Tijs Geesje en Aron 03-08-09 09:55:11

Wij willen via deze weg nog een keer zeggen hoe fijn wij het hebben gehad op jullie boederij.
Het was erg genieten van het landschap, de dieren en de vriendelijkheid waarmee we werden ontvangen. Het huisje was goed in orde, alles stond er voor onze kleine en dat was voor ons super.
Erg bedankt voor de fijne week!
Tijs, Geesje en Aron Huisman

E. van Ingen 10-01-09 14:27:35

Beste familie Hupperetz,

Jullie vakantiehuisje is ons uitstekend bevallen. De omgeving was ook prachtig, al helemaal met dit fantastische winterweer! En de heerlijke Limburgse kloosterbiertjes... echt genieten.
Hartelijke groeten,

E. van Ingen

Jeannine Klein Woolthuis 27-07-08 15:47:34

Gisteren zijn we teruggekomen van een heerlijke vakantie bij jullie op de boerderij. Onze jongens (6 en 4 jaar oud) vonden het geweldig, al die dieren! De jonge poesjes, de konijnen, de schapen, Joy het paard, de kippen, de koeien en natuurlijk de kalfjes. Dat ze 2 pasgeboren kalfjes aan een touw naar hun box mochten brengen, vertellen ze aan iedereen die het maar horen wil. Het kijken in de melkput en het proeven van verse, nog warme melk was ook geweldig. Al met al een zeer geslaagde vakantie! Niet alleen voor de kinderen, maar ook zeker voor ons. Heerlijk gewandeld door de weilanden, tussen de koeien door en langs de Geul. Maastricht vonden we een erg mooie stad, niet om te winkelen, maar om te bekijken.
Het huisje was lekker ruim en bleef ook lekker koel toen het de laatste dagen warm werd buiten.
We komen vast nog eens terug!!!

groetjes uit Raalte,
Bardo, Jeannine, Léon en Ludo Stok

Francis Brom/Pieter van Lutter 29-10-07 14:58:22

Beste familie Hupperetz,
Wij sluiten ons aan bij alle positieve berichten. Het was inderdaad heerlijk toeven in jullie vakantiehuis en de kinderen genoten van de dieren op de boerderij. Helaas liep onze oudste dochter toevallig op krukken en hebben we geen wandelingen kunnen maken. Bovendien waren we er maar een paar daagjes. We hopen beslist terug te komen en dan wat meer te kunnen genieten en te gaan zien van de omgeving. Maar de mensen in Mechelen en omgeving zijn ook allemaal reuze aardig. Echt genieten in dit stukje Nederland dat eigenlijk niet op Nederland lijkt. Prachtige omgeving! Hopelijk tot gauw ziens!

Wim en Danielle 28-10-07 17:10:00

Beste familie, wat hebben we afgelopen week weer genoten van de rust en de ruimte! De jongens zijn nog onder de indruk van de geboorte van de kalfjes en het meehelpen op de boerderij. We kijken alweer uit naar de volgende keer!
Groeten, Wim, Danielle, Robbert en Matthijs

Gerrit & Sarie de Jong 10-10-07 14:59:01

Beste fam. Huppertz,

"Zuid Limburg,het buitenland van Nederland", zo lazen wij ergens in een vakantiefolder over het zuiden van Limburg. Zo hebben ook wij het inderdaad beleefd!
Wij mochten twee weken lang in het nette en schone vakantiehuis temidden van het glooiend heuvellandschap van Zuid Limburg zijn. Dat het het buitenland als het ware is, merk je aan het heuvelachtige landschap, de witte vakwerkhuizen en ook aan de taal (die we soms maar met moeite konden verstaan!).We zullen de rust, het gevoel van het boerenleven, het ruime boerenerf waar het heerlijk toeven is als de herfstzon schijnt, niet licht vergeten.

Heel bijzonder vonden we de mooie wandelingen die we konden maken - een grote verscheidenheid daarvan met veel mooie panorama's. België is dichtbij en die mooie rit die we door de Voerstreek (bijvoorbeeld Val Dieu).
Kortom, u heeft het al wel begrepen:we hopen weereens terug te komen!

Gerrit en Sarie de Jong

Ben en José Remers 18-09-07 17:10:01

Beste fam.Hupperetz. 18-09-2007
Wij hebben een fijne week doorgebracht in de tweede week van september in jullie vakantiehuis.
Prachtige tochten gemaakt met de fiets,maar daar waar de heuvels te stijl zijn voor de fiets hebben we een schoeter gehuurd bij het tweelwielcentum Hub Nix in Mechelen.Zeker aan te bevelen voor jong en oud.

Fam. Molier 02-09-07 22:27:33

Beste familie Hupperetz,

(Inmiddels alweer lang geleden) Een heerlijk weekje doorgebracht bij jullie op de boerderij. Heerlijk gewandeld en natuurlijk van alle aanwezige dieren genoten. Bedankt voor de gastvrijheid.

Hartelijke groeten,

Fam. Molier-Damsteegt

Cor en Annet 13-08-07 21:53:59

Wij zijn 2 weken bij jullie op vakantie geweest en hebben het erg leuk gehad. Het huisje was ruim,schoon en netjes.De jongens hebben het leuk gevonden dat ze mee mochten op de tractor. De pruimen waren erg lekker. Wij zijn een dagje naar Monchau en de watervallen van Coo geweest en dat is leuk om mee gemaakt te hebben. Het is een mooie omgeving bij jullie. Fam. Hupperetz bedankt voor alle gastvrijheid

fam. G. de Leeuw 06-06-07 10:34:20

Wij zijn v.a. 29 mei 07 een weekje in een vak.woning geweest en het is ons goed bevallen. We weten nu wat boerenleven is, zeker als de wintervoorraad gras in één dag wordt binnengehaald. Denk eens aan Industrion in Kerkrade, je ziet daar de korte historie van de industrie. Als je met de stoomtrein meegaat, ga dan vroeg want je koopt een dagkaart. Verder heb je veel aan een gedetailleerde kaart, te koop in het winkeltje aan het pleintje "A gen vogel".
Kortom aanbevolen.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies