Maria,Renate en Jean. 23-09-13 19:40:09

Daphne,Lien,Rob en Pascal,Wat hebben jullie ons een prachtige zaterdag avond bezorgd.Het was een heel dynamisch en gevarieerd concert,wat boeide van de eerste tot de laatste minuut.Eigenlijk veel te snel voorbij,het w as genieten van het geheel,alswel van jullie prachtige stemmen als solist! Proficiat en ga zo door.

hein en riek meijers-arts 23-09-13 17:53:58

Jullie hebben ons een fantastische avond bezorgd. Mooie combi van klassiek en modern. Deze uitvoering is zeker geschikt om op andere plaatsen te laten zien/horen. Proficiat.

Theo Vranken 23-09-13 14:13:43Beste
Daphne, Lien ,Rob en Pascal,
Nachtwacht
‘de Baeker Kleppermen’ vinden het een eer dat onze Jos Eggen (op doedelzak) aan
jullie concert muzikaal heeft mogen bijdragen.
Zoals
velen hebben ook wij van jullie prachtig en hoogstaande zangkwaliteit genoten.

VocalChord bedankt en heel veel succes verder voor de toekomst.
Met
Nachtwachters groet, ‘Licht
uit lantaarns aan’

Frans Salden 22-09-13 15:09:18

Beste solisten van Vocalchord. Wij hebben genoten van een schitterend concert. Schouwburgwaardig! Een bijzondere stemmencombinatie, waarbij ook het solistisch werk van een hoogwaardige kwaliteit was. Wij zijn zeer verheugd dat jullie ons Kerstgala op 14 december a.s. zullen opluisteren. Wij zijn ervan overtuigd dat wij in de toekomst nog veel van jullie zullen horen en wensen jullie hiervoor heel veel succes. Nogmaals alle complimenten voor een bijzonder concert.

Patrick Hertogen 22-09-13 14:49:21

Beste Daphne, Lien ,Rob en Pascal, wat een weelde aan talenten bij elkaar op die zaterdagavond.(21 sept)In één woord adembenemend.Hou dit vast en bouw dit heel mooi uit, want vele mensen waarderen dit.Heel veel groetjes en wij zullen zeker vaker willen genieten van zulke concerten.Patrick hertogen, Beek.

Maurice Wierikx 22-09-13 12:08:51

Lien, Daphne, Rob en Pascal, hartelijk dank voor jullie geweldige uitvoering op 21 september. En proficiat met datgene dat jullie hebben weten neer te zetten. Geweldige individuele kwaliteiten, perfect met elkaar gecombineerd. En niet te vergeten de techniek erom heen (licht, beeld en geleid). Alles bij elkaar: gewoon af!Veel succes, ik blijf jullie volgen,Maurice Wierikx.

Jeannine en Harry van Aalst 21-09-13 09:11:24

Beste Vocal Chord zangeressen en zangers.Wij hebben vrijdagavond intens mogen genieten van jullie prachtige en hoogstaande Zang en zangtalenten!!!!Jullie hebben ons kompleet Kippenvel bezorgd!!!!!Het was gewoon grandioos,wat jullie Solistisch en als Kwartet hebben laten horen!! Heel erg bedankt en heel veel Succes verder gewenst voor de Toekomst!!!! Dit komt vast helemaal goed!!!Ook voor vanavond weer heel veel Succes toegewenst en wij zullen jullie zeker blijven volgen en hopelijk nog vaak mogen beluisteren.Onze hartelijke groeten en nogmaals super bedankt, voor een onvergetelijke avond!!!!!Het gaat jullie GOED!!!!!!!!!!Groeten Harry en jeannine van Aalst.

Pascal 22-04-13 11:56:46

testberichtje

1 2 3 4
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!