Maria 21-04-13 11:59:11

We houden van goed nieuws! Daarover zo meer. Eerst hiep hiep voor Ingrid!
Het is inderdaad altijd lekker om te horen dat mensen na een lange reis goed op hun bestemming aankomen. Een mooie tijd gewenst daar in het verre westen.
Volgende goede nieuws: Laura heeft een baan voor de komende twee jaar, en nog wel op een heel mooie plek. Het was de vijfde van haar lijst, ze had gehoopt op 1 van de eerste 28 (geloof ik), maar ze heeft er een slordige 220 voor moeten rangschikken een paar weken geleden. Vijfde is geweldig. Ze gaan (Laura en Chris) in Durham wonen, Laura moet de meeste tijd in Durham aan het werk en in elk geval een stuk van 4 maanden in Darlington, en Chris hoopt in de buurt z'n lerarenopleiding te gaan doen het komende jaar. Kleine kindjes worden groot.
En dan ik nog: vrijdag kreeg ik van m'n promotiebegeleider te horen dat in elk geval hoofdstuk 7 vrijwel in orde is. Wat een opluchting!

Karin Massar 20-04-13 21:18:12

Fijn ze zijn veilig aangekomen

ton massar 20-04-13 18:14:04

Een klein berichtje van ons uit Dallas.Na een lange rit in het vliegtuig zijn we gisteren in Dallas aangekomen. Hans en Pam stonden ons op te wachten en hebben ons naar hun huis gebracht.Om 5 uur Nederlandse tijd gingen we naar bed. Het lijf is nu wel een beetje in de war. Vandaag kennismaking met de rest van de familie voorzover ze in de buurt zijnWe laten gauw wat van ons horen. Ton

Louise van Diepen 18-04-13 15:03:54

Aan Els mijn complimenten voor het verzendklaar maken van bedankkaartjes. Ik heb de enveloppen en condoleancekaarten voor Kees gescheiden en alles bekeken. Dat vond ik al een klus.Joke gaat de week van 30 april naar Duitsland. Daarna zullen wij het er nog eens over hebben. De bestaande grafsteen wordt voorzien van nieuwe tekst herplaatst binnenkort. Zodra het zover is zal ik het laten weten.

herm 18-04-13 11:21:25

Vanmorgen even bij tante gitta geweest. Zij vertelde me dat het met tante dien wel meevalt.Waarschijnlijk een griepje en misschien wat oververmoeid.

Miny 16-04-13 15:56:57

Tante Dien is ziek. Ik weet niet precies wat haar mankeert, maar ze heeft hoge koorts. De dokter is geweest en ze slikt heftige medicijnen. Toen ik haar vroeg of ik iets voor haar kan doen, aarzelde ze even, maar zei toen: Vertel de familie dat ik ziek ben. Dan horen ze het niet van een ander. Een kaartje zal zeker goeddoen, maar misschien kan ze binnenkort ook wel weer bezoek ontvangen. Ze ligt nog in bed, maar het gaat al wat beter dan zondag. Zegt het voort. Er komt ook thuiszorg en daar is ze wel content mee.

Miny 14-04-13 21:51:35

Wij gaan vrijdag naar Amerika. Dat wordt waarschijnlijk erg kort dag.Als het hiervoor nog gebeurt, doe ik graag mee, maar niet iedereen hoeft zich naar mij te schikken.
De 2 namen zijn mij onbekend. Het lijkt me een vreselijke klus, die je geklaard hebt Els, dank je wel.

els 14-04-13 20:22:57

Komende week kan Jaap de as ophalen bij het crematorium. Als er mensen zijn die bij de verstrooiing aanwezig willen zijn, moeten zij contact met Jaap opnemen om een datum af te spreken.
Groet, Els

els 14-04-13 15:36:38

Kent iemand van jullie de namen Mevr.Peeters en/of Mart Aerts? Die vind ik niet in de oude adressenlijst van mam. Voor de bedankkaartjes heb ik alleen van hen nog geen adres. Oh nee, van Jan en Afra Bot-Lakeman ook nog niet. Maar daar heb ik een telefoonnummer van een broer van, die ik nog probeer te bellen. Verder ben ik aardig klaar met de adressenlijst, waar het hier en daar wel een zoek- danwel puzzeltocht werd.
Groet, Els

Heidi 08-04-13 20:02:48

Dit jaar vier ik mijn verjaardag gewoon op de dag zelf. Ik ben de hele dag thuis. Alleen van 11.35 uur tot zo'n 12 uur ben ik eventjes weg om Eva van school te halen. Max komt tegen 13.15 uur thuis van Heliomare, dan heb ik mijn aandacht ook even bij hem. Marco werkt die dag en viert vanaf 17.15 uur het feestje mee. Wees welkom!

<< < 310 311 312 313 314 > >>
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies