Joop Engels 04-08-08 19:23:02

Helemaal mee eens!!! Dan kan de dierenambulance weer uitrukken om deze beesten weer naar de vogelopvang te brengen! Moet je eens kijken op het schateiland aan de noorderplassen wat een meuk een groot aantal karpervissers op hun stekken daar achter laten na een vissessie van 48 uur.

Hans Jansen 04-08-08 18:34:26

Even iets van mijn hart. Afgelopen maandag zaten we wederom heerlijk te vissen langs de waterkant in het Beatrixpark. Je wordt dan geregeld bezocht door de beesten om ons heen. Eenden, duiven, ganzen enz. Nu valt me de laatste tijd op dat er met WEINIG respect omgegaan wordt met deze beesten.

Zo hebben we deze maandag een duif gevangen met visdraad om zijn poten heen. Johan heeft de duif kunnen kunnen vangen met zijn schepnet Waarna ik het visdraad, dat om zijn beide poten was verstrikt, heb kunnen weg knippen. Een teen was al afgestorven en ik hoop dat de andere het gaan redden. Hij kan in ieder geval beide poten nu weer los van elkaar bewegen....

Als je je meuk opruimt zal dit niet gebeuren. Hoe vaak ik langs de waterkant lege blikjes maïs, lege verpakkingen van pluggen, blikjes/flesjes drinken en vooral meters visdraad vindt. Is echt ongelofelijk.

Wat is de moeite om dit mee te nemen of ter plekke even in een prullenbak te gooien. Dat kunnen er geen beesten in verstrikt raken.

Succes met vissen en houdt de boel schoon.


Reactie:
Dag Hans,

Triest dat een klein aantal zich sportvisser noemende vissende figuren langs de waterkant er een zooi van maken, en het verzieken voor de rest.

Groet

Arjan 02-08-08 04:27:29

Ziet er goed uit Henk.


Reactie:
ik zie je morgen, heb er zin in.

 Webmaster 01-08-08 09:01:42

Welkom bij visgidsen.nl.
Heeft u vragen over de viswateren , dan kunt u die hier stellen. Heeft u vragen over een visgids geef dan hierbij uw telefoonnummer door dan bel ik u . . Berichten met telefoonnummer komen niet openbaar te staan . Het vermelde e-mail adres blijft onzichtbaar bij de openbare berichten.
Heeft u tips of goede informatie mail ze ons door.
Met vriendelijke groet,
Henk Slegh.


Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies