Saskia 15-07-09 15:04:19

hey, hoe gaat het daar nog??zou jij mij nog die fotos door willen sturen die jij thuis hebt gemaakt, op die dag avond voordat we ziggy kwamen halen???

thanks!

amanda 20-06-09 19:33:33

hoi hij krijgt lam rijst brokken van pegerie paul. die brokken die je zei hebben ze hier niet. en hij krijgt lams of kip koekjes met zo weinig mogelijk eiwit. maar hij groeit goed op de brok. heb al andere geprobeert maar dat ging niet goed kreeg kale plekken. groetjes amanda

bianca 19-06-09 21:30:21

hoiiiiii
julie hebben prachtige honden.nou is mijn vraag hebben jullie ook weleens een nestje met blauwe pups? ik ben opzoek naar een blauw reutje.niet binnen een korte tijd het mag best een jaartje duren.ben eerst opzoek naar de juiste fokker.ik zou graag wat meer informatie willen dus als u een keertje tijd heeft, zou u mij dan willen mailen op biancakooyman@hotmail.com

met vriendelijke groetjes bianca

amanda de wit 17-06-09 11:11:26

hoi rob hoe is het met jullie allemaal.
hier zijn gangetje.
met devil gaat het goed, we moeten wel uit kijken met hem,omdat de ontstekkingen elke keer treug komen.want hij is overgevoelig voor gras, en hij heeft hooikoorts.zo gauw als het waait heeft hij weer last van zijn oren. heb ook ander voer maar dat maakt niks uit. zijn oren blijven zo. maar verder is het prima met hem, weegt op dit moment 37 kilo. we krijgen regelmatig te horen of we hem niet willen verkopen. dan zeg ik voor geen miljoen. ga nu stoppen groetjes amanda poot van devil

Mellisa & Hans 16-06-09 13:45:08

Hallo Rob,

Hoe gaat het daar? ik zag dat er alweer nieuwe puppy`s opkomst zijn! echt leuk!!
Gaan jullie ook altijd naar die clubdag van ASTCH?? Macho is alweer 15 weken en echt ontzettend ondeugend.. Alles maar uitproberen en uitdagen.. Maar wel ontzettend lief.
Ik zal nog een paar leuke foto`s opsturen..

groetjes,, Mellisa & Hans

Saskia 15-06-09 21:33:02

hey hallo daar,

wat lees ik weer nieuwe pups in de planning..leuk hoor!! dus jullie hebben maar even rust gehad haha!!! met ziggy gaat het super! is inmiddels alweer 15 weken..wat gaat het toch snel! nou tot snel een keertje denk ik..

angela 15-06-09 14:22:24

hallo daar,

heb weer eens de site bekeken en dacht nu ook maar even een berichtje achterlaten

jullie hebben een stel knappe doggies!
verder niets dan lovende woorden over jullie gehoord en het lijkt me dan ook leuk om eens kennis te maken

groeten Angela

www.mysticmasters.nl

Wilma Hoeflaken 01-06-09 19:55:26

Hallo Rob,

Wij willen je even laten weten dat het heel goed gaat met Rednox. Mooie naam vind ik het altijd weer !
We hebben hem nu inmiddels al een paar jaar, hij heeft wel veel moeten leren hoor, toen we hem overnamen vanuit Schiedam. Daar zat ie op een flatje en hier heeft ie alle ruimte.
Ook met onze drie kinderen gaat hij heel goed om.
Het is een schat van een beest !!

Baasjes Boedha. 26-05-09 15:38:01

Ey,

Alles gaat goed Met onze kleine meid. Ze heeft het prima naar haar zin. Heeft lekker haar draai gevonden, weet goed wat ze wel en niet wil. Eigenwijs hoe kom je daar bij. Veder ben ik op zoek naar broertjes en zusjes van Boedha. Heb al contact met baasjes van zusje Ziggy. Ook haar baasjes zijn nieuwsgierig naar de rest. Hun moeder is Manya en vader Jake. Als je een pup uit dezelfde combinatie hebt, Zou ik het leuk vinden als jullie iets zouden laat horen.

Groetjes Angela.

freek en jannie 19-05-09 20:55:28

hallo rob,

we willen ven laten weten dat het erg goed gaat met mikey, ze was na 1 1/2 week zindelijk en heeft bij ons heerlijk naar haar zin. een flinke tuin en veel hondevriendjes in de buurt. ze heeft alle inentingen al gehad en we gaan er over 2 weken mee op cursus. het is net of ze er altijd is geweest!!!
groetjes uit dongen

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies