Ineke & Jan Baak 30-04-12 14:59:14

Wandelend vanuit de vakwerkboerderij
via stjegelkes dwars door de wei
genietend van fraaie riviertjes en beken
is het moeilijk na een week weer op te breken.
Eigenlijk ligt er maar één conclusie voor de hand:
Zuid Limburg is het mooiste stukje Nederland.

fam de M. 14-01-12 11:42:59

Mooie omgeving, vriendelijke gastfamilie, prima huisje tegen prima prijs. Vooral de gastvrijheid viel op, zo kreeg ik bij late aankomst meteen een rit aangeboden naar het buurdorp om nog wat te eten te halen; uiteindelijk fiets geleend om zelf op verkenning te gaan en ook dat was geen probleem. Ook leuk dat we met de kleine even bij de kalfjes mochten kijken. Positieve ervaring!

John , Carina en Dennis Groote 12-08-11 19:32:33

Wij zijn 2 weken met zijn drieen in het 6 persoons huisje geweest en dat is ons zeer bevallen. We haden een partytent buiten op het ruime grasveld staan waar we s ávonds heerlijk onder zaten te eten. De omgeving is gewoon fantastisch. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen.Kortom we hebben een mooie vakantie gehad.
Groetjes John , Carina en Dennis

Nico en Sander van Schaik 05-07-11 14:10:45

We hadden het 6-8 persoons appartement. Het is een ruim en eenvoudig appartement, maar je mist niets. De boerderij is in vol bedrijf en ze praten tegen de dieren. Prima uitzicht van onder de lindebomen naar het Schweibergbos, naar de helling boven Epen en naar het Vijlenerbos. Vanuit het appartement mooie fietstochten gemaakt met de racefiets en de randonneur. Ook mooie wandelingengen gemaakt, direct uit het huis. Pitch & Putt op de golfbaan (9 holes) bij Mergelhof in Sippenaeken is voor iedereen een mooie uitdaging om te doen. Midden in de natuur en vlakbij de Geul in het mooiste stukje van Limburg in een ruim appartement en dat voor die, lage, prijs. Wat wil je nog meer.
Nico van Schaik

fam.Jolink Bosch 17-05-11 22:47:55

Beste fam Hupperetz
Wat hebben wij een fijne vakantie bij jullie gehad een heel fijn appartement een hele fijne tuin lekkere eitjes prachtige omgeving heel mooi weer het was allemaal te gek we hopen in September het nog eens over te doen.Ruud een compliment voor de mooie site.dat alleen al is een uitnodiging.Allemaal de hartlijke groeten van Jan en Ans Jolink. uit Lochem

W.J. Reijtenbagh- Bosch 17-05-11 10:36:12

Beste fam Hupperetz
Wat hebben we een bijzondere week bij jullie gehad.
Natuurlijk het weer maakt een verblijf bij jullie nog mooier.
Maar de gastvrijheid van jullie was ook geweldig.
Ik hoop dat ik met mijn zus in sept weer naar kan komen.
Vr Groeten Willy Reijtenbagh

john stevens en Birgit Ritten 03-01-11 15:56:44

Beste familie Hupperetz,
De week voor kerst hebben we gelogeerd in een van jullie vakantiehuisjes. Het was voor ons een prima plek om van daaruit onze familie te bezoeken. Gastvrije ontvangst en goede hulp toen onze auto vast zat in de sneeuw. De ligging is schitterend.
Nogmaals dank
John en Birgit

Fam Hupperetz 04-10-09 19:17:58

Fam. Hupperetz.
De 4 dagen dat wij bij jullie geweest zijn is ons goed bevallen en gezien dat het hard werken is op de boerderij, U beiden waren toch altijd bereid voor een praatje en tekst en uitleg te geven op vragen van ons,wij hebben het boerenleven een beetje leren kennen en nemen ons petje er voor af.
Verder veel succes en groeten van Fam.Bouman.HoogvlietFam. Pruijn 26-08-09 18:42:10

Beste Fam. Hupperetz, 3h
Wij hebben het 4 dagen erg naar onze zin gehad. Het was een prachtige omgeving en ook het huisje zag er goed uit. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Bedankt voor deze fijne vakantie!
Groeten, Fam. Pruijn

Anita Oosterhoff 15-08-09 19:27:48

Beste fam. Hupperetz,

De vakantie bij jullie is snel gegaan, iedereen heeft zich goed vermaakt. Tonnis en Hanneke bij jullie op de boerderij, de anderen (uitgezonderd Auke Willem, die helaas ziek was) in de omgeving. Daar raak je nooit uitgekeken. Wij zijn veel met de GPS op pad geweest om caches te zoeken. Wat dat is? Zie www. geocaching.nl. Je leert veel over de omgeving en je komt op plekken waar je anders snel aan voorbij gaat.
Het huisje was prima, wie weet komen we in de toekomst nog een keer terug.

Een hartelijke groet,
Tim, Anita, Marienke, Auke Willem en vriend Maarten v/d Sloot, Tonnis en Hanneke uit Bedum

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies