Nicole Rubens 05-04-19 18:23:49

Beste Daphne,je fraaie gezang in de uitvaartmis van onze moeder vanochtend was een ware verrijking van de dienst.De meningen waren unaniem,u heeft prachtig gezongen,dank u wel.Met vr gr Nicole Rubens en familie

Bert Scholtes 19-12-18 17:01:11

Daphne,Pascal,Lien en Rob.Het was een geweldig concert met jullie,samen met het mannenkoor David Spekholzerheide in de St. Martinus kerk te Spekholzerheide afgelopen zondag 16 december,het was genieten op deze mooi zondag middag,het was voor mijn de eerste keer dat ik jullie in deze formatie heb gehoord,ik had kippenvel bij het zingen vanWalking in the Air,het was een middag met een goud randje. Groetjes Bert. Mooie feestdagen,succes gewenst in 2019.

Susanne 25-05-17 14:39:58

Hallo Lien, Daphne, Pascal en Rob, wat hebben Suus en ik, samen met al die andere mensen in de zaal, genoten van jullie optreden gisteren in de Limburgzaal van Theater Heerlen. Samen met de fantastische begeleiding van Harrie, Romain en Ad hebben jullie er een geweldige avond van gemaakt. Het was Genieten met een hoofdletter. De mensen die er niet waren, hebben echt iets gemist.
Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar, zeker omdat op deze manier jullie stemmen nog mooier klinken.
SUPER! Tot de volgende voorstelling.

John en Annie Palmen 22-12-16 18:44:49

Pascal, Daphne, Rob en Lien. Wat een geweldig concert in de Polfermolen in Valkenburg.Wat hebben we mogen genieten van jullie prachtige stemmen ook om het publiek zo'n geweldige muzikale avond te bezorgen. Veel lof.Dit was een mooie voorbereiding naar de Kerstdagen.Voor allemaal hele fijne Kerstdagen en de beste wensen voor 2017.Groetjes Annie en John. Schimmert

Angèle van Vliet Vilt 22-12-16 02:05:44

Na het bezoek aan het fantastische concert in de Polfermolen in Valkenburg aan de Geul meteen eens jullie site bekeken. Wat hebben jullie vanavond de bezoekers in ontroering gebracht met jullie prachtige stemmen, om kippenvel bij te krijgen. Jullie doel om samen met zijn vieren door jullie zang de mensen in ontroering te brengen is jullie vanavond meer dan gelukt. Wat heb ik mogen genieten van jullie. Jullie hebben mij een geweldige muzikale avond bezorgt, jullie maakten op jullie geweldige bescheiden manier de zaal in ontroering. Dit was voor mij een heel mooie aanloop naar de Kerstdagen toe: een echt cadeau. Zal zeker in 2017 een concert komen bezoeken. Voor Rob en zijn gezin, alles goeds met jullie zwangerschap en voor allemaal hele fijne warme Kerstdagen en voor 2017 heel veel mooie en vrolijke dagen gevuld met muziek. Lieve groeten uit Vilt

Susanne Hocks 18-12-16 11:28:17

Hallo Lien, Daphne, Rob en Pascal
Als fan van het eerste uur kan ik natuurlijk niet achterblijven om een reactie in jullie gastenboek te plaatsen.Jullie concert vrijdag jl. in de kerk van Thorn was weer geweldig. Zoals altijd heb ik met volle teugen genoten van jullie prachtige stemmen. Jullie weten elk concert weer tot een harmonieus en uitgebalanceerd feest te maken voor alle zintuigen. En het mooie, vind ik, is dat jullie ook de figuurlijke vrolijke noot niet vergeten.Mijn volgende concert van jullie is al geboekt.
Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een super succesvol en liefdevol 2017 voor jullie en jullie dierbaren.

Margriet Gijsbers 11-12-16 22:55:47

Voor de eertse keer naar een concert gekomen van jullie in de Kerk van Schimmert. Ik heb meer dan genoten en ook meteen de cd's gekocht. Die ga ik met de Kerst tijdens Schimmert Kertstallendorp permanent draaien bij onze Kerstexpositie. Alle lof voor jullie. Bravo!

Luce Bögemann 12-11-16 19:26:11

Hallo Daphne, Lien, Rob en Pascal, weer genoten in de kloosterbibliotheek in Wittem, verheug me nu al op het concert in de kerk van Schimmert.
Ik had begrepen dat jullie op facebook staan, zou ik alles kunnen volgen maar misschien heb ik het verkeerd begrepen.
Suuces met alle voorbereidingen.
groetjes, Luce

Danny van strien 01-07-16 02:18:03

Www.dannyvanstrien.jimdo.com

Luce Bögemann 27-07-15 17:48:33

Super concert in Valkenburg. Jammer van de, overigens begaafde, paaldanseres. Het leidde af. Laat het maar "puur muziek zijn".

1 2 3 4
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!