Groedenaar 05-11-17 10:58:09

Beste Metoaan,
we hebben 2 hoofdmerken bier in de kantine, te weten Jupiler en Heineken. Het marktaandeel van Heineken bij de v.v. Groede is in de afgelopen 5 jaar flink gestegen, na de aanstelling van hoofdtrainer André de Nooijer bij Groede 1. Daarnaast wordt er ook Kriek geschonken voor de vrouwelijke supporters onder ons.
Mocht er behoefte zijn aan iets sterkers, dan is er nog wel een apart kastje aanwezig. Dit staat overigens niet op de kaart, vraag daarom aan de barvrouw om "Een Kleintje".
Tot zometeen

METOAAN 04-11-17 11:44:22

Welk merk bier wordt er geserveerd in jullie Bistro langs het veld? Fles of tap? Sommige spelers zijn namelijk allergisch voor bepaalde merken.

Supporters Vereniging de Groe 02-11-17 17:45:10

Op de site van RKVV METO valt het onderstaande te lezen, schenkt u vooral even aandacht aan de asterix onderaan! Hopelijk kunnen wij de vertrektijd wat verlengen en dan bedoel ik niet vanwege het resultaat!


AANMELDEN EERSTVOLGENDE UITWEDSTRIJD

Datum Zondag 5 november 2017

Wedstrijd Groede - METO

Vertreklocatie Eetcafé T'Klavertje

Vertrektijd Hoogerheide 12.00 uur

Vertrektijd uitvereniging 17.30*

Reisduur 60-75 minuten

Deadline inschrijven Zaterdag 4 november, 18.00 uur

*Tijd terugreis is onder voorbehoud. Hangt af van resultaat METO, concurrentie gezelligheid kantine VV Groede. Houd hier aub rekening mee.

Pol's Poll 31-10-17 11:14:17

Ja ja er staat weer een Poll online!

Dit maal de grote vraag wie er aankomend weekend de METO-Babe-Van-De-Week gaat worden. Het eerste elftal van RKVV METO heeft elke week de "babe van de week" verkiezing, waarbij de mooiste vrouw van de tegenstander wordt uitgekozen en gefotografeerd.

Aankomend weekend zijn wij de tegenstander van METO en is dit dus HET moment om al het vrouwelijk schoon te etaleren wat we rond hebben lopen op onze vereniging. Ik heb een klein voorzetje gegeven in de Poll, maar als je nog andere schoonheden binnen onze vereniging kan bedenken hoor ik dat graag!

Het eind oordeel zal natuurlijk zijn aan het eerste elftal van METO, maar we kunnen ze in ieder geval al een handje helpen door te stemmen in de poll.

ODIO-fan 09-10-17 19:57:16

Ach mannen van de technische staf. Het kan hoor dat het aan te weinig ontspanning voor de wedstrijd heeft ontbroken, maar jullie tegenstander was afgelopen zondag zo getergd om te winnen dat jullie gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren. Sorry........., maar voor ons was het wel lekker ;-)Zondag IJzendijke voor jullie, alle kans weer om het dan weer recht te zetten.Succes en tot 4 maart in Groede!!

De Technische staf 09-10-17 13:05:47

Daags na de verloren uitwedstrijd tegen ODIO, is de technische staf direct op zoek gegaan naar de oorzaak van deze zeer slechte prestatie van de spelers van VV Groede. Direct aantoonbaar was de trainingsopkomst van de afgelopen week die ver onder de maat was en ook direct aantoonbaar was dat verschillende mensen niet op de juiste manier toe geleefd hadden naar deze wedstrijd. Wat overbleef was de prangende vraag hoe het kwam dat we zo collectief door het ijs zakten in deze wedstrijd. Tijdens de bus reis werd al geopperd dat het wel eens met ontspanning voor de wedstrijd te maken kon hebben. De begeleider van Groede Erik Traas bedacht zich geen moment en schakelde zijn adviseuse Goedele L in en vroeg haar om raad. De uitkomst zoals hier onder te lezen geeft te denken aan een andere voorbereiding van de spelers voor een wedstrijd.

Pol's Poll 27-09-17 15:18:37

Aanstaande zondag is het dan zo ver, de eerste thuis wedstrijd van het seizoen! Het eerste elftal moet tegen het brabantse WVV'67, maar daarvoor zullen de meeste supporters niet afreizen naar sportpark "Aan de Traverse".
Nee, de meeste supporters zullen zondag richting het voetbalveld komen (en dan met name de kantine) voor het Rad van Avontuur! Want ook die gaat weer van start aanstaande zondag. Om alvast wat in de stemming te komen, staat er een poll op de homepage. Wie pakt aanstaande zondag de meeste prijzen in het Rad van Avontuur?

p.s. ik ben aan het proberen om die vervelende reclame weg te werken onderaan de poll, maar dat lukt tot op heden nog niet.

Willy Konings - NSV 24-09-17 13:54:05

Beste mensen van vv Groede. Wat een leuk initiatief om de nieuwkomers in de 4e Klasse A uitgebreid voor te stellen. Wat ons betreft (NSV): Het is inderdaad vaak uitermate gezellig aan de toog, onder toeziend oog van ons Maaike. Streng maar rechtvaardig tapt zij de pintjes.
En ja, ook wij dragen voetbalschoenen hoor. Netjes ingevet op zaterdagavond uiteraard.
Wat dat ballen op De Wallen betreft: jullie vrouwen kunnen gerust zijn. Onze "Wallen" bestond gewoon uit een stuk grond waar het oorspronkelijke veld van NSV lag. Ons huidig sportpark draagt deze naam. Niet van die andere Wallen. Daar komen wij nooit. Jullie vergissen je toch niet bij de uitwedstrijd? Tot in Nispen!

prognostiek 22-09-17 17:09:21

IDEREEN ZE PROGNOSTIEK INGELEVERD BIJ ARNO DOET HET ANDERS DAN NOG KAN TOT ZONDAG

FC Prognostiek 10-08-17 17:27:24

Het seizoen begint te naderen, dus ook de prognostiek zal langzaam weer op gang komen. Zoals vertrouwd zal bij aanvang van de eerste beker wedstrijd de prognostiek online komen. U heeft dan tot 24 september om de formulieren in te vullen.
Lees u alvast in, bekijk wedstrijden terug van de tegenstanders, want het zal weer een enorm moeilijke opgave worden om de prognostiek in te vullen!

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda