F 15-07-10 20:51:26

Mijn zoontje uit groep Paars heeft vandaag genoten van de wandeling. Wel 7 kilometer, vertelde hij trots! Onderweg zagen de kinderen Schotse Hooglanders, deden ze renspelletjes en een balonnenspring spel. Ook werd onderweg gepicknickt.Het naar huis fietsen viel vervolgens wel wat zwaar

Els 15-07-10 19:11:51

We hebben er al 4 hele mooie dagen opzitten. We hebben met de groepjes rood en wit gewandeld, gezwommen, kastelen gebouwd van de modder, gevoetbald en verstoppertje gespeeld. Woensdag werden de kinderen in groepjes ingedeeld voor de spelletjesochtend. Ze mochten met de oudere kinderen meedoen. Wat hebben ze hun best gedaan om zoveel mogelijk punten te scoren op de hindernisbaan, met kogelstoten, verspringen en samen met 1 lintje om je voeten een parcours afleggen. Elke dag eten we samen in de tent onze boterhammen en aan het eind van de dag een ijsje. Dat is genieten! We hebben in totaal nog maar een paar buitjes gehad. Maar voor je het wist was het alweer droog. Zoals Moria zo mooi vroeg vandaag: "he, wie regelt dan dat het weer droog wordt?" Er zijn mooie foto's en filmpjes gemaakt. Hopelijk lukt het Rob snel om deze op de site te plaatsen. Dan kan iedereen goed zien hoe leuk het er bij de Vakantiebus aan toe gaat.
Groetjes van Els

 julia 14-07-10 18:18:07

de vakantiebus is echt suppppeeeeer er zijn lieve juffen en meesters en die komen vaak naast je zitten in de bus echt super! en je kan heeeeeeeeeel leuk in de duinen spelensoms mag je ook zwemmen er zijn ook hele leuke dagen dag 1 spurtocht 2 vrij ( wat je wil )3 pannenkoekendag , spel4 wandeldag5 vrij(wat je wil) en als je denk het is niet leuk dan ben je gek doei julia p.s tim en shoney zijn gek! ( grappig)

 Rob 12-07-10 21:03:04

Zo, de eerste dag zit er weer op. Het is weer net of we niet zijn weggeweest. Alle tenten staan weer op hun plek en we voelen ons weer helemaal thuis.

Wat heeft vandaag gebracht. Ten eerste twee bussen die wel in de buurt waren naar niet goed wisten hoe ze bij de speeltuin moeten komen. Dat gaat morgen vast beter en hopelijk kunnen we dan ook op tijd vertrekken. Verder een vogel in de meisjes tent die waarschijnlijk ook niet meer wist hoe die in de tent was
gekomen, tenminste hij had enige aansporing nodig voor hij eindelijk naar buiten vloog. Daarna hebben alle kinderen de fotospeurtocht gelopen dit jaar met nieuwe duidelijke foto’s. Verder is de gemeente Amsterdam en het amk nog even op bezoek geweest om even sfeer te proeven. Helaas was dit tijdens de speurtocht zodat ze alleen lege tenten hebben gezien. Maar een kopje thee maakt veel goed hoop ik maar. Daarna nog even een beetje regen gehad maar dat was niets, met wat ik net op tv zag, in de rest van Nederland is gevallen. Vanmiddag een wespensteek en hebben de kinderen lekker gespeeld en een ijsje later en na nog een vogel uit een tent te hebben geholpen, weer naar de bus gegaan om ons naar Amsterdam te brengen.

Tot morgen !


1 2 3 4 5
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies