Lady Irish Horses 15-07-16 15:22:25

Lieve Vröllie, wat was het geweldig om jullie te mogen ontvangen voor de BBQ. Wat ben ik toch blij om een Red (pink) Hatter te zijn. Wat een geweldig verslag. Dit doen wij nog wel eens over en als een ander de BBQ doen, gaan wij gewoon bij ons gourmetten.

Helma de Jongh 22-05-16 16:41:24

Hallo Red Hatters,
gisteren op de Italiaanse fair bij Kasteel De Haar zag ik weer zo'n groep lopen van jullie. Fijn dat er zo'n RHS dicht bij mij in de buurt is.Ik heb het er al jaren over met mijn man en dacht dat je een vriendin moest hebben en geïntroduceerd moest worden om lid te kunnen worden van jullie 'genootschap'.
Jullie website ziet er leuk en aantrekkelijk uit en ik kan niet wachten om eens kennis te mogen maken met jullie.
Ik ben écht gek op hoedjes en ze staan mij allemaal leuk, ik heb een echt hoedenhoofd zoals ze wel eens zeggen.En laat paars nou één van mijn lievelingskleuren zijn?Ik hoop jullie snel te ontmoeten.


Reactie:
Hedenavond Helma,
Je bent meer dan welkom om eens kennis te komen maken met de Vröllie.
Wij zitten in Vianen bij Cuijk maar we hebben leden uit de wijde regio.
Ik hoor graag van je.
Met vrolijke rode hoedengroeten, Margot, Queen van de Vrolijke Vröllie

Trudy 22-05-16 16:26:19

We komen steeds dichter bij de datum van de Brabantdag. Ik heb er zin in. Als ook het weer dan nog mee wil zitten wordt het beslist een topdag.Wij zetten Cuijk weer eens op de kaart.

Lady Irish Horses 20-10-15 10:43:06

Wat was het een gezellige jubileum, 5 jaar en ik ben trots dat ik daarvan deel mag uitmaken. Heerlijk gegeten en de sfeer was buitengewoon goed.

Queen Anne Paarse-Pracht Arnhe 08-09-15 12:58:57

Lieve Queen en Hofhouding,
De dames van paarse-pracht willen jullie nog van harte bedanken voor de gezellige middag in Grave 27 juni j.l.Die brabantse gastvrijheid was overweldigend !Door het overlijden van mijn man is het er niet van gekomen.Via de site zien wij jullie weer op prinsjesdag.Tot ziens!
Queen Anne: paarse-pracht Arnhem

Queen Margot van de Vrolijke V 21-07-15 15:18:45

Yep, ons nieuwe gastenboek werkt dankzij Prins Hendrik!

Ik hoop dat er vele leuke berichten gaan volgen.


Zoeken