Chris de Droog 02-06-07 21:12:29

Geweldige foto's Piet, zelfs voor een kleurenblinde zoals ik spettert hun veder en bloemenpracht van het scherm !
Chris,oom Jan zijn zoon.

Anton Belser 25-05-07 10:32:47

Ha Piet,
Fantastische foto's. Heerlijk om zo ook te zien dat Almere en omgeving zoveel moois heeft. En leuk dat je foto erop staat. Als ik je ergens tussen de rietvelden tegenkom kan ik je eens persoonlijk complimenteren.
Groet,
Anton

 lucas van loenhout 10-04-07 07:23:02

Beste Piet,

Je hebt een prachtige site gebouwd met een heleboel uitstekende foto's. Ze zijn heel inspirerend en geven in alle opzichten weer hoe je van deze fantastische hobby geniet.
Ga zo door en wellicht zien we elkaar wel eens in het veld, want ik kom ook regelmatig bij de oostvaarderse plassen.

hartelijke groeten,
Lucas

Ton Kalkman 23-03-07 21:15:00

Hallo Piet, erg mooi die website van je. En uitdagend ook, want je vraagt ook nog om hulp bij het determineren van enkele soorten. Ik heb mijn hele CD Rom met paddestoelen voor je afgezocht op zoek naar de naam van die witte, een beetje flodderige paddestoel. Niet gevonden. Dus echt een zeldzame soort? En nog wel in Flevoland? Prachtig ook dat verschil in de twee gedaantes van het Landkaartje. Een van mijn favoriete sites dus vanaf nu. Dat wordt een keer een lezing bij de vogelwacht, denk ik zo.
Succes met het fotograferen.

Groeten,
Ton Kalkman.

Bert en Irene 12-03-07 10:56:57

Hoi Piet,
Wat zijn er weer mooie foto's bijgekomen....
Als je die bloemetjes zo bekijkt, dan zijn ze echt stuk voor stuk wondertjes van de natuur.
Nog even dan komt er ook weer jong beestenspul aan, heerlijk we gaan weer naar de zomer. Dit is toch wel het allermooiste jaargetijde
Liefs Bert en Irene

Bert en Irene 21-01-07 13:22:30

Hoi Piet,

Wat een schitterende foto's, ik hoop dat er nog vele mogen volgen

Zoon Alex 17-01-07 17:01:18

Nou die lange weg valt nog wel mee hoor. De website ziet er in korte tijd al mooier uit dan de mijne. Daar staan gewoon wat foto's en wat tekst op. ha ha maar wel hele mooie foto's van kids die me een hoop tijd kosten om de website net zo mooi als deze te kunnen maken. Ach, als ik 70 ben hoop ik ook nog zo kien met internet te zijn zodat ik mijn kids weer kan verbazen.

Succes met de bezoekersteller. Is weer een uitbereiding op de toch al mooie website .

Alex

 Piet 29-11-06 21:24:03

Iedereen bedankt voor alle lovende woorden en ik ga haast denken dat het niet beter kan. Ik heb nog een lange weg te gaan en op diverse site's kan je heel veel leren. Deze week een macrolens, Canon 100mm/2.8 gekocht. Weer een nieuwe uitdaging er bij. Het houdt mij van de straat maar niet uit het veld. Groet Piet.

Buddy 29-11-06 21:01:39

Hoi Piet
moet zeggen mooie site kerel
ziet er erg goed uit ,is het niet zo dat je zoon je er mee geholpen heeft of heb ik nu de verkeerde voor me. anders geweldig man. mag je me wel mee helpen hoe je dit gedaan hebt ziet er simpel maar erg goed uit zo .
we zien me kaar wel weer .
gr Buddy


Reactie:
Je hebt deels gelijk Buddy. Mijn zoon Alex heeft geholpen met het publiceren van de site. Het opbouwen van de site heb ik geheel zelf gedaan. Heel leuk maar heel veel werk. Gr. Piet.

Jan van Blanken 27-11-06 19:40:09

Dag Piet,
Weer eventjes genoten van je almaar groeiende fotocollectie. Vooral die foto's van de baardmannetjes zijn prachtig, maar ook die van de paddestoelen.
Verder alles goed met jullie?
Hier alles oke.

Groet aan Leny.

mvg Jan

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage