i de meer 28-12-18 15:46:03

Wij hebben nog steeds hele fijne herinneringen aan de bezoeken bij jullie, hopen toch nog eens terug te komen. Fijne dagen van Imke en Jeltje de Meer.

Petra van der Werf 02-01-17 08:23:49

In augustus 2016 een week in dit prachtige appartement verbleven. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. Een zeer schoon en comfortabel appartement. De eigenaren zijn fantastische gastvrije mensen.
Wat een geweldige plek in een super omgeving. Wij kwamen voornamelijk om te omgeving te verkennen met de fiets. Wat is dat genieten zeg. Je moet wel sterke benen hebben want vlak fietsen dat zit er niet in.

In het dorp de lekkerste schnitzel gegeten die je je maar kan bedenken bij cafe t pintje. Super gastvrije mensen.
Maastricht, Valkenberg, gulpen noem het maar op. Stuk voor stuk allemaal geweldig. We hebben de hele omgeving uitgekamd maar gaan zeker terugkomen.
Fam Huppertz bedankt voor de fantastische week. Jullie gaan ons zeker terugzien.

fam van oeveren 06-09-16 13:03:27

Wij hebben erg genoten van de prachtige heuvels,de boerderij,(wat een rustige koeien).. het ijs eten bij epen!!!.
rodelen ,kaarsen maken en burcht bezocht in valkenburg.
en natuurlijk het drielandenpunt bezocht.wij vonden het alleen jammer dat we er niet goed konden vissen.
eenvoudig huisje,prima bedden.
we houden het beslist in ons achterhoofd om nog eens terug te gaan.

fam Grevers 30-09-15 22:55:00

afgelopen zomervakantie een midweek doorgebracht met onze kinderen bij deze gastvrije familie. De kinderen hebben genoten van het helpen op de boerderij en de goedverzorgde dieren. In de omgeving zijn mooie wandelpaden en in Zuid-Limburg is van alles te doen. Vooral het dierenpark in Aaken is een aanrader.

Jan, Mia en Snep 22-06-15 15:45:29

Gezellig verblijf, vol met boerderijdieren en aangename eigenaars. Ons weekend was te kort om alles in de omgeving te ontdekken. Goede restaurants en cafè s in de nabijheid. Kortom een geslaagde vakantie.

Fam. Winters 05-01-15 19:46:37

Wij hebben de oud/nieuwjaarsweek bij jullie in Mechelen doorgebracht met kinderen en kleinkinderen.Het appartement was voorzien van alles wat we nodig hadden en lag prachtig in de Zuid-Limburgse heuvels.Er was voor iedereen wat te doen. Dieren bekijken en voeren, de speeltoestellen voor de kleintjes, Wandelen, fietsen en hardlopen door de heuvels.Valkenburg en Gaia zoo in Kerkrade.We hebben ons prima vermaakt en komen zeker nog eens terug in het mooie Zuid-Limburg

Jan en Ellie 04-11-14 15:26:02

Prachtige omgeving. Lekker gewandeld, dwars door de weilanden. Volledig tot rust gekomen. Bedankt, Jan en Ellie

Annet, Luc-Jan en Arjan Hornst 22-09-14 21:45:25

mooie en complete vakantiewoning in mooie en rustige omgeving! prachtig wandelen door de weilanden of verharde wegen in nabije omgeving ('s morgens, door het land, broodjes halen bij de bakker in Mechelen..). daarnaast genoeg te beleven in bijv. Aken, Maastricht, Valkenburg enz.
Familie Hupperetz bedankt!

Henri,Sjanie 13-09-14 19:59:23

leuk verblijf bij de Familie mooie woning mooie omgeving we zijn een week geweest we komen zeker nog een keer terug Vriendelijke Groeten Henri ,Sjanie

Familie Piso 17-08-14 14:03:48

Wij hebben 2 heerlijke weken vakantie in het zeer mooie Limburg mogen beleven. De vakantiewoning is meer dan compleet ingericht en ligt op een prachtige lokatie. Wat een rust en ruimte. Genoeg speelruimte en mogelijkheden voor kinderen.We hebben genoten van de gastvrijheid op de boerderij.Onze kinderen van 1 en 4 genoten van het boerderijleven.. De verschillende dieren (nog een kalfje geboren!), het oa meekijken in de melkput/stallen en het proeven van de verse melk, eitjes en pruimen.En wat wordt er goed gezorgd voor de dieren!Voldoende mogelijkheden voor dagjes uit. Zoals Valkenburg, Aken, kwekerij Bastin met prachtige lavendeltuin en Steinerbos voor de kinderen.Vanuit de vakantiewoning kan je prachtige wandelingen maken langs de Geul.Kortom een echte aanrader en wij zijn van plan om nog een keer terug te komen.
Hartelijke groet,Maurice, Nina, Sanne en Lynn.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!