Arina Vellinga 20-07-15 14:02:42

Beste Pascal, Daphne, Lien en Rob,
gisteren jullie voor het eerst gehoord in Valkenburg! Ik heb Pascal voor het eerst horen zingen bij het concert van Opus'94 (uit Hengelo) in Delden. Dat was eind maart van dit jaar, het koor waar ik zelf in zing. Wat een pracht stem! Maar met z'n vieren was het helemaal een feestje! Samen met mijn man zijn we op vakantie in Zuid Limburg en trakteerden ons op dit optreden omdat ik de naam van Pascal herkende en nieuwsgierig werd, de nieuwsgierigheid is aan alle kanten beloond! Dank voor de mooie muziekklanken en het samen brengen van pop en klassiek! Hoop jullie ooit nog eens te mogen horen zingen! Met vriendelijke groet, Arina

Emy en Frans Gielkens 14-05-15 21:43:47

Daphne en Pascal, allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Daarnaast willen wij heel Vocal Chord hartelijk bedanken voor het schitterend concert in "ons" mooie theater te Heerlen. Fijn dat Daphne toch nog de helft van het concert heeft kunnen zingen. Haar vervangster was ook grote klasse. Samen met het optreden van Hanka was het (zoals mijn vriendin zei) een avond met een gouden randje. We verheugen ons alweer op jullie volgende optreden.

Philma en Jan Jacobs 14-05-15 18:41:55

Hoi Daphne, Lien, Rob en Pascal.Geweldig, wat een prachtig concert gisteravond in Heerlen, we hebben genoten en wat een geweldige, "Stand in" voor Daphne, KLASSE, we hopen nog heel lang van jullie te kunnen genieten. OOk Hanka, was grandioos.Groetjes: Philma en Jan

Hermien en Ben Bouten 14-05-15 17:10:09

Ontzettend genoten 13 mei 2015 van jullie optreden in de schouwburg te Heerlen. Na kennis gemaakt te hebben met Lien, tijdens haar gastoptreden bij ons koor Musica Vincit, waren wij ervan overtuigd dat jullie concert fantastisch zou zijn!
Grote klasse.....

Met vriendelijke groet

Harrie en Elly Vaasen-Hermans 26-12-14 13:44:00

Hallo Daphne, Lien, Pascal en Rob
Wat was het weer een feest op 7 december 2014 in jullie Kerstshow. Zelf het op het laatste moment ingestudeerde voor jullie gecomponeerde stuk klonk speciaal. Ga zo door en blijf ons verrassen met jullie mooie muziek. Tot de volgende keer.

Anita Claessen-v.d.Geijn 13-12-14 01:43:36

Beste zangers, wat hebben we vanavond genoten, niet alleen muzikaal maar hoe jullie als kwartet samen respectvol naar elkaar, zingen en dit ook beleven en dit dus naar ons uitstralen. Zulke mooie solostemmen die in staat zijn in dienst van de anderen top-muziek te brengen, maar als belangrijkste, ons RAKEN. Dat is wat muziek moet zijn, emotie. Dank hiervoor, ik zal er nog lang van nagenieten, en me verheugen op het volgende concert.Anita Claessen.

Annemie Hollanders 11-12-14 08:56:02

Beste mensen,Gisteren heb ik samen met mijn tante van 88 jaar, jullie show bezocht. We vonden het geweldig! Na elk nummer keek ze naar me en zei: " Sjaon he?" Bij het nummer: Jerusalem, liepen de tranen bij haar over de wangen. Jullie hebben haar een onvergetelijke middag bezorgd!!!!Bedankt hiervoor.Annemie Hollanders

Philma en Jan Jacobs 10-12-14 18:35:53

Hallo Daphne, Lien, Rob en Pascal.Wat hebben we vanmiddag weer genoten van jullie optreden, wat een schitterende show in een werkelijk prachtige winterse ambiance. Wij hopen nog vaak van jullie te mogen genieten.Groetjes: Philma en Jan Jacobs

Luce Bögemann 08-12-14 11:16:43

Hallo Vocal Chord, heel erg genoten van jullie kerstshow gisteravond in Beek. Leuk, op de achtergrond een kerstverhaal met beelden. Tja, wat nog meer......ik ga voortaan jullie concerten volgen. Het was super en nog veel meer.

Emy en Frans Gielkens 07-12-14 20:10:31

Hallo Daphne, Pascal, Lien en Rob, Hartelijk dank voor het prachtige kerstconcert. Jullie hebben ons inderdaad betoverd door de schitterend gezongen kerstliederen. Mede door de mooie kerstversiering en het kerstverhaal is het voor ons een onvergetelijke avond geworden. Wij hopen dat jullie ook een kerst cd gaan opnemen, waarbij "Jerusalem" zeker niet mag ontbreken (kippenvel momenten). We kijken uit naar een volgend concert.

1 2 3 4
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!