Anita&Kim 11-07-15 08:03:03

Hoi Mirjam,
We zijn superblij met Siya
Ze is zo lief speels en slim .
We zijn zo blij dat we weer een pup van jullie hebben voelt zo goed.
Bedankt en jullie horen meer van Siya. Xxx

Harmen, Noor en Syb 10-07-15 20:51:29

Hoi Mirjam,

Onze Joep is al niet meer bij ons weg te denken. hij leert elke dag iets bij en denkt zelf dat ie al heel wat te vertellen heeft ha ha ! zelfs vandaag al in de fietsmand mee geweest, want hij begon het leven al een beetje saai te vinden. het is een heel lief, gezond en eigenwijs beestje en wat ook erg prettig is, is dat ie gewend is geweest aan een fijn (en druk...) gezin, dat maakt dat ie niet zo gauw onder de indruk is van kinderen of geluiden in huis.

dank voor de goede start die je hem hebt gegeven!
we houden je op de hoogte

groetjes van Harmen, Noor en Syb uit Bergen (NH)

familie Vallee 10-07-15 20:30:43

Hallo Mirjam, even een korte update nadat wij Bandu op zondag 28 juni op hebben gehaald. Ook al was hij de kleinste uit het nest hij is dapper en levendig als de grootste volwassen hond.
Hij speelt in de tuin met de bal en zijn piep beestje, voelt zich veilig in de bench en loopt al kleine stukjes mee aan de riem.
Verder is hij al bij de dierenarts geweest en is prima gezond. Nu hadden wij ook niet anders verwacht, want er was goed voor hem gezorgd in de eerste 8 weken na zijn geboorte. We zijn hartstikke blij met onze Bandu en kunnen hem niet meer missen. Groetjes familie Vallee

melanie en eddy 14-03-15 14:25:22

wat zijn wij blij met onze lieve Mazzeltje. het is een heerlijk speels eigenwijs gezond hondje en we zouden nu al niet meer zonder de kleine mup kunnen, thanks dat we zo'n lieve pup bij jullie hebben kunnen ophalen. lieve groet, Eddy en Melanie

Thea Somers 13-03-15 18:48:28

Halloirij wij hebben afgelopen dinsdag onze hand Rajko bij jullie op gehaald .wij zijn vandaag naar de dierenarts geweest en hij alles gecheckt hij is kern gezond wij hadden ook niet anders verwacht .wij zijn heel blij met hem en zijn ook blij dat hij uit zo een lief gezin komt lieve Mirjam van harte bedank voor jullie goede zorg 🐾🐾🐾 Fam Somers

Aad en Tiny Mostert 07-01-14 17:54:37

Hallo Mirjam.

Afgelopen zondag hebben wij Bhanu bij jullie opgehaald. Inmiddels onze 4e Tibetaan bij jou vandaan. Ze zijn zo leuk en hebben een heel lief karakter.
Volgens onze dierenarts was het een uitstekende pup. Anderhalf jaar terug hebben we QB een witte pup bij je gehaald.Die is ook zo mooi geworden. Nu de zwarte Bhanu erbij is hebben we weer ying en yang in huis. Net als de vorige twee. We houden je op de hoogte middels foto,s van hun ontwikkeling en komen nog wel eens bij je koffiedrinken met onze twee knuffels. Groetjes Tiny en Aad

jelke willems 05-11-13 13:56:46

Hallo Marjan,

Zondag waren we jou om te kijken naar je lieve honden. Wat een geweldige beestjes zijn het!
Ons geluk kon niet op toen bleek dat je in het nestje ook nog ons droomhondje had zitten. Hoe konden we daar niet meteen voor gaan? Dus dat hebben we meteen gedaan.
De kinderen zijn ook helemaal blij! Ze hebben het op school al aan iedereen verteld. Met name onze oudste was erg trots, want: voor Roef (een naam hebben we ook al) ben ik niet bang!
We hebben er allemaal zin in en heten Roef van harte welkom in ons gezin. Krijgen we toch nog een vierde kindje...

Groetjes en een dikke knuffel voor de hondjes, jelke

Ricky koorevaar 19-10-13 21:18:40

Hoi Mirjam

We willen je even laten weten dat we supersblij met onze diesel zijn, we hebben hem afgelopen zondag opgehaald. Hij is nu al niet meer weg te denken uit ons gezin. Hij is heel slim en erg ondeugend, maar vooral heel erg lief.

fam. Raaijmakers 11-10-13 14:59:06

nog 1 nachtje slapen...........

En dan komen wij onze Bink ophalen!!
Onze jongens tellen al af vanaf de laatste keer dat we bij jullie waren.

Wat een superleuke foto's zijn er weer op de site geplaatst en ook de filmpjes zijn erg leuk.

Wij zien jullie morgen weer.
groetjes Guus Daan Mees René en Anneliek Raaijmakers

richard en belinda 07-10-13 20:34:27

Laat ik beginnen met te zeggen, wat een PRACHTIGE pups in het laatste nestje. Hoe moeten we te werk gaan om bij u op de wachtlijst te komen staan? Wij hebben vorig jaar onze TT ziggy moeten laten inslapen, na 15 jaar, en willen graag weer een nieuwe TT.

Wij horen graag van U

groetend richard en belinda


Reactie:
Beste Familie wat fijn dat u zo lang heeft mogen genieten van Ziggy!!
Om bij ons op de wachtlijst komen te staan moet je allereerst een Serieuze liefhebber van het ras zijn , maar dat zit wel goed bij u, dat merk ik wel, u kunt vrijblijvend u naam, adres, tel.nr.en E-Mail adres doorgeven aan siddha@home.nl (ons e-mail adres staat ook op onze site) , op het moment dat de pupjes zijn geboren neem ik even contact met u op, als alles goed verloopt en de pupjes zijn rond de 14 dagen oud mag het eerste bezoek komen, als het dan klikt, tussen u en ons en de hondjes (want u begrijpt we willen het beste voor ze), dan is er de mogelijkheid om een pupje te reserveren.
Wij verwachten rond de derde week van Oktober een nestje. Met Vriendelijke Groeten, Mirjam Janssen.1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies