ook groetjes aan Samir doen he!

Rob 19-07-10 21:29:39

Vandaag de tweede week afgetrapt met een bezoek aan de schapen en herder van de Kennemerduinen. Hoewel het wel erg veel kinderen waren ( twee zomerkampen tegelijk) was het wel erg leuk en heeft iedereen de kans gehad om de schapen en de honden te aaien. En de honden aan het werk te zien. Vanmiddag hebben de kinderen gezwommen. Wat wil je anders doen met dat lekkere weer. Morgen wordt het nog mooier weer dan zal er waarschijnlijk ’s middags wel weer even gezwommen worden

En eindelijk vandaag even tijd gevonden om de foto’s tot nu toe op internet te zetten. Veel plezier ermee.

Ione 18-07-10 19:21:38

Ik was dit jaar voor de eerste keer mee met de vakantiebus. Ik vond het heel leuk toen we Madagascar 2 gingen kijken. En ik vond de speurtocht heel erg leuk. Toen moesten we allemaal foto's zoeken. De leiding vond ik ook heel aardig. En ik wil volgend jaar weer mee! Dan ga ik weer samen met mijn vriendin Anna-Rosa.

Dwenley 17-07-10 16:26:43

Ik vond het heel leuk om met de vakantiebus mee te doen en beleef heelveel plezier hieraan. Ook de tweede en derde week ben ik van de partij. Veel groetjes van, Dwenley

Imre 17-07-10 13:59:27

De 1e week zit erop en het was heel leuk! We deden allerlei spelletjes en speelden ook gewoon in de duinen. We verveelden ons écht niet! Ik ga de 2e week ook mee en dat zie ik nú al zitten! Doei! Imre

petra 17-07-10 08:40:23

Onze dochter Sara is dit jaar voor het eerst mee geweest. Best spannend voor een meisje van net 5, maar ook voor papa en mama. Volgens ons heeft ze het echter erg naar haar zin gehad. We zijn dan ook erg benieuwd naar de foto's en de filmpjes.

Ismay 16-07-10 21:27:13

Hee!

Aah, die eerste week alweer voorbij..
Jammer dat ik die 2e week niet meega.
eey en die turtlebus is en blijft gwn nog altijd de beste hea! xD
Maar op het einde voelde ik me slecht mense weten wrm Maar over 2jaar kom ik terug en word ik gwn leiding een evil leiding wuhuahuahahahaaaa!xD

Xxx. Ismay Besselinkjeeè

Ohw en Floor als je dit leest de groeten van Milan terug. Hij is net terug van Griekenland en hij kwam even langs..

ohw en Patrick, vlgend jaar ga jwel kome hea!!

Ik regel wel een oppas voor je.
Jhebt iets gemist!xD
Ohw en over 2jaar gaan we tog wel same leide hea!!?!!!1 2 3 4 5
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies