Ineke 19-12-20 16:13:31

Is deze site nog wel actief? Omdat de berichten die er staan niet echt recent zijn?

Ankie Peters 11-02-20 14:14:11

Een vraagje: als ik een oppasadres aanklik om deze te bekijken en dan verder wil zoeken, lukt het me niet om in hetzelfde item te blijven. Wat doe ik fout??

Gea 25-11-19 13:24:20

Een reactie op een bericht van een mevrouw die het niet lukt om (weer) lid te worden. Ook wij proberen dit, maar foto’s plaatsen lukt ons ook niet. Of te groot, of geen geldig bestand terwijl het jpg is. Wij hebben het maar opgegeven. Hebben 3 mails gestuurd, maar krijgen geen antwoord

Karel Galenkamp 06-08-19 18:09:24

Beste mensen, Al een paar jaar zijn wij lid van voor-elkaar en over het algemeen tot volle tevredenheid. Wij gaan vaak voor een periode van een paar maanden op reis en het kost weinig moeite (een) oppasser(s) voor onze oude kat te vinden. Ik heb wel een kritische noot: Een oppasser zal nooit als referentie een adres opgeven waar de dier-eigenaar niet tevreden was over de oppasser, dus hoe kun je daar dan achter komen?

janny 11-07-19 15:02:14

Goedenmiddag, Ik ben een alleenstaande vrouw met de zorg van mijn vijf geliefde poesen . Woonachtig in Algarve in de plaats Silves..Maar ik wil nu invalwerk gaan doen in Nederland. graag voor ongeveer twee maanden nu in de zomer seizoen.Maar mijn poesen hebben een oppas nodig die van ze houd.Graag dat het ze bevalt dan voor vast kunnen komen. Zodat ik steeds de zelfde persoon,personen hebt.

Croonen Daniëlle 11-03-19 21:20:14

Beste voor-elkaar team,Ik probeer tevergeefs al enkele dagen weer lid te worden van jullie oppassite. Het lukt me maar niet om 3 foto's in de gewenste grootte op mijn profiel te zetten. Ze worden telkens geweigerd omwille van te groot. Ik heb er al zoveel aan geknipt, maar het werkt niet. Twee foto's lukken wel. Ik zou zo graag de oppas in Antwerpen doen en wil daarom graag snel weer lid worden. Kan u mij helpen a.u.b.? Kan ik eventueel via e-mail meerdere foto's naar jullie doorsturen?Alvast bedankt!
Vriendelijke groet,
Daniëlle


Arie Koster 17-04-18 10:32:05

Beste voor-elkaar-ders,Samen met vriendin Sjannie (beiden pagina 1 van voor-elkaar) vorm ik een oppas-duo dat veel gevraagd is in binnen- en buitenland. Wekelijks ontvangen wij aanvragen om te komen oppassen, die wij als dat mogelijk is honoreren. Wij vinden het geweldig om steeds in een andere omgeving te verblijven en nieuwe dieren te leren kennen. Op dit moment passen wij op 4 paarden en 3 Berner Sennen honden. Door ons grote bestand vaste adressen en nieuwe aanvragen zit onze oppas-agenda inmiddels tot maar 2019 vol. Sinds november verbleven wij in Portugal (6 weken) en 4 adressen in Nederland. Begin mei gaan we voor 7 weken naar Frankrijk en in november voor 4 maanden naar Griekenland bij 2 adressen. Het lidmaatschap bij voor-elkaar heeft ons leven verrijkt; wij genieten er volop van en hopen dit nog jaren te kunnen voortzetten.

Lidia 17-11-17 16:46:02

Ik wist eerst helemaal niet dat we ook een berichtje konden plaatsen, nu dus wel en ik wil wel even zeggen dat het een geweldige site is die jullie beheren.Lees net iets van de fam. Douma daar schrok ik erg van, begrijp niet dat er zulke mensen bestaan, zo'n diertje is zo afhankelijk van de mens, hoe kun je daar zo mee omgaan.Ja sommige zien het als vakantie, in sommige gevallen lijkt het daar ook veel op, maar de dieren komen toch wel op de eerste plaats, als je die eerst goed heb verzorgd kun je pas weg, kat goed verzorgd thuis laten en hondjes neem je natuurlijk zoveel mogelijk mee.
Zelf hebben wij geweldige ervaringen, leuke oppas adressen gehad.Helaas een keer geen kennismaking gedaan, doe zoiets nooit, je kan van een koude kermis thuis komen.Maar de mensen wilde het zo, ik had foto's gezien van de buitenkant van het huis, het was een B&B dus ik dacht dat moet toch schoon zijn.Wij kwamen in een vreselijke troep en ik kreeg een mail dat de was in de machine zat en dat er nog een voor de machine lag.Deze mensen dachten dus dat ze gratis schoonmakers over de vloer kregen, dit was ook het enige huis waar wij niets hebben gedaan alleen de dieren goed verzorgd.Ik zal niet uit breiden maar menigeen was hier zo weer uitgelopen, maar ja dat kunnen wij niet want dan laat je dieren aan hun lot over.Dus elke avond maar buiten de deur eten.Tim en Lidia

Cora 17-11-17 14:49:00

Lidia en Tim hebben de afgelopen maand op onze Paco, en op de woning gepast. Ze hebben ons steeds op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen tijdens onze afwezigheid door middel van berichtjes en foto's.Hele lieve mensen en heel erg begaan met dieren. Onze kat is niet zo aanhankelijk, maar de foto's lieten heel wat anders zien, ongelooflijk!. In Lidia haar armen, bij Tim op schoot, geweldig! Daarnaast was het huis super schoon, schoner kan niet, heerlijk om zo thuis te komen! We hebben inmiddels nieuwe afspraken gemaakt wat betreft oppassen, van ons mag het ieder jaar!

Paul 16-05-17 17:23:44

Beste
voor elkaar team,

Sindsenige tijd hebben jullie een van mijn verzoeken die bij jullie al bekend was ingewilligd. Het betrof het zoeken op hond zonder kat en omgekeerd. Dank
hiervoor. Wat ook erg handig zou zijn als je kunt zoeken op een bepaalde
periode. Nu moet ik alle opdrachten doorlopen om er een (of meerdere) te vinden
in een door mij gezochte periode dat ik kan en wil oppassen. Ook zetten mensen
de gewenste oppasperiode niet altijd in de titel, maar in de tekst. En dat kan
soms erg tijdrovend zijn, even snel kijken is er dan niet bij.

Los daarvan ben ik erg tevreden over jullie initiatief, veel beter dan die
commerciële sites waar ik me destijds ook heb ingeschreven maar die mij alleen
de minder aantrekkelijke opdrachten toesturen en alle bemiddelingskosten in
eigen zak steken waar ik me gruwelijk aan kan ergeren, maar niet probeer te
doen, wat niet altijd lukt J.

Bij voorbaat dank voor jullie reactie.

Met vriendelijke groet,
Paul

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies