Elly 08-10-10 15:54:03

Voor de 3-de keer naar Hongarije en weer was het bijzonder en heb ik genoten. Het was een week met heel veel: inspiratie, meditatie, klank, stilte, diepgang in gesprekken maar ook humor en veel lachen, verbinding, alleen/zelf, met elkaar, intuïtief, motiverend, zon , beetje regen, lekker eten en drinken, natuur, cultuur , ontmoetingen, uitstapjes en natuurlijk het schilderen was erg leerzaam en fijn om te doen. Het was plezierig dit te mogen delen met een aantal bijzondere mensen. En Annerie, dank je wel voor alles. Heel graag kom ik wederom terug. Liefs. Elly


annemarie verheyden 24-12-09 13:13:16

Hallo Annerie
Ik geniet nog na van mijn schildersweek in Hongarije ,afgelopen September. De zon scheen ook nog 'ns de hele week.En...nog met 2 "kunstwerken"naar huis!
Ik denk bij deze vakantie aan 5 G's
Lekker Geschilderd en Gegeten en Gelachen én Gezwommen en Geslapen.
gr. annemarie

 Inge Penthum 04-11-09 16:28:47

Hallo daar,
Met plezier denk ik terug aan de schilderweek in september in Hongarije, veel gedaan, geleerd en genoten dank zij Annerie en Wil. Ook de haal- en brengservice van Jean vond ik erg plezierig, voor het eerst met een "licht"gevoel op reis. Het is me zo goed bevallen dat ik van plan ben in het voorjaar van 2010 nog eens te gaan.
Hartelijke groeten van Inge Penthum.

Isabelle van Hasselt 03-11-09 12:55:23

Annerie en Thony,
Heel hartelijk bedankt voor de geweldige week.
Intuïtief schilderen was n' grote uitdaging!
Veel geleerd van het mengen van kleuren, direct op het doek.
Heerlijk gegeten, verrassend omdat ik bepaalde dingen niet zelf maak.
Het aanbrengen van accenten en kleurnuances hoop ik zelf in de praktijk te brengen.
Tot n' volgende keer!

Isabelle van Hasselt


Marjan Minke 03-11-09 12:49:23

30.6.09
Allemaal heel erg bedankt.
het was een leerzame week voor mij.
Hartelijke groet, Marjan

 Nelly Beemsterboer 18-10-09 10:47:50

Lieve Annerie
Begin september dit jaar was ik een week gast in Somogyacsa. Het werd een fantastische week.Mijn waardering gaat uit naar jou, een geweldige gastvrouw samen met Wil je rechterhand.Ik vond het fijn dat ik ook op mijn eigen manier kon gaan schilderen en tevens wat opstak van een andere schilderssfeer. Je liet alles in zijn waarde.De uitstapjes die we maakten en tevens daarbij vaak gingen schilderen waren top. Ook de taxidienst van Jean heb ik zeer gewaardeerd.
In de toekomst kom ik nog een keer terug.
Met lieve groeten, Nelly Beemsterboer

wil 13-10-09 18:21:48

Combi-vakantie waarin ik me lekker heb kunnen uitleven met schetsen en schilderen niet alleen in de prachtige natuur maar ook 'thuis' met intuïtief schilderen. Geweldig wat een diversiteit aan resultaten en wat een plezier hadden we met elkaar. Ook de uitstapjes waren de moeite waard. Heilbad en massage in Igal, Schiereiland Tihany in het Balaton meer, Kaposvar, museum van Hongaarse schilder en natuurlijk leuke dorpsmarkten bezocht met typisch Hongaarse producten. Aan alles komt een einde. Trots, voldaan en uitgerust keerde ik huiswaarts. Natuurlijk hoop ik jullie allemaal te zien op de terugkomdag zaterdag 31 oktober a.s. 14.00 uur in Waddinxveen om alles nog een te herbeleven.

Marijke 27-08-09 15:37:37

Lieve Annerie,
Nog regelmatig denk ik terug aan de geweldige week die ik bij je heb gehad. Behalve de leuke uitstapjes heb je me ook met je schilderspassie besmet. Ook heb je onze inwendige mens heerlijk verwend .Overdreven te melden dat ik graag weer terug kom ( en kunnen het geen tien dagen worden) Groetjes Marijke

Tineke van Pelt 12-08-09 11:39:22

Lieve Annerie,
In de week, dat ik met vijf andere leden van schilderclub Het Koerhuis uit Gorssel in Hongarije was, heb ik enorm genoten. Dat kwam vooral door jouw warme en hartelijke persoonlijkheid, waardoor het niet alleen een schilder- maar ook een beetje een verwenvakantie was. Het schlderen was leuk en soms inspirerend, maar voral de ontspannen sfeer met wijn, muziek en veel lachen.
Ga zo door!
Tineke.

Fam. Ilmer 07-08-09 21:35:39

Wij zijn een week met vrienden van ons in villa Punta geweest. Met vier volwassenen en vijf kinderen hebben wij een heerlijke week gehad. We zijn bijna niet op stap geweest, maar hebben heerlijk ontspannen in en bij het zwembad. Voor de kinderen waren naast het zwembad, de trampoline en de tafeltennistafel favoriet. Wij kunnen dit huis met alles erop en eraan in een prachtige omgeving iedereen aanraden!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies