Marjolein 03-11-11 15:48:57

Hoi Saskia,
Afgelopen zomer, kwam ik hoogzwanger bij je winkeltje naar binnen gluren en je was zo aardig de deur even open te doen. Wat een prachtige spullen heb je in je winkel! Het een nog leuker dan het ander. Ik vertrok weer met een boxslinger en girafje. Wat staat dat gezellig in de box!Nu mijn dochter eenmaal geboren is, kreeg ik van de buren een nieuwe creatie van jouw hand. Een mobiel in de vorm van een uil, met haar naam Jet erop. Ik zag hem al even voorbij komen op de site. Hij is prachtig geworden.Ontzettend bedankt.
Groet Marjolein

Corrie Jansen 24-09-11 15:17:08

Beste Saskia,
Ontzettend bedankt voor de leuke spulletjes die je voor ons gemaakt hebt! Ontzettend fijn dat ik zelf de stoffen en kleuren kon samenstellen. Het ziet er allemaal heel professioneel uit en de afwerking is super!! Ook de verzending en het mailcontact verliepen prima! Ik zal zeker weer wat bij je bestellen. Succes met je (web)winkel!
groeten Corrie

Tietsia Sluiter 14-07-11 21:25:40

Hoi Sas,
Ben vorige week in je winkel geweest. Twee leuke dingen gekocht voor de babykamer, een mobiel en girafje. Ze zijn erg leuk geworden en fleuren de kamer helemaal op! Wat een genot dat je helemaal zelf kunt uitzoeken hoe je het wilt hebben, welk stofje, welk kleurtje. Ik zal zeker nog eens iets bij je bestellen.
Liefs Tietsia

Roelien v/d Velde 13-07-11 23:19:20

Al een paar keer ben ik in je winkeltje geweest waar ik de cadeautjes koop voor de gezinnen die zich bij mij inschrijven voor kraamzorg,En ze zijn allemaal erg enthousiast.Ook voor mij is het iedere keer weer een verrassing als ik stoffen uitzoek en wat jij er dan weer van weet te maken SUPER

joke wieringa 01-05-11 19:07:26

hey saskia,
gisteren heb ik je even gesproken bij mijn "kraampje", (je kocht de roze meidenbroek van me) en ik dacht vandaag eens even kijken wat voor mooie dingen ze allemaal maakt.
wat een leuke winkel heb je, ik krijg gelijk zin om ook weer te knutselen, heerlijk al die kleurtjes en stofjes enz.
ik kom zeker een keer in je winkeltje kijken, het ziet er fantastisch uit. ik zou het ook zo leuk vinden om mijn eigen spulletjes aan de "man" te brengen maar ik ben bang dat ik er hier in onze woonplaats niet zoveel kans voor heb. kom binnenkort wel eens weer bij mijn ouders in zuidhorn en probeer dan eens aan te waaien, veel succes.

groetjes joke

Birgitte 30-04-11 23:32:27

hoi Saskia.
Thank you for a great day/evening, and what a shop you have ! Whhaaauuu. Will come back someday.

Natasja 15-03-11 15:17:03

Hallo, ik heb nog nix bij je besteld, maar kwam bij toeval op je site terecht. Ik wilde gewoon even zeggen dat je een super leuke site hebt en heb de foto's van je winkeltje gezien. Echt zo leuk! Heel veel succes met je winkeltje, maar zo te zien komt dat wel goed! Wat maak je leuke dingen zeg.
Groetjes Natasja

loes 28-01-11 20:20:54

Hoi Saskia,
Wat heb je er weer leuke nieuwe dingetjes bij!Ben benieuwd hoe het met jullie gaat. Ik kom binnenkort 2 lange hartjes met letter bij je bestellen....de m van Maartje en de.... (in april verwachten wij ons 4e kindje.)Succes met je gezin en winkel.
Liefs Loes.

Marije 29-12-10 21:14:51

Via een vriendin kwam ik op de website van Villa-Vera terecht en wat fijn, daar vond ik precies de juiste ideetjes voor een mooie naamslinger voor onze dochter Belèn! De slinger is prachtig geworden en we hebben er veel leuke reacties op gekregen. Ook de twee mooie schilderijtjes zijn zo mooi! Als kraamcadeautjes kregen we nog meer mooie presentjes die door jou zijn gemaakt, wat een feest! Hartelijk bedankt en tot de volgende bestelling
Hartelijke groeten, Marije

Anita 22-10-10 19:23:43

Hallo Saskia,
De naam slingers zijn zeker een succes. Ik heb er al een aantal bij jou besteld en de ouders vinden het super. Helemaal omdat de naam van hun kindje er op staat. Bereid je maar vast voor, ik heb er weer één nodig.
Groetjes Anita Bakker

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies