prognostieker 18-12-18 17:34:47

Wie is er herfstkampioen geworden met de prognostiek

Vrienden van VV Groede 10-12-18 05:09:24

Nemen wij de punten in de tas mee naar Ossendrecht, maar niet alleen de punten, ook jullie vuile was: shirtjes, broekjes, sokken en ook de shirts van André de Nooijer en Bram Verkruijsse.....Ut mot amaol nie gekker worre, maar we brengen ze vandaag, gewassen en wel, terug, zodat zondag 3 punten gepakt kunnen worden bij Breskens door jullie!!Bedankt voor de gezelligheid gisteren mannen!!

PZC - Opsporing verzocht 27-10-18 01:30:52

Joran Heineken spoorloos verdwenen na tumultueuze vrijdagavond,

Groede – Zaterdagochtend is deze krant het verontrustende bericht bereikt dat eerste-elftal speler van Groede1, Joran Heineken, spoorloos zou zijn verdwenen in de nacht van vrijdag op zaterdag. Na het verlaten van de kantine ontbreekt ieder spoor van Joran. Ruben Deij, die op deze bewuste vrijdagavond nog samen met Joran in de kantine zat, uitte zijn zorgen richting deze krant: “Het was een normale kantine-vrijdagavond, waarbij er een potje gekaart werd. Joran gedroeg zich echter vreemd tijdens dit potje. Zo kocht hij bijvoorbeeld in de vijfde ronde, gelijk de eerste slag met klaver-2 terwijl hij 0 gezegd had. Ook Bart van den Hemel was bezorgd om de status van Joran op deze bewuste avond: “Joran zei in de voorlaatste ronde 2, maar bleek uiteindelijk geen enkele troef te hebben. Dat doet normaal geen enkele wel-denkende bol-kaarter, maar Joran deed dat wel. Dat had eigenlijk al een belletje moeten doen rinkelen bij ons.

Ook André de Nooijer steekt hand in eigen boezem; “Joran gedroeg zich erg vreemd deze vrijdagavond en dat hadden wij moeten signaleren” is de trainer van Groede 1 zich schuldbewust een dag later. “Joran deed ook mee met het spel “Mexxen” in de kantine”. Ik gaf hem de beker door met een Bram-Beun-Bod (643 red.), hij accepteerde dat gelijk en schoof hem blindelings door voor een bod van 664. Een ongekende actie die elk weldenkend persoon nooit zou doen, hieruit hadden wij dan ook moeten opmaken dat het niet goed ging met Joran”.

Arno van den Hemel tenslotte, liet in een reactie weten: “Ik kan me heel goed voorstellen dat Joran een tijdje is ondergedoken. Na zijn doldwaze acties tijdens het kaartspel “Bollen” heeft hij zijn teamgenoten, die wel op de training aanwezig waren, gewoon bedonderd. Hij heeft Bram en Rowin erg makkelijk in de kaarten gespeeld, terwijl anderen er beter voor stonden Wellicht dat dit besef in de nacht van vrijdag op zaterdag is gekomen bij Joran en hij zich hiervoor schaamt en ondergedoken is”.

De v.v. Groede wil graag weer in contact komen met Joran Heineken en hem hopelijk weten te traceren voor de belangrijke wedstrijd tegen WVV’67 van aanstaande zondag. Een signalement voor Joran Heineken is niet nodig, als u een John Travolta achtig type tegenkomt in Groede en omstreken dan zal dat hem zeker zijn!

prognostiek 07-10-18 19:02:51

HOE IS DE TUSSENSTAND VAN DE PROGNOSTIEK

busreis koewacht 05-10-18 19:12:14

Hoe laat vertrekt de bus van de everlaarslaan

Stukje in BN de Stem vandaag 24-09-18 18:25:08

https://www.bndestem.nl/amateurvoetbal/veerkrachtig-meto-klopt-groede-odio-en-wvv-67-ook-foutloos~aa44dfb8/

BN de Stem 24-09-18 16:31:32

Objectieve en realistische Deelen is teleurgesteld in mager resultaat tegen matige ploeg Groede.

Afgelopen weekend wist Peter Deelen met zijn ploeg RKVV METO de eerste wedstrijd in de competitie te winnen. De tegenstander die lijdzaam moest toe zien hoe een ijzersterk METO met wervelend spel over zijn tegenstander heen walste en de wedstrijd zeer overtuigend wist te winnen, was het armzalige Groede.

De club uit west-zeeuws Vlaanderen, was voor dhr. Deelen een onbekende club. “Had nog nooit van Groede gehoord, ik wist zelfs niet dat ze in Zeeuws-Vlaanderen überhaupt het spel voetbal speelden.” liet de trainer in een reactie na de wedstrijd weten. “Voor ons was deze wedstrijd een formaliteit, dat we zouden winnen stond al langer vast. Het is gewoon jammer dat de KNVB ons indeelt bij zo’n matige club als Groede, waar je van te voren al het resultaat weet. Ik snap niet dat de KNVB ons niet indeelt in de 1ste klasse of hoofdklasse, dat is waar wij thuis horen, dat zijn voor ons waardige tegenstanders".

Dat Groede een matige club was, werd voor Deelen wel erg duidelijk in de eerste competitie wedstrijd; “Die mannen hadden totaal geen intentie om te voetballen, wij waren degene die constant het spel moesten maken. Het schijnt dat er 11 spelers van Groede op het veld stonden, maar heb er niets van gemerkt. Mijn ploeg was heer en meester en Groede mag dan ook van geluk spreken dat we de dubbele cijfers niet hebben aan getikt” laat een zelfverzekerde Peter Deelen weten in een reactie aan BN de Stem. Met het spel van zijn eigen ploeg was hij erg tevreden; “Wij speelden een fantastische pot, waren erg scherp voor de goal, geen enkele keer balverlies, prachtige steekpassen, meer dan 100% balbezit, kortom we waren superieur. FC Barcelona en Manchester City zouden jaloers geweest zijn op ons spel, en dat komt toch wel grotendeels doordat ik het goed aan gecoacht heb. Zonder mij zou de RKVV METO ook niet veel zijn natuurlijk.”

Dat Groede toch op een 0 – 2 voorsprong kwam, is volgens dhr. Deelen puur geluk; “Die mannen lopen per ongeluk twee keer tegen een bal aan, onze spelers hadden het zo makkelijk deze middag dan kan het wel eens voorkomen dat je dan even niet oplet. Mijn ploegje is geen moment in gevaar gekomen tegen deze zeer ondermaatse ploeg. Ik zie er nu al tegen op om met deze super ploeg af te moeten reizen naar Groede, om daar vervolgens weer zo’n makkelijke middag te beleven.

Naar verluidt werd er dan ook door dhr. Deelen op de bank veel geklaagd tegen zijn assistenten;

“Wat nen k*t-tegenstander, wat nen k*t-tegenstander, wat hebben wij toch nen k*t tegenstander, godv*rd*mme wat hebben wij nen k*t tegenstander, verschrikkelijk wat een k*t tegenstander hebben wij zeg.”

FC Prognostiek 31-08-18 18:28:37

Beste Hans Brand,
goed dat je er naar vraagt! De prognostiek komt dit weekeinde online, zoals elk jaar proberen we dat voor de eerste bekerwedstrijd te doen. De uiterste inlever datum is natuurlijk voor de eerste wedstrijd van het seizoen.
Kortom poets de glazenbol maar alvast op, want vanaf morgen zal je hem hard nodig hebben

PZC 27-08-18 23:44:01

Achtmaal - GroedeUitslag 1-1

supporter 27-08-18 17:36:34

wat is het geworden in achtmaal

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda