Gerna, Jim, Maria 22-09-19 21:20:11

Goede dag familie Hupperetz,Dit is al het derde jaar dat we een fijne week hebben gehad op de boerderij. Genoten van de prachtige omgeving, de koeien en de kittens!Net een aanvraag gedaan voor een weekend in april voor Jims' verjaardag. Hopelijk gaat het lukken.
Hartelijke groetjes,Gerna, Jim en Maria


fam. Sneller 12-08-19 16:09:46

Wij hebben een week op deze mooie boerderij mogen verblijven. Onze kinderen vonden het erg leuk elke dag even bij de konijnen, de koeien en de kalfjes te kijken. De boerderij is netjes en het huisje was compleet, schoon en netjes. De eigenaren vonden wij erg gastvrij en vriendelijk. Wij hebben een fantastische week gehad,o.a. Drielandenpunt, Valkenburg, Aken en Maastricht bezocht. Vooral Maastricht maakte veel indruk. Ook hebben wij zowel vanaf de boerderij als vanaf div.startpunten in de omgeving mooie wandeltochten gemaakt. Als we weer in deze regio gaan verblijven komen we zeker terug bij jullie!

Groet, fam Sneller

PS. De net geplukte pruimen die we meekregen voor onderweg waren heerlijk !

E. de Jong 30-07-19 15:08:14

In de heetste week van het jaar een koele vakantie gehad! In het huisje werd het op de begane grond niet warmer dan 26 graden. Ook boven was het nog te doen, goed geslapen. Het blote voetenpad in Brunssum is met die warmte echt een aanrader. Goed verzorgd en schoon huisje. Veel activiteiten in de buurt, zodat je de auto niet zoveel hoeft te gebruiken.

i de meer 28-12-18 15:46:03

Wij hebben nog steeds hele fijne herinneringen aan de bezoeken bij jullie, hopen toch nog eens terug te komen. Fijne dagen van Imke en Jeltje de Meer.

Petra van der Werf 02-01-17 08:23:49

In augustus 2016 een week in dit prachtige appartement verbleven. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. Een zeer schoon en comfortabel appartement. De eigenaren zijn fantastische gastvrije mensen.
Wat een geweldige plek in een super omgeving. Wij kwamen voornamelijk om te omgeving te verkennen met de fiets. Wat is dat genieten zeg. Je moet wel sterke benen hebben want vlak fietsen dat zit er niet in.

In het dorp de lekkerste schnitzel gegeten die je je maar kan bedenken bij cafe t pintje. Super gastvrije mensen.
Maastricht, Valkenberg, gulpen noem het maar op. Stuk voor stuk allemaal geweldig. We hebben de hele omgeving uitgekamd maar gaan zeker terugkomen.
Fam Huppertz bedankt voor de fantastische week. Jullie gaan ons zeker terugzien.

fam van oeveren 06-09-16 13:03:27

Wij hebben erg genoten van de prachtige heuvels,de boerderij,(wat een rustige koeien).. het ijs eten bij epen!!!.
rodelen ,kaarsen maken en burcht bezocht in valkenburg.
en natuurlijk het drielandenpunt bezocht.wij vonden het alleen jammer dat we er niet goed konden vissen.
eenvoudig huisje,prima bedden.
we houden het beslist in ons achterhoofd om nog eens terug te gaan.

fam Grevers 30-09-15 22:55:00

afgelopen zomervakantie een midweek doorgebracht met onze kinderen bij deze gastvrije familie. De kinderen hebben genoten van het helpen op de boerderij en de goedverzorgde dieren. In de omgeving zijn mooie wandelpaden en in Zuid-Limburg is van alles te doen. Vooral het dierenpark in Aaken is een aanrader.

Jan, Mia en Snep 22-06-15 15:45:29

Gezellig verblijf, vol met boerderijdieren en aangename eigenaars. Ons weekend was te kort om alles in de omgeving te ontdekken. Goede restaurants en cafè s in de nabijheid. Kortom een geslaagde vakantie.

Fam. Winters 05-01-15 19:46:37

Wij hebben de oud/nieuwjaarsweek bij jullie in Mechelen doorgebracht met kinderen en kleinkinderen.Het appartement was voorzien van alles wat we nodig hadden en lag prachtig in de Zuid-Limburgse heuvels.Er was voor iedereen wat te doen. Dieren bekijken en voeren, de speeltoestellen voor de kleintjes, Wandelen, fietsen en hardlopen door de heuvels.Valkenburg en Gaia zoo in Kerkrade.We hebben ons prima vermaakt en komen zeker nog eens terug in het mooie Zuid-Limburg

Jan en Ellie 04-11-14 15:26:02

Prachtige omgeving. Lekker gewandeld, dwars door de weilanden. Volledig tot rust gekomen. Bedankt, Jan en Ellie

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies