Odette 22-06-16 12:30:45

juni 2014
Lieve Annerie,
Reuze bedankt voor alles, leuke uitstapjes en natuurlijk schilderen, lekker eten, gewoon alles ! Een geweldige plek/huis en de rust van Hongarije en natuurlijk ook Thony, bedankt. Ook Marijke en Mariet, het was gezellig.Liefs, Odette

Elly 08-12-14 12:06:06

In Augustus van dit jaar was ik wederom in mooi Somogyacsa. Deze keer buiten een groep om ,verbleef ik in het Saliña appartement. Ook nu heb ik het heel fijn gehad en 2 mooie en bijzondere weken beleefd. In vrijheid ook verbondenheid ervaren. Authentiek en ongekunsteld. Opgenomen in het gebeuren. Interessante mensen ontmoet. Genoten van alles wat er daar op m'n pad kwam. Gezien en ervaren hoe Annerie, Jean en zo ook Thony in een aantal jaren deze plek tot een waar , eigen en gastvrij thuis hebben gemaakt . Daarbij mocht ik in Annerie's atelier met m'n keramiekwerk aan de slag. In dankbaarheid kijk ik terug op deze heel plezierige tijd. Met heel veel liefs . Elly

 inge bakker 07-11-14 17:10:48

Hai Annerie,Wat een prachtige website heb je gekregen, was even benieuwd naar jullie hoe en wat...Vette dikke knuffelXXX Inge

 Marijke 02-09-12 13:16:50

Hi Annerie & Tonie, Het was weer lekker genieten van alles: Natuur,klimaat,schilderen,jullie kookkunst,de uitjes,de vallende sterren en jullie aanwezigheid. Ik denk volgend jaar weer te komen.
Groetjes Marijke

mariet meerhof 26-08-12 13:29:01

Lieve Annerie en Thony,
voor de 2e keer was ik een week bij jullie: eigenlijk zegt dit al genoeg...maar nogmaals het was weer fantastisch!! Echt een aanrader!!
Sukses verder overal mee, en wie weet tot een volgende keer.
Veel liefs Mariet, doei.

Flory Lieffering 08-07-12 16:27:02

Lieve Annerie en Thony,wat was het een geweldige week, het schilderen, het eten, de uitstapjes, s'avonds bij het vuur, en wat hebben we naast de soms serieuze momenten ook vreselijk gelachen. Een fantastische sfeer, ik denk er nog vaak aan terug en hoop zeker weer terug te komen. Het liefste met ons clubje, want wat klikte het, lieve nieuwe vriendinnen, ook die kreeg ik erbij! Ik wens jullie heel veel succes en hopelijk tot gauw!

Marianne van Rij 14-11-11 11:10:54

09-07-2011
Lieve broer en zus,

Graag wilde ik jullie bedanken voor de leuke week. Annerie je bent een warme gastvrouw. Jammer dat het voorbij is. Als ik het mag beleven kom ik zeker terug. Veel geluk in je leven. Tot ziens. Liefs Marianne.

Dick en Aly Kusters 01-11-11 13:30:54

9 juli 2011
Lieve Annerie en Thony
Wat een week
Wat een gezelligheid
Wat een inspiratie
Wat een sfeer
Wat een lekker leven
Wat een kookkunst
Wat een mooi land
Wat een heerlijk plekje
Wat een dank hiervoor!
Met liefde, Dick en Aly Kusters.

Hetty & Marijke 01-11-11 13:29:24

Lieve Annerie,
Dank je wel voor de fijne warme gezellige schilderlesdagen, de ”uitjes” en alles wat we nog meer deden. Je bent, met Tony en Doro, er weer in geslaagd om ons nog een keer over te halen terug te komen.
Hetty en Marijke

(hetty, marijke, thony)

Rieke 19-10-11 17:03:56

In een opwelling besloot ik in september op de valreep een schildervakantie in Hongarije te gaan doen. De laatste mogelijkheid dit jaar bleek het.
We waren met een erg klein groepje, maar gelukkig ging de reis door.
Wat was het makkelijk dat ik door "Artventures" opgehaald werd van huis.
Ook in Budapest stond de landrover al weer klaar om ons van het vliegveld op te halen. Heerlijk dat ik nergens voor hoefde te zorgen.

In Hongarije was het genieten!
Een verblijf in een oud Hongaars dorpje.Een mooie plek om te zijn.
En wat een heerlijk weer! We konden onze ezels buiten zetten in de schaduw van de notenbomen bij het zwembad.
Fijn waren ook de meditaties met behulp van de klankschaal waarmee Annerie de ochtend vaak begon. Leuke opdrachten. Heel verfijnd en verdiept, soms afgewisseld met het wat ruwere smijtwerk om los te komen van alle overtuigingen die soms zo belemmerend kunnen werken.
Annerie begeleidde ons gelukkig prima.Ook het schilderen op bijzondere plekken in de bossen rondom waren een avontuur.

En dan natuurlijk al die heerlijke maaltijden! Van goulash in de heksenketel aan de ketting boven een vuur in de tuin, tot een diner met zicht op de zonsondergang in het Balatonmeer.
Wat ben ik blij dat ik mijn opwelling om naar Hongarije te gaan heb gevolgd!

Lieve mensen van "Artventures " bedankt!
Rieke

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies