Truus en Arie Steenis 05-10-07 23:41:10

We zijn trots op jullie durf en moed. Veel succes en geniet er van

Marco van de Groep 05-10-07 21:54:24

Net zoals gisteren wens ik jullie een prachtige reis toe. Ondanks de zoveelste tegenslag gisteren was het afscheid toch errug gezellug. Ik ga jullie reis volgen via deze erg mooie website. (ziet er heel professioneel uit) Als collega ga ik je erg missen. Ab en Andrea, goeie reis!!!
Groetjes Marco

Reina Horn 05-10-07 07:36:18

Hoi Ab en Andrea,
Ik hoorde van de brand in de opslag, het zit julllie toch ook niet mee zeg. Na al deze tegenslagen moet het verder gewoon goed gaan. Toi, toi, toi.
Groetjes.
Reina.

Brenda 02-10-07 22:08:54

Hallo Ab en Andrea.

Wat een mooie site zeg! Het afscheid komt nu wel heel erg dichtbij! Natuurlijk gun ik jullie net als ieder ander een geweldig mooi avontuur daar!!!! Maar toch is het jammer dat je ons gaat verlaten Ab. Je bent een geweldige collega voor mij geweest. Je rustige,slimme,doordachtzame,vriendelijke en aardige karakter ga ik zeker missen. Maar zoals Reina al zo mooi verwoord,is het leuk dat jullie deze site hebben zodat we jullie een beetje kunnen volgen daar. Ik hoop echt dat deze reis gaat voldoen aan al jullie verwachtingen,maar met zo'n voorbereiding zit ik daar niet echt over in.
Maak er wat van......en laat eens wat horen!

Veel liefs en geluk gewenst voor jullie van Brenda

Reina Horn 28-09-07 09:29:12

Hoi Ab en Andrea,
Wat ziet het er gaaf uit zeg, ik wens jullie nu alvast heel veel succes en geluk voor de toekomst. Wat fijn dat jullie deze site hebben gemaakt, dan is het tenminste niet uit het oog uit het hart..... Groetjes van Reina.

Jan Willem 27-09-07 18:38:17

Hoi Ab,

De site ziet er schitterend uit. Zeer informatief en grafisch een hoogstandje. Ik wens jou en je vrouw zeer veel plezier en succes in Zuid-Afrika en hoop dat je nog een keer je oude collega's komt opzoeken in Ede als je terugkomt.
Tot die tijd blijven we je volgen op de site.

Gr JW

 Marjanne 19-09-07 22:25:52

Op jullie site beland, na weer even wegdromen over het wonderschone Zuid-Afrika. 3 weken met man en kinderen geweest. Verblijf in Paarl en vandaar uit de bezienswaardigheden bekeken. Geproefd van de gastvrijheid, het eten/wijn en het landschap... EN het smaakt naar Meer!!!!

Als je in Paarl bent ga dan eens kijken bij het AHOS-project waar ook ik me voor inzet..
De gegevens van dit Project is te lezen op www.childrenofpaarl.com

Wie weet raken er nog meer mensen besmet met het 'virus' doe ook iets voor een ander..

In oktober wordt er een container vol goederen, muziekinstrumenten, kleding, school/kantoormeubilair, speelgoed en kinderbedjes/matrasjes/wagens e.d. richting Kaapstad verscheept. Voor het Holland Child Care Centre wat een onderdeel is van het AHOS project en voor mensen in de Township.

We weten het is nooit genoeg.. maar beter iets dan niets.

Alvast bedankt voor de interesse.. met vriendelijke groet Marjanne Weggemans

Henny 19-09-07 19:05:01

Hallo Ab en Andrea,

Mooie website en wij gaan jullie natuurlijk volgen.

Je broertje, marjan en Alisha

yasar sancak 15-09-07 12:44:17

Hallo Andrea en Ab
Goed idee (ff tussenuit)
veelsucces in afrika , ik zal jullie avontuuren blijven volgen

mooi website ...

Groetjes..
yasar

Isabel Werbrouck 18-08-07 13:01:10

Hallo,

Wat een prachtige site over Afrika!!!
Op 27 okt. གྷ vertrek ik eveneens naar Afrika, meer bepaald voor 3 weken naar Zuid-Afrika. Dankzij jullie site heb ik mij kunnen verdiepen in de bezienswaardigheden, de cultuur, de flora en flaura van Afrika. Wanneer ik terug ben ik, zal ik jullie avonturen zeker blijven volgen.

Groetjes
Isabel

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!