Lidia 09-11-22 07:50:56

Goedemorgen, Ik wil ook nog even reageren, dit is echt een geweldige site.Heb hier zoveel opdrachten gekregen waar wij heel veel plezier in hadden.Worden ook vaak bij dezelfde terug gevraagd wat natuurlijk ook een compliment is. Maar er is wel een dingetje waar ik me een beetje aan erger, zo jammer dat veel mensen geen antwoord geven, een klein berichtje terug van sorry wij zijn al voorzien.Ik kreeg een belletje van iemand die wilde dat wij kwamen, maar ook dat loopt niet soepel.Hoorde een tijdje niets en toen weer wel dat ze kennis wilde maken, ik plan een dag in en vroeg laat maar weten of het schikt anders doen we andere dag.En ik hoor weer niets. Zo jammer mensen je hebt misschien 2 min. nodig om even een berichtje te sturen.Zou zoveel netter zijn als we toch wat meer aan elkaar denken.Groetjes en knuffies voor de diertjes,Lidia

het VOOR-ELKAAR team 28-12-21 10:20:54

Beste mensen,
Dit gastenboek is idd van lang geleden. De website www.voor-elkaar.net is groter en beter geworden sinds het activeren van deze review/gastenboeksite.
De AVG regels maken dat wij dit platform niet meer gebruiken. Vandaar dat er geen nieuwe berichten worden ondersteund.
Wilt u contact met ons, ga dan naar de website en klik op CONTACT. We beantwoorden graag al uw vragen.
Met vriendelijke groet het voor-elkaar team.

Monique 30-10-21 12:50:15

Ik ben al jaren lid en het bevalt prima. Heel wat lieve mensen hebben intussen al voor mijn katten gezorgd, tot wederzijdse tevredenheid.Je vakantie is fijner als je zeker weet dat je dieren met liefde worden verzorgd!

Ineke 19-12-20 16:13:31

Is deze site nog wel actief? Omdat de berichten die er staan niet echt recent zijn?

Ankie Peters 11-02-20 14:14:11

Een vraagje: als ik een oppasadres aanklik om deze te bekijken en dan verder wil zoeken, lukt het me niet om in hetzelfde item te blijven. Wat doe ik fout??

Gea 25-11-19 13:24:20

Een reactie op een bericht van een mevrouw die het niet lukt om (weer) lid te worden. Ook wij proberen dit, maar foto’s plaatsen lukt ons ook niet. Of te groot, of geen geldig bestand terwijl het jpg is. Wij hebben het maar opgegeven. Hebben 3 mails gestuurd, maar krijgen geen antwoord

Karel Galenkamp 06-08-19 18:09:24

Beste mensen, Al een paar jaar zijn wij lid van voor-elkaar en over het algemeen tot volle tevredenheid. Wij gaan vaak voor een periode van een paar maanden op reis en het kost weinig moeite (een) oppasser(s) voor onze oude kat te vinden. Ik heb wel een kritische noot: Een oppasser zal nooit als referentie een adres opgeven waar de dier-eigenaar niet tevreden was over de oppasser, dus hoe kun je daar dan achter komen?

janny 11-07-19 15:02:14

Goedenmiddag, Ik ben een alleenstaande vrouw met de zorg van mijn vijf geliefde poesen . Woonachtig in Algarve in de plaats Silves..Maar ik wil nu invalwerk gaan doen in Nederland. graag voor ongeveer twee maanden nu in de zomer seizoen.Maar mijn poesen hebben een oppas nodig die van ze houd.Graag dat het ze bevalt dan voor vast kunnen komen. Zodat ik steeds de zelfde persoon,personen hebt.

Croonen Daniëlle 11-03-19 21:20:14

Beste voor-elkaar team,Ik probeer tevergeefs al enkele dagen weer lid te worden van jullie oppassite. Het lukt me maar niet om 3 foto's in de gewenste grootte op mijn profiel te zetten. Ze worden telkens geweigerd omwille van te groot. Ik heb er al zoveel aan geknipt, maar het werkt niet. Twee foto's lukken wel. Ik zou zo graag de oppas in Antwerpen doen en wil daarom graag snel weer lid worden. Kan u mij helpen a.u.b.? Kan ik eventueel via e-mail meerdere foto's naar jullie doorsturen?Alvast bedankt!
Vriendelijke groet,
Daniëlle


Arie Koster 17-04-18 10:32:05

Beste voor-elkaar-ders,Samen met vriendin Sjannie (beiden pagina 1 van voor-elkaar) vorm ik een oppas-duo dat veel gevraagd is in binnen- en buitenland. Wekelijks ontvangen wij aanvragen om te komen oppassen, die wij als dat mogelijk is honoreren. Wij vinden het geweldig om steeds in een andere omgeving te verblijven en nieuwe dieren te leren kennen. Op dit moment passen wij op 4 paarden en 3 Berner Sennen honden. Door ons grote bestand vaste adressen en nieuwe aanvragen zit onze oppas-agenda inmiddels tot maar 2019 vol. Sinds november verbleven wij in Portugal (6 weken) en 4 adressen in Nederland. Begin mei gaan we voor 7 weken naar Frankrijk en in november voor 4 maanden naar Griekenland bij 2 adressen. Het lidmaatschap bij voor-elkaar heeft ons leven verrijkt; wij genieten er volop van en hopen dit nog jaren te kunnen voortzetten.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies