Prinses Helma 1 vv de Meulewie 26-02-17 11:53:34

ZDH Maikel veer winse dich ein supersjoon receptie veer kinne dor helaas neet bie zeen geneet van deze geweldige daag en maak dor de letste daag nog ein super fees van

4gevegaas 23-09-14 19:55:48

4 GEVE GAAS STEUNT STICHTING KIDS FACTOR TIJDENS JUBILEUM

Tijdens het 4x4 Volle gaas! Jubileumjaar dragen wij de Stichting Kids Factor een warm hart toe, deze stichting is dan ook onlosmakelijk verbonden aan de festiviteiten die wij organiseren tijdens ons jubileumjaar. Het doel van Stichting Kids Factor is om kinderen en jeugdigen zoveel mogelijk te ondersteunen en te stimuleren in hun ontwikkeling. Men biedt ontwikkelingsmogelijkheden, uitdagingen en kansen om hun talenten en competenties optimaal te kunnen ontwikkelen. Meer informatie is na te lezen op www.stichtingkidsfactor.nl. Op 11-11-2014 organiseren wij een Optreed Marathon, 11 optredens op één dag voor een speciale gage van 111 Euro (excl. 6% BTW). De gages van deze 11 optredens komen geheel ten goede van Stichting Kids Factor. Bezoek www.4gevegaas.eu voor meer informatie en boekingen. Limburg gaat schudden op haar löss, klei en zand. 4 Geve gaas komt eraan en geeft volle gaas voor Stichting Kids Factor!

Met muzikale groet,
4gevegaas

David 1 27-11-13 19:32:42

Eric III, Vors, & Raod van Ellef,

Sjoon det geer aafgelaupe zoaterdig biej mien oetrope aanwezig woor. Ich wil uch veul sjterkte winse biej ut aaftraeje van uche veurganger maar tiggeliekertied auch veul plezeer toewinse biej ut oetrope van uche nuuje. Veer zeen os nog dökker de kommende tied.

Alaaf!
ZDH David 1
Waterratte Ool/Herte

4gevegaas 18-10-13 14:55:59

EUROPE MEETS 4 GEVE GAAS

In de wereld van de muziek zijn er veel nummers die als klassieker bestempeld mogen worden, nummers waarvan je nooit genoeg krijgt en die worden meegezongen door jong en oud. ‘The Final Countdown’ van Europe is zo’n klassieker. Wij tellen af voor ons 4 jarig jubileum, een nieuw jaar vol mooie optredens en evenementen. Na de release van ons debuutalbum eerder dit jaar presenteren wij middels dit bericht onze nieuwe knaller ‘Noets mie zoepe’. Deze cover van ‘The Final Countdown’ hebben wij gehuld in een jasje in de vorm van een videoclip die inzicht geeft in ons dagelijks leven. De videoclip is o.a. te zien op onze website www.4gevegaas.eu en Social Media.
Zoals men van ons gewend is blijven wij Limburg verrassen…. Wordt vervolgd.

Marij Clerx 10-02-13 12:22:08

Waat sjoan det geur mam, Finy Clerx-Vliexs van neve de kerk, hub opgezogt in Camillus in heur huske kleinschalig wonen. Zowaal mam, de begeleiding als veur als kinjer vonje dit geweldig!Geur fijne vasteloavend verder.

Marij&wim, Lilian& Imran

Prins Dave I 23-01-13 06:33:50

Prins Eric III en gevolg, Via deze waeg wol ich uch bedanke det geer biej mich op de reseptie zeet gewaes...'T waas eine sjoone daag. Veer zeen os zeker sjnel weer.

Mit vastelaovesgroet,
Prins Dave I V.V. de Donderböl

Johan 17-01-13 21:50:27

Hoi Eric, van herte gefeliciteerd mit dien oethkomen as Prins Eric III, maak d'r unne sjoene vastelaovend van!
Dink d'r aan, ut vie kriegt goi brokke!
Groetten van oad Prins Johan de 1ste, Janneke en kinjer oeth Dorp.

Prins Henk I 13-01-13 11:41:01

Hoi Erik,

Van herte proficiat mit dien Prinsjap. maak dr eine sjoone tied van.Veer zeen os .

Prins Henk I v.v. de Tunhagedisse Leeve

Carmen Linnartz 12-01-13 10:35:28

Hallo allemaol, kom gezellig kieke nao ozze Bontje Aovend op 25 en 26 Jannewari in de Donderie onger de titel: "veer make ut bontj". Names alle BAS (Bontje Aovend Sjtichting) medewerkers: eine sjoone vastelaovend, Alaaf.

D'r Wielly 22-02-12 10:48:52

Hey Nachtegale,

D'r Wielly ("oet Gebrook", wil jullie bedanken dat ik bij jullie op het boerenbroelofbal heb mogen optreden! Jullie hadden echt een schitterend, carnavalistisch publiek dat op alles heel goed meedeed. Daarnaast nog de 3x zugabe die ik heb mogen doen, maakte het totale optreden bij jullie voor mij super geweldig! Ik hoop zeer zeker nog in de toekomst bij jullie te mogen komen optreden, het zou voor mij weer een eer zijn!

Muzikale, carnavalistische groetjes van
D'r Wielly.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!