Judith & Gerard 11-08-14 19:03:49

Waar jullie ook zingen, het is altijd klasse, pure klasse. We hopen jullie Kerst CD ook snel te horen! Ga door zoals jullie altijd al doen!

Philma en Jan Jacobs 09-02-14 19:20:23

Hallo Dahpne, Lien , Rob en PascalAfgelopen, zaterdag 8 februari met de bus mee, naar jullie concert in Leuven, wat was het weer geweldig, wij genieten steeds meer van jullie, het was weer geweldig. De CD, is vandaag al diverse keren gedraaid. Wij hopen dan ook dat we nog vaak van jullie optreden mogen genieten.Groetjes: Philma en Jan

ine bongarts 13-01-14 11:21:53

Lieve Rob, Pascal, Daphne en Lien,
Met hele fijne herinneringen denken wij terug aan jullie prachtig concert in Beek. Wij verheugen ons dan ook op jullie concert van 9 februari in Leuven.
liefs, Ine en Louk


John Beuken 19-12-13 20:16:13

Hoi, Dahne, Lien, Rob en Pascal. Nu mis ik nog twee namen? Ik mocht jullie afgelopen zaterdag beluisteren in Abdisschenbosch en woensdag samen met het DSM/SABIC koor in Geleen. Jullie traden niet in dezelfde bezetting op. Dat mag de pret niet drukken. Wat hebben wij genoten van jullie mooie en fraaie stemmen, zowel zaterdag als woensdag.
Jullie zijn waardig om samen met Andre Rieu, hij is toch dol op (Limburgs) talent, de mensen op het Vrijthof en later via de TV voor geheel Nederland en ver daarbuiten te laten genieten van jullie prachtige zangkwaliteiten. Ga zo door. Wanneer verschijnt de eerste CD?

Frans Salden 17-12-13 22:18:42

Beste Daphne, Lien, Jeffrey en Pascal.
Mede dankzij jullie zeer muzikale bijdrage aan ons Kerstgala van de Fanfare Abdissenbosch is dit Kerstconcert een groot succes geworden. Iedereen in de zaal van jong tot oud heeft genoten van jullie prachtige stemmen. Zowel jullie solistisch optreden als het optreden samen met de Fanfare waren muzikale hoogtepunten tijdens deze avond. Voor velen hadden jullie nog een halfuur mogen doorzingen. Een mooier compliment is er niet. Wij hebben deze avond mogen genieten van een warm en spontaan kwartet met een zeer hoog muzikaal niveau. Ik wens jullie voor de toekomst heel veel succes. Het was fantastisch !!!

Piet heijnen 15-12-13 17:44:05

Beste mensen, ontzettend genoten van jullie concert in abdisserbosch. 14 dec. Wat een stemmen, Wat een genot om jullie te zien en horen. Ga zo door.GroetPiet Heijnen

Erik en Inge Lucassen 15-12-13 01:29:57

Beste allemaal,Vanavond hebben onze vader, Giel en Els en wij weer mogen genieten van het kerstgala. Jullie uitstraling, de passie, de sfeer, het was weer TOP.
Wij wensen jullie hele sfeervolle Kerstdagen en voor 2014 een goede gezondheid voor jullie allemaal met diezelfde hartverwarmende muzikaliteit.
Erik en Inge Lucassen

tiny wim essers 27-09-13 18:17:42

Hallo Daphne, Lien, Pascal en Rob.
Wat hebben wij vrijdagavond genoten van jullie concert.Het was in alle opzichten af.De presentatie, de geografie maar vooral jullie zang.
Wat een talenten.Jammer dat we er zaterdag niet waren, want dan hadden wij weer gekomen. Ga zo door en wij hopen noch vaak te genieten van jullie.Wij wensen jullie dan ook veel succes voor de toekomst.
Wim en Tiny Essers


Philma en Jan Jacobs 24-09-13 22:05:25

Hallo Daphne, Lien, Pascal en Rob, schitterend waar jullie ons vrijdagavond op hebben getracteerd, een prachtig concert, prachtig repertoire, jullie hebben ons gewoon kippenvel bezorgt, het was genieten van begin tot het einde, Ook het geheel was geweldig verzorgt.
CHAPEAU, laat ons nog vaak van jullie genieten

Karien Pittie 24-09-13 09:20:13

Bijzonder om deze mooie avond, door jullie verzorgd, mee te mogen maken! Bedankt! Ik heb genoten van jullie prachtige stemmen en van het gevarieerde aanbod. Het enthousiasme van het publiek was indrukwekkend en zeer verdiend. Jullie onderlinge vriendschap gaf extra glans aan dit mooie concert. Wat hebben jullie hard gewerkt in de voorbereiding en op het podium! Het smaakt naar meer...Pascal en Daphne, Rob en Lien, ik wens jullie voor de toekomst heel veel succes en inspiratie met elkaar. Liefs, Karien Pittie

1 2 3 4
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!