Jenneke Vonk 04-09-18 12:56:22

Hoi beste Lily,

Fijn je gesproken te hebben.
Ik bedacht dat ik nog een telefoonnummer heb liggen van een mevrouw in Kivitsdel die wel eens hulp nodig heeft in de tuin.
Zoals beloofd mijn website: https://jennekevonk.wixsite.com/terebinth

Hartelijke groet,
Jenneke

Maaike Bakker 24-07-18 08:29:35

Lieve zomervrouw, wat een feest weer om je laatste blog in "wandelingen" te lezen. En een prachtig verzorgd stukje werk met foto's als schilderijtjes
Dit wilde ik weer even kwijt.

Groetjes van Maaike

 Maaike bakker 04-01-18 21:27:51

Wel zomervrouw, mijn complimenten want ik vind de foto's prachtig!Lijkt mij heel moeilijk. Ik kan er van genieten maar niet schieten! Het was ook bij ons in Amstelveen geweldig. Er is heel veel prachtig siervuurwerk in de lucht geschoten niet door mij maar ik mocht wel meegenieten.

Groetjes van
Maaike Bakker

 Maaike Bakker 15-12-17 12:19:58

Dag Zomervrouw,

Ik heb weer rondgezworven over je website en genoten van al het moois dat je erop zet. En van de inrichting van je website kan ik nog wel wat leren: heel overzichtelijk!

Groetjes Maaike

 Maaike Bakker 22-10-17 17:26:37

Goedemiddag zomervrouw,

Wat fijn om zo bezig te zijn. Ik heb genoten van de mooie foto's. Juist de laatste tijd interesseert mij de fotografie meer dan voorheen. Op jouw site kan ik mijn hart ophalen. Dank voor het plaatsen zodat anderen kunnen meegenieten.

groet van Maaike

Eric Wander 03-10-13 08:17:36

Goede morgen Zomervrouw,

Leuk, ik heb je site bekeken en hier spreekt een duidelijke voorkeur uit voor de natuur in al haar schoonheid in Nedeland. Hoe je tijdens je bezoek aan Madurodam er nauwelijks een gebouw van op je site presenteert maar wel het bloemetje wat er bloeit vind Ik een mooi voorbeeld hievan!

Groet,

Eric

Ericwander.nl


Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:
Homepage:
 
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!