Naam:
E-mail:
Homepage:


Karin 08-08-18 14:52:20

Net terug. Wat hebben we een Giga leuke vakantie gehad, leuke ontvangst van lieve mensen. Mooi huis met alles er op en er aan, en een waanzinnig zwembad. Bedankt. Karin.

 Lidy 18-11-17 23:29:32

Vakantie in Hongarije is meer dan de som van schilderen, meditatie , relaxen, wandelen, eten/drinken, zwemmen, vriendschap En heel veel lachen. Vakantie bij Annerie en Jean is steeds weer uitkijken naar de volgende keer.
Lieve creagroet, Lidy

Henk van Gulik 17-11-17 11:43:39

Was weer een leuke week inHongarije
Omgeving is inspirerend om tot creativiteit te komen .Groot drieluik gemaakt !!
Was een hele uitdaging desondanks goed gelukt mede door goede adviezen Annerie en inspirende omgeving!
Thermaal bad ook altijd lekker!

Joke 15-11-17 16:09:49

Lieve Annerie en Jean, wat was het weer fantastisch, ik heb genoten van jullie gastvrijheid en alles wat we hebben gedaan, het heerlijke eten en alle lieve mensen om me heen en niet te vergeten al jullie goede zorgen, een dikke aanrader voor iedereen het was mijn derde keer, voor herhaling vatbaar ik kijk uit naar zondag om jullie allemaal weer te zien en wat heb ik veel geleerd veel liefs van Joke

Wanda 14-11-17 18:38:01

Lieve Annerie en Jean, het was weer een heerlijke week bij jullie in Hongarije. Mooi weer, grote slaapkamer met onze eigen badkamer, mooie mensen, lekker eten en lekker geschilderd.
Rust in het hoofd en verf op het doek, smaakt naar meer. Liefs Wanda

Lenie 27-07-17 11:54:30

Lieve Annerie en Jean,Zoals andere jaren ook dit keer weer genoten bij jullie in Hongarije. Het uitzicht, de ontspannen sfeer en uiteraard het gezelschap waren weer subliem. Heerlijk waren ook de yogasessies met Penelope. Voor mij was het creëren met speksteen een geslaagde afwisseling en gelukkig werkte het weer ook mee, zodat ik van jullie zwembad heb kunnen gebruikmaken, afgewisseld met een boek lezen in één van de 2 hangmatten.De techniek van de Hongaarse schilder RIPPL RONAI was apart om een keer uit te proberen.Ik ben relaxed thuisgekomen na een heerlijke week in somogyacsa.Lieve groet, Lenie

Carla van Oeffel 26-07-17 15:05:51

Lieve Annerie, Ik kijk met heel veel plezier terug op de fijne week bij jullie. Ik had nog nooit geschilderd maar ging toch terug met 2 leuke schilderijen ,dank voor je aanwijzingen ik heb er veel van geleerd. Heel leuk waren de uitstapjes, daardoor zagen we ook hoe mooi Hongarije is. En Jean bedankt dat je ons hebt vervoerd .Het was ontspannend en hebben heel veel gelachen.nogmaals dank en lieve groet van Carla.

Johanna 26-07-17 14:54:10

Het was een super vakantie, we hebben fijn geschilderd. Ik heb veel geleerd! Onze locatie was ook heel mooi, wat een uitzicht en dat zwembad, heerlijk! Zeker tot volgend jaar. Groetjes van Johanna.

Anneke 25-07-17 20:55:01

Lieve Annerie, Dit jaar voor de tweede keer bij jullie in Hongarije geweest. Weer een hele fijne week gehad en genoten van de ontspannen sfeer. Creatief bezig geweest, leuke uitstapjes en lekker, maar vooral gezellig met elkaar buiten gegeten! Ook het zwembad was door Jean met de nieuwe thermometer al lekker opgewarmd! 😉

 Marijke 22-06-16 13:01:39

Lieve Annerie,Voor PAS de 6e keer ben ik weer gezellig bij je wezen schilderen. Het was weer heel fijn bij je in Hongarije te zijn.Hoop dat je festiviteiten nog lang met Jean Thony en Linda voortzet.Bedankt veel liefs, Marijke.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage