VoetbalQuiz 23-03-18 10:59:20

Zaterdagavond 24 maart voetbal quiz op de Groe! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op!

Ot Gistern 08-03-18 13:58:12

Regendagen besluit pakt goed uit voor Groede 2 en 3

Na het verweer van Imre H. inzake de regendagen, heeft Hoofd terreinbeheer Piet Klaaijsen na zijn jaarlijks bezoek aan de Oostenrijkse Weissensee goed nieuws voor de selecties.

Piet heeft tijdens zijn verblijf aan de Weissensee een gesprek gehad met de ijsmeester van dienst de welbekende heer EisWasser over de staat van het ijs. Tijdens dit gesprek bleek dat na de vorstperiode de betreffende ijsmeester ook een functie heeft als regenmeester om de waterstand op peil te houden op het beroemde meer.

Dit kwam voor Piet als een donderslag bij heldere hemel en die bedacht zich geen moment...Hij legde het regen probleem van Groede direct voor en nodigde de beste man uit om een weekend naar Groede af te reizen en het probleem op locatie aan te pakken.De man in kwestie arriveerde vrijdag in Weissensee omstandigheden op Groede en verbleef in de natte Pij.

Na een natje en een droogje gingen dhr EisWasser en onze Pieterman het veld van Groede op. Na 2 minuten had de man in kwestie al direct door waar het probleem lag....De beste man zei tegen Piet wat jullie hier doen is water naar de zee brengen en dat is natuurlijk vragen om regen. Piet fronste zijn wenkbrauwen en vroeg de man om opheldering. Wel zei de man; "Jullie hebben een put geslagen om in de zomer het veld te beregenen... Deze put wordt door moeder natuur gezien als een bron die continu op peil dient te zijn en de vaste vuldagen(regendagen) daar voor zijn op dinsdag nacht tot en met donderdag nacht en van vrijdagavond 21.30 uur tot en met zondag middag 13.00. Om dit probleem te verhelpen moet je iedere dinsdag avond na de training van de eerste selectie de specie kuipen laten legen op het hoofdveld...

Moeder natuur voelt dan aan dat er genoeg water is bij gevuld en zal dan de regen een dagje uitstellen dit herhaal je op zaterdag middag zodat het niet zondag regent maar maandag. Piet was in zijn nopjes en gooide direct de beide kuipen leeg op het hoofdveld en het resultaat was dat er zondag al eigenlijk direct gevoetbald had kunnen worden. Dinsdag avond heeft hij dit ritueel herhaalt, en ja wel hoor het tweede en derde konden woensdag gewoon trainen.... donderdag een regendag en direct de velden gesloten......

De beste man EisWasser verdiend een standbeeld volgens Imre H. want na lange tijd kon er door toe doen van deze specialist op Woensdag gebald worden. Hulde Herr EisWasser! Zo zie je maar een beetje kennis van zaken doet wonderen verrichten.Idee van de Week 21-02-18 17:24:46

Groede 1 spekt de pot door alternatieve werkzaamheden.

Groede – Dinsdagavond is er collectief besloten door de eerste selectie om op zoek te gaan manieren om de “Pot-monnee” te spekken. De effectieve portomonee, voorzien van het v.v. Groede logo, die in bezit is van penningmeester Bart van den Hemel, wordt gebruikt om spelers te voorzien van dranken na de wedstrijd, het organiseren van uitjes en het betalen van de rode/gele kaarten (mits de kaart gepakt is in het belang van het team).

Echter heeft Bart recent aan de bel getrokken, dat de Potmonnee aan het slinken is. De koppen werden dan ook afgelopen dinsdag bij elkaar gestoken en er werd gezocht naar alternatieve inkomsten die door de eerste selectie gegenereerd kunnen worden. Na een kwartier brainstormen kwam het “eureka”-moment. André de Nooijer kwam op het lumineuze idee om de “Groese-Giogolo” in het leven te roepen. Dames die een avond of nacht willen door brengen met een Groede 1 selectie lid kunnen een Groese Giogolo in huren. Zij betalen hier een x-bedrag voor en krijgen een hele avond of nacht de beschikking over een selectie lid.

Het plan werd enthousiast ontvangen door de groep, met name Nick van Belois kreeg glinsteringen in zijn ogen bij het horen van dit plan. Ook Wouter Lakerveld was gelijk enthousiast: “Een prachtig plan van de trainer! Ik zal wellicht het vaakst verhuurt worden, want ik heb niet voor niets de bijnaam Snake.” Ook Michel Broeckaert kwam lovende woorden te kort voor dit plan, maar wil er wel voor waken dat er een eerlijke service wordt afgeleverd. Naar verluidt laat Broeckaert daarom vanavond in het ziekenhuis in Terneuzen zijn bloed testen op eventuele geslachtsziektes. “Je moet eerlijk zijn over de service die je aanbied en welke gevaren dit met zich kan mee brengen, alleen dan heeft dit plan kans op slagen”.

Ook de vrouwelijke supporters waren niet te houden na het horen van dit plan. Voorzitster Elly Maes van de vrouwelijke supporters vereniging “De Groese Girls”, reageerde erg verheugd; “Ik zou graag wel eens een bitterballetje willen gaan eten met die nieuweling Jarmo Gilling”.

Pol's Poll 16-02-18 12:02:57

Aanstaande zondag staat de kraker op het programma tussen Dwofplaete en 't Twidduh van de Groe. De strijd tussen de nummer 2 en 3 van de ranglijst, een strijd ook om op kampioenskoers te blijven voor de Groe.
Kortom een echte kraker, waar we natuurlijk de nodige vragen over hebben. Zie de homepage voor de poll!

Omroep Groede 14-02-18 14:24:55

Tweelingbroer Kevin Martens duikt op bij training vv Groede

Hoofdtrainer André de Nooijer stond gisteren voor een groot raadsel na de dinsdagavond training van de eerste selectie. Aan de lokale radiozender Omroep Groede laat hij vol verbijstering weten dat hij gisteren de identieke tweelingbroer van Kevin Martens moet hebben gezien, waar hij tot op de dag van vandaag van het bestaan niet af wist.

“Het gebeurde gisteren na de training bij het verlaten van het trainingsveld. Daar had ik even een kort onderonsje met onze Kevin. In plat Bressiaans sprak Kevin daarbij kort zijn ongenoegen uit over de ondermaatse eindpartij van die avond. Ik hoor het ‘m nog zeggen: “da was wéé flink wèèrdelwos”, maar nadat hij een bal richting het tennisveld had gepoft is hij gewoon gekalmeerd en rustig naar de kleedkamers gegaan”, aldus de Nooijer.

Toen André het ballenkot op slot had gedaan en de kleedkamers in kwam gelopen, wist hij niet wat hij hoorde: “Ik dacht Kevin te zien van een afstandje, hij was in gesprek met onze nieuwe aanwinst Jarmo Gilling. Maar toen ik hem hoorde praten, hoorde ik enkel ABN met een Amsterdamse tongval. Dit kon Kevin niet zijn, dit moest wel zijn tweelingbroer zijn waar Kevin me nog nooit over had verteld. Hij had meegetraind zonder dat ik het wist. Ik werd lijkbleek, stond te trillen op m’n benen en kon geen pap meer zeggen. Ik ben weggelopen, heb snel Marie-Joke gebeld en gezegd dat ze maar gauw twee frikandellen in het frituurvet moest laten zakken, zodat ik wat kon kalmeren als ik thuis zou komen. Zonder te douchen ben ik op m’n scooter gestapt en naar huis gekeerd. Op korte termijn wil ik graag eens langs gaan bij Kevin, om mogelijk ook zijn tweelingbroer beter te leren kennen.” De Nooijer bevestigt tegenover Omroep Groede dat hij voor de training geen alcohol had gedronken.

Aanvoerder Arno van den Hemel zegt in een eerste reactie dat hij gisteren tijdens de training ook al de tweelingbroer van Martens dacht te horen. Maar aangezien ze bij zijn werkgever DOW momenteel gevaarlijke gassen aan het affakkelen zijn waar veel mensen licht van in hun hoofd kunnen worden en wat niemand mag weten in Zeeuws Vlaanderen, ging hij er maar niet verder op in. Ook Wesley Steyaert (leider van de Intuitie Partij en gisteren vanwege zijn werk in Groningen wederom afwezig bij de training red.) was bereid om te reageren. Onze redactie is op dit moment nog bezig om zijn reactie te vertalen.

Helaas was Kevin Martens niet voor commentaar beschikbaar en van zijn tweelingbroer kon de redactie helaas geen telefoonnummer vinden.

de groe is ier de groe is da 14-02-18 14:19:52

zondag uit met de bus naar NSV

Feyenoord4a9m 13-02-18 20:53:19

Waar gaan we naar toe Zondag is het thuis of uit met de bus ?????????????

rooth vorm 09-02-18 14:56:39

"Steijaert weer aangesloten bij de eerste selectie"

Van onze verslaggever

Terneuzen - Vanavond speelt Groede 1 zoals op de Facebookpagina wordt vermeld de Carnavalskraker tegen FC Axel. Naar verluid mogen de spelers verkleed aan de wedstrijd deelnemen.

Wesley Steijaert is na een paar weekenden afwezigheid dan ook weer van de partij immers daar Wesley geen masker nodig heeft, koste het voor Trainer de Nooijer geen enkele moeite om hem naadloos in het tactisch concept op te nemen.

De doorgaans goedlachse en bonkige spits van het eerste keurkorps liet wat wedstrijden en trainingen schieten om op de bank te zitten in Koewacht en een weekendje weg te gaan naar Liverpool. Steijaert aan het woord: Mihmiehnqualitijteken-jieherustunpaowekun-overslaahn.

Vanavond mag de zelfbenoemde pinch-hitter het kunstgrasveld betreden om te laten zien wat hij waar is.

Supporter Groede 08-02-18 22:02:29

Morgen wordt er code geel afgegeven, is het kunstgras in Terneuzen ook bespeelbaar bij vorst? en bij sneeuw ?
We horen het wel.

Ot moan 01-02-18 19:32:19

Regendagen worden anders gepland

Na lang beraad hebben de trainers van het eerste, tweede en de mannen die het beheer van het trainingsveld doen besloten dat ze de regendagen anders gaan inplannen. Het beraad was door trainer van het twidde en derde, Imre H. Hubregtsen aangevraagd omdat er deze woensdag 'voor de 15e woensdag in 3 maanden tijd niet getraind kon worden'. Opvallend genoeg kon de eerste selectie in dezelfde 3 maanden wel op 16 dinsdagen trainen.

Tijdens het overleg besloot op een gegeven moment de consul Bram Beun het KNMI maar te bellen voor duidelijkheid. Nu blijkt op woensdagen op een gegeven moment extreme weersomstandigheden vaker voor te komen dan op dinsdagen en vrijdagen. Ook op zondagochtenden blijkt vaker neerslag te vallen, waar het op een gegeven moment na 14 uur als sneeuw voor de zon verdwenen lijkt te zijn, aldus het KNMI volgens de consul.

Hoofd terreinbeheer Piet Klaaijsen vertrok na de vergadering op onderzoek. Het weer moet volgens hem te beïnvloeden zijn, en in Oostenrijk zijn ze daar een kei in! Op dinsdag had hij daar een prachtig zonnetje, 26 graden, en toch kon hij uren schaatsen. Na 200 kilometer schaatsen en 10 uur, 26 minuten en 36 seconden onderzoek, kwam hij tot de conclusie dat ze in Oostenrijk alles voor elkaar kregen op een dinsdag. De volgende dag bleek het ijs echter te soft om op te schaatsen. De woensdagtraining werd daarom afgelast.

Vrijdag om 19.47 uur zal het veld weer gekeurd worden. De verwachting is dat het tot dinsdag 22.30 uur goedgekeurd zal worden. Daarna komt een nieuwe keuring

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda