ODIO-fan 09-10-17 19:57:16

Ach mannen van de technische staf. Het kan hoor dat het aan te weinig ontspanning voor de wedstrijd heeft ontbroken, maar jullie tegenstander was afgelopen zondag zo getergd om te winnen dat jullie gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren. Sorry........., maar voor ons was het wel lekker ;-)Zondag IJzendijke voor jullie, alle kans weer om het dan weer recht te zetten.Succes en tot 4 maart in Groede!!

De Technische staf 09-10-17 13:05:47

Daags na de verloren uitwedstrijd tegen ODIO, is de technische staf direct op zoek gegaan naar de oorzaak van deze zeer slechte prestatie van de spelers van VV Groede. Direct aantoonbaar was de trainingsopkomst van de afgelopen week die ver onder de maat was en ook direct aantoonbaar was dat verschillende mensen niet op de juiste manier toe geleefd hadden naar deze wedstrijd. Wat overbleef was de prangende vraag hoe het kwam dat we zo collectief door het ijs zakten in deze wedstrijd. Tijdens de bus reis werd al geopperd dat het wel eens met ontspanning voor de wedstrijd te maken kon hebben. De begeleider van Groede Erik Traas bedacht zich geen moment en schakelde zijn adviseuse Goedele L in en vroeg haar om raad. De uitkomst zoals hier onder te lezen geeft te denken aan een andere voorbereiding van de spelers voor een wedstrijd.

Door G.Liekens 09-10-17 13:04:42

Het is een onderwerp dat sporters, trainers en wetenschappers al jaren ernstig verdeelt. Dat seks voor de wedstrijd slecht zou zijn, zij klagen over gebrek aan agressie na de daad. Maar sommige voetbaltrainers raden seks juist aan vanwege de ontspannende werking.

Na een orgasme produceren mannen inderdaad minder testosteron en zijn hun spieren slapper, schrijft de Groningse uroloog en seksuoloog Mels van Driel.De vraag is alleen hoe lang dat effect aanhoudt en of dat bij iedereen hetzelfde is. Sprinter Linford Christie had na seks pap in de benen, terwijl voetballer Ronaldo juist vaker scoorde.

Dezelfde vraag kan worden gesteld over het knuffelhormoon oxytocine, dat wordt aangemaakt tijdens seks. Door oxytocine voelen we ons met elkaar verbonden, goed voor de teamgeest dus. Maar bloedonderzoek toont aan dat het niveau van dat hormoon bij mannen een half uur na de daad alweer normaal is. Heeft het dan nog effect tijdens de wedstrijd?

Onthouding leidt bij mannen tot een hoger testosteronniveau. Dat kan handig zijn voor sommige sporters, constateert Van Driel, omdat ze dan agressiever worden. Maar seks leidt vaak ook tot een goede nachtrust. En hoe zit het met het psychologische effect? Kan een sporter zich erna beter concentreren of juist niet?

Het schaarse wetenschappelijke onderzoek spreekt elkaar tegen. Een Belgische studie bij twaalf voetballers wees uit dat hun spieren sneller verzuurden en hun uithoudingsvermogen minder was als ze de dag ervoor seks hadden gehad.

Het blijft een individuele kwestie, aldus Van Driel. Sporters moeten proefondervindelijk vaststellen of seks hun prestaties beïnvloedt. Algehele conclusie: seks kan, maar niet pal voor de wedstrijd.
Het advies van Goedele luide dan ook: Uitproberen!

De bevindingen zijn gedeeld met de technische staf, en trainer André de Nooijer zegt in een reactie dat hij openstaat voor de wetenschap en de komende thuis wedstrijden de proef op de som zal nemen.We zijn benieuwd naar de resultaten.

NPO Persbericht 27-09-17 16:30:46

Steijaert binnenkort te zien op het witte doek

Hilversum – Vandaag kondigde Frans Klein, directeur Televisie bij de Nederlandse Publiek Omroep, aan dat er een documentaire gaat komen over Wesley Steijaert. De NPO gaat de Groese spits, of ook wel beter bekend als de lijst-trekker van De Intuïtie Partij, volgen om het wel en wee van Steijaert op de gevoelige plaat vast te leggen. Frans Klein ziet deze documentaire als een PR-stunt voor de zender “NPO Politiek”. De kijkcijfers liepen wat terug bij deze zender en door middel van deze documentaire willen we een nieuwe doelgroep aanspreken. “Er is genoeg te vertellen over de 24-jarige Bressiaander, de jongste lijsttrekker momenteel in Nederland” laat F. Klein weten.

Dat Steijaert het goed zal doen op het witte doek bestaat geen twijfel over; “Steijaert is iemand die graag in het middelpunt staat en de aandacht naar zich toe trekt. Neem bijvoorbeeld afgelopen zondag in de wedstrijd tegen RIA, wilde hij elk moment van de wedstrijd de bal hebben om zo de aandacht op zich te vestigen. Zelfs toen RIA Westdorpe een corner nam, riep Steijaert nog luid over het veld om de bal in zijn voeten te spelen. Hij heeft van nature de gave om mensen naar hem te laten luisteren, dat komt van pas in het voetbal, in de politiek, maar ook zeker op het witte doek. Ook volg ik de lijsttrekker van D.I.P. op snapchat, daar wordt mijn keuze voor deze documentaire keer op keer bevestigd” aldus een enthusiaste F. Klein. De titel voor de documentaire is ook al bekend laat Frans Klein weten; “Het moest een titel zijn die goed bij Steijaert past, iets wat de rode draad is door zijn leven. Daarom hebben we ook gekozen voor de titel: “Puur op het Gevoel”.

Steijaert zelf reageerde kort; “Ik ben erg tevreden met deze documentaire, dit zal zeker ten goede komen aan mijn politieke campagne en ik hoop dat de mensen hierdoor ook mijn andere kanten te zien zullen krijgen dan alleen de voetballer die voor-op in de polonaise loopt.

Hoe lang de productie van de documentaire gaat duren is nog niet zeker. De directeur van de NPO tekent op; “We wilden eerst een paar maanden aan beeld materiaal verzamelen van Wesley, maar bij Steijaert gebeurt er zoveel op een dag dat we waarschijnlijk aan een paar uur al genoeg hebben.” Naar het schijnt heeft het Belgische programma “Man Bijt Hond” aangegeven ook interesse te hebben in de documentaire. Aanstaande zondag staat de eerste draai-dag op het programma.

Pol's Poll 27-09-17 15:18:37

Aanstaande zondag is het dan zo ver, de eerste thuis wedstrijd van het seizoen! Het eerste elftal moet tegen het brabantse WVV'67, maar daarvoor zullen de meeste supporters niet afreizen naar sportpark "Aan de Traverse".
Nee, de meeste supporters zullen zondag richting het voetbalveld komen (en dan met name de kantine) voor het Rad van Avontuur! Want ook die gaat weer van start aanstaande zondag. Om alvast wat in de stemming te komen, staat er een poll op de homepage. Wie pakt aanstaande zondag de meeste prijzen in het Rad van Avontuur?

p.s. ik ben aan het proberen om die vervelende reclame weg te werken onderaan de poll, maar dat lukt tot op heden nog niet.

Willy Konings - NSV 24-09-17 13:54:05

Beste mensen van vv Groede. Wat een leuk initiatief om de nieuwkomers in de 4e Klasse A uitgebreid voor te stellen. Wat ons betreft (NSV): Het is inderdaad vaak uitermate gezellig aan de toog, onder toeziend oog van ons Maaike. Streng maar rechtvaardig tapt zij de pintjes.
En ja, ook wij dragen voetbalschoenen hoor. Netjes ingevet op zaterdagavond uiteraard.
Wat dat ballen op De Wallen betreft: jullie vrouwen kunnen gerust zijn. Onze "Wallen" bestond gewoon uit een stuk grond waar het oorspronkelijke veld van NSV lag. Ons huidig sportpark draagt deze naam. Niet van die andere Wallen. Daar komen wij nooit. Jullie vergissen je toch niet bij de uitwedstrijd? Tot in Nispen!

prognostiek 22-09-17 17:09:21

IDEREEN ZE PROGNOSTIEK INGELEVERD BIJ ARNO DOET HET ANDERS DAN NOG KAN TOT ZONDAG

Spijkers met Koppen 15-09-17 17:17:41

Trainer De Nooijer niet te spreken over zijn aanvoerder Arno van den Hemel

Arno van den Hemel, aanvoerder van Groede 1, heeft de afgelopen week geen punten gescoord bij zijn trainer. Ondanks zijn zeer sterke optreden tegen de s.v. Sluis is de Nooijer niet te spreken over zijn aanvoerder. De woorden die de Nooijer heeft over zijn aanvoerder zijn zo hard als spijker;

“Het zijn de randzaken van Arno waar ik zeer ontevreden over ben. Vorige week gaf ik aan dat we nu eindelijk eens spijkers met koppen moesten slaan om het “spiekeren” op vrijdagavond te bewerkstelligen. Ik vroeg aan Arno om dit op te pakken, omdat hij meestal voor elke spijker wel een gat heeft. Maar dat alle hout geen timmerhout is, werd ditmaal weer erg duidelijk! In principe moest hij maar 3 zaken regelen; een boomstronk, een hamer en spijkers. Gelijk bij de boomstronk ging het al mis, de stronk stond scheef en was ook nog eens veel te klein. Van dik hout zaagt men planken, maar dit was wel er onzorgvuldig. Dan was er de hamer, dan zou je zeggen dat is toch het makkelijkste attribuut om te regelen. Komt Arno toch wel met een vuisthamer af, nou dan snap je er geen hout van. Iedereen weet dat je “spiekeren” moet doen met een klauwhamer.”

“Ondanks dat er van de attributen geen hout klopte, wilden we toch maar beginnen. Dan haalt Arno de spijkers te voorschijn, blijkt dat dit veel te kleine verzinkte spijkers zijn van de Gamma. Ja dan zoek ik niet snel spijkers op laag water, maar toen heb ik mezelf toch even achter de oren gekrabt. Hoe kan een aanvoerder van een eerste elftal nu in zijn hoofd halen om met verzinkte en te kleine spijkers te gaan “spiekeren”, dat snijdt totaal geen hout voor mij, dat is als een pleister op een houten been. “

Het zit de trainer diep is te merken, hij vervolgt zijn klaagzang dan ook met; “Ik ga op eigen houtje nu maar om goeie spijkers bij Freddy’s doe het zelf-zaak. Bram Verkruijsse liet weten dat je lange stalen spijkers van Freddy's nodig hebt om te "spiekeren" en daar slaat hij de spijker mee op zijn kop. Ik zal proberen mijn aanvoerder vrijdagavond nog bij te spijkeren over de verantwoordelijkheden van die een aanvoerdersband met zich meebrengt, maar of hij die band kan behouden voor aankomende zondag is nog maar zeer de vraag. Ik heb een aanvoerder nodig die uit het goede hout is gesneden en niet iemand die de kantjes er van af loopt, aldus een ontgoochelde trainer van Groede 1.

FC Prognostiek 10-08-17 17:27:24

Het seizoen begint te naderen, dus ook de prognostiek zal langzaam weer op gang komen. Zoals vertrouwd zal bij aanvang van de eerste beker wedstrijd de prognostiek online komen. U heeft dan tot 24 september om de formulieren in te vullen.
Lees u alvast in, bekijk wedstrijden terug van de tegenstanders, want het zal weer een enorm moeilijke opgave worden om de prognostiek in te vullen!

Metoaan 17-07-17 08:56:40

Dus mocht iemand van METO dit toevalligerwijs lezen, zouden we graag het volgende willen weten;

Edit: METOAAN

- Is er een Rad van Avontuur aanwezig in de kantine? Er is al avontuur genoeg in de kantine dus dat rad hebben we niet nodig

- Is er een goeie muziek installatie, of moeten we die zelf mee brengen? Goeie installatie aanwezig. Je mag natuurlijk zelf ook een installatie meenemen voor bijv. in de kleedkamer. Stopcontact aanwezig!!

- Zijn er zitplaatsen voor onze oudere supporters en staan-tafels voor onze jongere supporters? Er is aan iedereen gedacht dus geen zorgen daar over.

- Zijn er hakkedelletjes aanwezig? Delletjes genoeg maar of ze hakke aan hebben is een beetje afhankelijk van het weer

Dames team is helaas opgeheven maar je kan de dames beter in de kantine hebben dan ergens op een veld, toch?

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail: