Croonen Daniëlle 11-03-19 21:20:14

Beste voor-elkaar team,Ik probeer tevergeefs al enkele dagen weer lid te worden van jullie oppassite. Het lukt me maar niet om 3 foto's in de gewenste grootte op mijn profiel te zetten. Ze worden telkens geweigerd omwille van te groot. Ik heb er al zoveel aan geknipt, maar het werkt niet. Twee foto's lukken wel. Ik zou zo graag de oppas in Antwerpen doen en wil daarom graag snel weer lid worden. Kan u mij helpen a.u.b.? Kan ik eventueel via e-mail meerdere foto's naar jullie doorsturen?Alvast bedankt!
Vriendelijke groet,
Daniëlle


Arie Koster 17-04-18 10:32:05

Beste voor-elkaar-ders,Samen met vriendin Sjannie (beiden pagina 1 van voor-elkaar) vorm ik een oppas-duo dat veel gevraagd is in binnen- en buitenland. Wekelijks ontvangen wij aanvragen om te komen oppassen, die wij als dat mogelijk is honoreren. Wij vinden het geweldig om steeds in een andere omgeving te verblijven en nieuwe dieren te leren kennen. Op dit moment passen wij op 4 paarden en 3 Berner Sennen honden. Door ons grote bestand vaste adressen en nieuwe aanvragen zit onze oppas-agenda inmiddels tot maar 2019 vol. Sinds november verbleven wij in Portugal (6 weken) en 4 adressen in Nederland. Begin mei gaan we voor 7 weken naar Frankrijk en in november voor 4 maanden naar Griekenland bij 2 adressen. Het lidmaatschap bij voor-elkaar heeft ons leven verrijkt; wij genieten er volop van en hopen dit nog jaren te kunnen voortzetten.

Lidia 17-11-17 16:46:02

Ik wist eerst helemaal niet dat we ook een berichtje konden plaatsen, nu dus wel en ik wil wel even zeggen dat het een geweldige site is die jullie beheren.Lees net iets van de fam. Douma daar schrok ik erg van, begrijp niet dat er zulke mensen bestaan, zo'n diertje is zo afhankelijk van de mens, hoe kun je daar zo mee omgaan.Ja sommige zien het als vakantie, in sommige gevallen lijkt het daar ook veel op, maar de dieren komen toch wel op de eerste plaats, als je die eerst goed heb verzorgd kun je pas weg, kat goed verzorgd thuis laten en hondjes neem je natuurlijk zoveel mogelijk mee.
Zelf hebben wij geweldige ervaringen, leuke oppas adressen gehad.Helaas een keer geen kennismaking gedaan, doe zoiets nooit, je kan van een koude kermis thuis komen.Maar de mensen wilde het zo, ik had foto's gezien van de buitenkant van het huis, het was een B&B dus ik dacht dat moet toch schoon zijn.Wij kwamen in een vreselijke troep en ik kreeg een mail dat de was in de machine zat en dat er nog een voor de machine lag.Deze mensen dachten dus dat ze gratis schoonmakers over de vloer kregen, dit was ook het enige huis waar wij niets hebben gedaan alleen de dieren goed verzorgd.Ik zal niet uit breiden maar menigeen was hier zo weer uitgelopen, maar ja dat kunnen wij niet want dan laat je dieren aan hun lot over.Dus elke avond maar buiten de deur eten.Tim en Lidia

Cora 17-11-17 14:49:00

Lidia en Tim hebben de afgelopen maand op onze Paco, en op de woning gepast. Ze hebben ons steeds op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen tijdens onze afwezigheid door middel van berichtjes en foto's.Hele lieve mensen en heel erg begaan met dieren. Onze kat is niet zo aanhankelijk, maar de foto's lieten heel wat anders zien, ongelooflijk!. In Lidia haar armen, bij Tim op schoot, geweldig! Daarnaast was het huis super schoon, schoner kan niet, heerlijk om zo thuis te komen! We hebben inmiddels nieuwe afspraken gemaakt wat betreft oppassen, van ons mag het ieder jaar!

Paul 16-05-17 17:23:44

Beste
voor elkaar team,

Sindsenige tijd hebben jullie een van mijn verzoeken die bij jullie al bekend was ingewilligd. Het betrof het zoeken op hond zonder kat en omgekeerd. Dank
hiervoor. Wat ook erg handig zou zijn als je kunt zoeken op een bepaalde
periode. Nu moet ik alle opdrachten doorlopen om er een (of meerdere) te vinden
in een door mij gezochte periode dat ik kan en wil oppassen. Ook zetten mensen
de gewenste oppasperiode niet altijd in de titel, maar in de tekst. En dat kan
soms erg tijdrovend zijn, even snel kijken is er dan niet bij.

Los daarvan ben ik erg tevreden over jullie initiatief, veel beter dan die
commercile sites waar ik me destijds ook heb ingeschreven maar die mij alleen
de minder aantrekkelijke opdrachten toesturen en alle bemiddelingskosten in
eigen zak steken waar ik me gruwelijk aan kan ergeren, maar niet probeer te
doen, wat niet altijd lukt J.

Bij voorbaat dank voor jullie reactie.

Met vriendelijke groet,
Paul

Lenie Exaltus 21-03-17 13:40:38

Na vele jaren lid te zijn van de Site Voor-Elkaar en altijd zeer tevreden te zijn geweest, het waren altijd geweldige oppassers die met liefde onze spullen en vele malen onze honden hebben verzorgd.Tot dat wij de afgelopen periode het koppel, Sandra Haarhuis en Ruud Bausewijn als oppassers hebben gehad waar wij heel erg in teleurgesteld zijn en zeker in onze ogen het niet verdienen oppasser te mogen zijn voor andermans bezittingen.

Laura en Rinus 14-02-17 10:16:55

Dag Voor-Elkaar team,Dank voor jullie initiatief voor het opzetten van deze site. We hebben net ons lidmaatschap weer voor een jaartje verlengd! En, als we dit jaar net zoveel leuke oppasadressen hebben als vorig jaar dan zijn we enorme bofferds.Hartelijke groet,
Laura en Rinus

Erik 11-10-16 17:28:38

Als oppasadres van het eerste uur hebben we inmiddels zo'n 8 verschillende oppassers over de vloer gehad. Sommige eenmalig, andere terugkerend. Maar nooit vervelende ervaringen gehad via deze site. Voor-elkaar blijkt meer een dierenoppas dan een huizenoppas website, dat merken we steeds weer aan de goede zorg van de oppassers voor onze beesten.

Greet en Luc 13-06-16 09:43:06

Mooi dat jullie de website in een nieuw kleedje hebben gestoken. Alle informatie is veel duidelijker en handiger op te zoeken.
Sinds de nieuwe opzet stromen de aanvragen binnen. Het is duidelijk handiger voor de aanvragers om een berichtje te sturen.
Proficiat ... Doe zo voort !

fam. Douma 20-04-16 12:05:32

Dit wordt het derde jaar dat we oppassen, en nu voor het eerst in het buitenland. Wij vinden het geweldig om tijdelijk in iemands huis te verblijven en omringd te worden door dieren. Voor dierenliefhebbers pur sang is dit de ideale manier van reizen!!! Helaas hebben we als oppasadres minder fijne ervaringen. Vorig jaar troffen we een dode poes aan bij thuiskomst; onze oppas had niet de moeite genomen naar de dierenarts te gaan of ons in te lichten toen poes al een week haar urine liet lopen...
En dit jaar valt het me op hoeveel oppassers niet reageren als je ze benadert!! Nee, wij hebben geen vrijstaand huis met hectares tuin, maar wel hele lieve katten. En als je persoonlijk benadert wordt, kun je toch vriendelijk bedanken voor de eer? Ik hoop dat potentile oppassers zich realiseren dat het op deze site eerst en vooral om de dieren gaat.......

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!