Wim en Wanda Konijnenberg 23-05-07 21:48:05

Hallo familie Hupperetz,

Het wandel-weekend met Hemelvaart was een groot succes. We hebben heerlijke wandelingen gemaakt, allemaal vanuit het huisje. Op de site van wandelgidszuidlimburg.com staan veel wandelingen die langs de Hurpescherweg gaan. Je hoeft dus niet eerst een stuk te rijden maar kunt gelijk beginnen aan de wandeling.

Het huisje is van alle gemakken voorzien. Buiten trokken vooral de jonge katjes en konijntjes en de paarden onze aandacht. En natuurlijk de loslopende kippen (en haan), alsmede de vele mussenfamilies en de roodstaartfamilie, die een nestje onder de dakpannen hebben. Dat alles maakt dat je heel erg het gevoel hebt van "buiten-wonen".
Kortom....... we hebben genoten van elke minuut.

Groetjes
Wim en Wanda Konijnenberg
Wim en Annemiek ten HoveWim en Wanda Konijnenberg 07-03-07 22:43:08

Hallo familie Hupperetz,

Jullie site ziet er heel mooi uit! We verheugen ons nu al op de Hemelvaart want dan komen we met (schoon)zus en zwager bij jullie. We zijn al druk aan het bedenken welke wandeltochten we allemaal gaan lopen. De voorpret is al heerlijk!
Groetjes en tot ziens!

familie Leuverink 19-12-06 20:19:00

Beste familie,

Wij waren in het weekend van 17 december in uw vakantiewoning, het was een mooie schone woning met alles er op en er an. We hebben genoten van de mooie wandeling in het Geuldal en van Maastricht. Ook hebben we Valkenburg bezocht, vooral leuk nu tijdens de kersttijd.
We zullen u aanbevelen bij onze vrienden.
Prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2007.
Bart en Ricky Leuverink

Aldert Gutter en Mirjam Hameli 19-12-06 18:47:22

Beste familie Hupperetz,

Afgelopen herfst hebben we een paar heerlijke vakantiedagen doorgebracht in Limburg en genoten van jullie gastvrijheid in de mooie historische boerderij. Jammer dat de poezen niet aaibaar bleken, maar het was een schitterend gezicht om, voorafgaand aan onze steeds prachtige wandelingen, uit het slaapkamerraam deze beestjes hun gang te zien gaan op het erf! We hebben het adres door gegeven aan vrienden.

Hartelijke groet, Aldert & Mirjam

fam. Hordijk 02-11-06 20:07:30

Hoi Fam. Hupperetz. We gaan er dit jaar met de kerst weer lekker tegenaan. We komen dan weer voor het 12e jaar en we hebben het nog steeds naar ons zin. Mooi huisje, mooi gelegen. Dus tot december. Groeten Piet, marian, andre en patrick Hordijk

Paul en Denise Vreugdenhil 09-10-06 02:30:07

Beste fam. Hupperetz,

zeer veel dank voor de gastvrijheid die u ons gaf in wk 40. Als kind kwam ik in de jaren 70 bij de vakantie boerderij hurpesch [hockx]. Het boeren leven trek mij altijd en de rust. Wij vonden het een geslaagde plek en zullen dat zeker niet vergeten! Bedankt voor alles helaas vertrokken wij een halve dag eerder naar huis waardoor wij niet in de gelegenheid waren u gedag te zeggen doch uw zoons hebben dat op hun passelijke wijze afgehandeld.

bedankt nogmaals voor de fijne tijd met u.

mvg paul en Denise Vreugdenhil

Jan en Ria de Bloeme 27-09-06 14:05:13

Beste Fam. Hupperetz
Met veel genoegen waren wij dit jaar voor de derde keer in Mechelen en voor de tweede keer in uw vakantiehuisje. Over uw huisjes en gastvrijheid niets dan lof, veel ruimte, schoon en netjes. Heerlijk om eens wakker te worden met landelijke geluiden inplaats van geluiden uit de industrie zoals bij ons.
Mechelen en heel het zuiden van Limburg daar is het puur genieten. Hier kun je de stilte nog echt horen en ervaren.
Beste Fam. Hupperetz bedankt voor jullie gastvrijheid en wij willen zeker volgend jaar weer terug komen.
Een hartelijk groet, Jan en Ria de Bloeme

Ps. mooie duidelijke site met prachtige foto's.

Paul & Aukje Rademaker 26-08-06 15:05:11

Hallo Familie Hupperetz,

We hebben erg genoten van onze vakantie in Limburg.Ondanks het wisselvallige weer, hebben we ons prima vermaakt.Ook de kinderen, die het prachtig vonden op de boerderij. Rowan geniet nog na van de verse melk.Toen we hen vroegen wat ze het leukst hadden gevonden in de vakantie,zeiden ze allebei tegelijk:"dat we de dieren mochten voeren"!
Nu moeten ze helaas hun broodkorsten zelf weer opeten 19 .We gaan zeker nog eens terug naar Mechelen, en nogmaals bedankt voor de fijne week in jullie vakantiehuisje!

Hartelijke groeten vanuit Emmen,
Paul,Aukje,Rowan,Agmar en Marwin Rademaker

Familie De Groot uit Spijk 21-08-06 22:39:01

Beste familie Hupperetz,

Wij genieten nog na van de enorm leuke vakantie die we bij jullie hebben genoten.
De vergezichten, de ijstent bij Epen, de wandelingen langs de Geul, de witrugkalfjes die Loïs zo lief vond. De 26 liters melk zijn ons ook goed bekomen. Heerlijk, die echte boerenmelk!!
Aanraders: Industrion in Kerkrade (met de stoomtrein er naar toe). Drielandenpunt. Wokken in Mechelen. Ijs eten bij Wingbergerhoeve in Epen.

Groeten, Klaas Nina Henri Jantine Loïs de Groot

fam Veenman 31-07-06 20:17:12

Hoi allemaal.

Bedankt voor de fijne tijd in Limburg. We zijn heerlijk uitgerust. En allemaal flink gegroeit van al het lekkers wat limburg te bieden heeft. Zoals: vlaai, bier en verse melk en eieren. Rijd de brommer nog??
H.G Arthur,Nel,Bart en Arne Veenman.

P.s Maria vond de Biest erg lekker.

<< < 3 4 5 6 7
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies