Metoaan 17-07-17 08:56:40

Dus mocht iemand van METO dit toevalligerwijs lezen, zouden we graag het volgende willen weten;

Edit: METOAAN

- Is er een Rad van Avontuur aanwezig in de kantine? Er is al avontuur genoeg in de kantine dus dat rad hebben we niet nodig

- Is er een goeie muziek installatie, of moeten we die zelf mee brengen? Goeie installatie aanwezig. Je mag natuurlijk zelf ook een installatie meenemen voor bijv. in de kleedkamer. Stopcontact aanwezig!!

- Zijn er zitplaatsen voor onze oudere supporters en staan-tafels voor onze jongere supporters? Er is aan iedereen gedacht dus geen zorgen daar over.

- Zijn er hakkedelletjes aanwezig? Delletjes genoeg maar of ze hakke aan hebben is een beetje afhankelijk van het weer

Dames team is helaas opgeheven maar je kan de dames beter in de kantine hebben dan ergens op een veld, toch?

Petit 14-07-17 19:22:57

Dus mocht iemand van METO dit toevalligerwijs lezen, zouden we graag het volgende willen weten;

Edit: VIVOO HIER

-          Is er een Rad van Avontuur aanwezig in de kantine? NEE

-          Is er een goeie muziek installatie, of moeten we die zelf mee brengen? MWA redelijk maar of ie optimaal gebruikt wordt?

-          Zijn er zitplaatsen voor onze oudere supporters en staan-tafels voor onze jongere supporters? JA

-          Zijn er hakkedelletjes aanwezig? Nee

En! Dames team van meto is opgeheven. Daarvoor moet je toch echt bij vivoo zijn met 2 dames teams!

Groese Courant 13-07-17 11:15:29

Deij werkt op alternatieve manier aan conditie

Groede – Het nieuwe seizoen komt langzaam dichterbij en is het dus weer de tijd voor spelers om de conditie weer terug op peil te brengen. De meeste spelers van Groede 1 doen dit middels een paar kilometer hardlopen, een tochtje koersen of een paar honderd meter te zwemmen in de zee. Echter komt de informatie via verschillende kanalen door dat Ruben niet deze traditionele manieren gebruikt om te werken aan zijn conditie.

Waar de rechtervleugel speler voorgaande jaren nog werd gesignaleerd met vuilniszakken om het lichaam, houdt hij er dit jaar andere methode op na.
Aan het begin van de zomer werd de fysiotherapeut van HSV Hoek vaak ’s avonds nog zwoegend in zijn nieuwe casa gesignaleerd, maar nadat hij samen met zijn vriendin Noemi het huis hebben betrokken is er weinig meer van Deij vernomen. De deur van de nieuwe casa is amper nog open gegaan nadat de tortelduifjes officieel verhuisd zijn.

In gesprek met de Groese Courant laat Ricky Maenhout weten; “Heb al een aantal keer aangeklopt, maar ondanks dat ik geluid uit het huis hoorde komen werd er niet open gedaan. Ik snap dat ze het huis willen inzegenen, maar om daar nu 2 weken lang over te doen vind ik nogal overdreven”.

Trainer André de Nooijer blijft er vrij nuchter onder; “Hoe spelers fit geraken moeten ze zelf weten, als ze hun conditie maar op peil houden zodat we fel van start kunnen gaan in het nieuwe seizoen. Ik hoop echter wel dat ze 30 juli klaar zijn met het inzegenen van hun nieuwe woonst, want dan start de eerste training en heb ik hem er graag bij”.

Pol's Poll 22-06-17 14:32:40

Op dringend verzoek van André de Nooijer, is er een poll opgezet met de vraag;

"Welke doelstelling moet Groede 1 aankomend seizoen hebben?"

De poll is te vinden op de homepage van deze site en de resultaten zullen nauwgezet gevolgd worden door de trainer van Groede 1. De uitslag van deze poll zal van grote invloed zijn op mijn trainings-intensititeit tijdens de voorbereiding, laat de Bressiaander optekenen.

F.C. Prognostiek 12-06-17 14:03:34

De prognostiek uitslag zal zoals elk jaar bekend gemaakt worden op de afsluitende BBQ, aankomende zaterdag. De dag er na zal de uitslag ook op de website komen!

Pro. G. Nostiek 11-06-17 21:13:39

Nee niet??

prognostiek 09-05-17 21:07:47

Krijgen we nog een tussenstand van de prognostiek

De dorpskrant 01-05-17 19:27:29

Inzamelingsactie officieel van start gegaan

Groede - Direct na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd VV Groede - VV IJzendijke werd er in de kleedkamer van de eerstgenoemde club door het organiserend comité verteld waar en wanneer het inmiddels beroemde en beruchte "teamuitje" dit jaar zal plaats vinden. Deze mededeling werd door de spelersgroep met licht gejuich ontvangen toch was een enkeling minder enthousiast. Kika Menue "de muur van Groede" reageerde lichtelijk somber "Ik studeer in Maastricht, Valkenburg is vlakbij dus alle vrouwen kennen mij inmiddels al. Ik hoopte op een ander deel van Nederland waarbij ik minder in de schijnwerpers zal staan" aldus een treurende Kika.

Ook de technische staf was minder in zijn nopjes nadat werd verteld dat "grotbiken" een activiteit is die de gehele selectie zal uitvoeren. Erick Traas kreeg zelfs even spontaan geen lucht en greep direct naar zijn pakje sigaretten in zijn broekzak. "De vorige keer op de mountainbike in de Drunense Duinen heb ik 2 maanden aan het zuurstof moeten zitten om bij te komen".Het "grotbiken" riep ook bij Wesley Steyaert en Jan-Willem de Rooij de nodige vragen op. "Normaal kan ik nog geen blouse vinden zonder hulp van Annabel, hoe moet ik dan in een donkere grot ooit de weg vinden?" aldus een licht paniekerige de Rooij.

Wesley Steyaert (die afgelopen zondag zijn 50e goal in zijn carrière maakte) was er nog niet uit of hij wel mee zou gaan. "Ik heb al informatie gevraagd bij het bedrijf van de mountainbikes of ze ook fietsen hebben met zijwieltjes, jammer genoeg hebben ze deze niet en zonder kan ik dus absoluut niet meedoen".Hierdoor heeft het organiserend comité een inzamelingsactie opgestart waarbij ze hopelijk genoeg geld ophalen voor de zijwieltjes op de fiets van Wesley. U kunt hier ook uw steentje aan bijdragen door tijdens de laatste thuiswedstrijd van het eerste elftal. Wesley Steyaert zelf zal dan met "de pet" rond gaan na afloop van de wedstrijd.

Op Bresjes 21-04-17 15:37:13

Steijaert pakt geel om campagne te voeren voor D.I.P.

Groede - Opmerkelijk nieuws bereikt ons vanuit het kamp van v.v. Groede in aanloop naar de beladen derbywedstrijd tegen v.v. Breskens van aankomende zondag. Groede-aanvaller Wesley Steijaert is geschorst door het totale aantal gele kaarten dat hij heeft gepakt dit seizoen. Maar de laatste gele kaart tegen Sluiskil, waar de schorsing uit voortkwam, zou er een zijn met een dubbel randje, zo blijkt nu.

Nadat Steijaert halverwege maart zijn eigen politieke partij heeft opgericht (‘De Intuïtie Partij red.), komen er in zijn leven totaal andere belangen bovendrijven en staat voetbal niet langer meer op de eerste plaats. Zo zou campagneleider Ruben Deij hem voor de bewuste wedstrijd tegen Sluiskil hebben ingefluisterd dat het voor zijn politieke carrière beter was om niet te spelen tijdens de wedstrijd tegen Breskens, maar dat hij zich juist onder de bezoekers van de wedstrijd moest mengen om zijn politieke partij bij de mensen onder de aandacht te brengen en te promoten. Een slimme zet van Deij, aangezien Steijaert zelf ook afkomstig is uit Breskens en hij daar een groot deel van zijn politieke aanhang moet gaan halen.

Uit een video-opname die deze krant in het bezit heeft, blijkt dat Steijaert afgelopen week tijdens een partijvergadering daadwerkelijk zou hebben laten doorschemeren dat hij de gele kaart tegen Sluiskil bewust heeft gepakt. De geruchten gaan dan ook dat Steijaert bewust ruzie zocht met de spelers van Sluiskil, en dat hij zijn eigen opvliegende karakter nu als ideale dekmantel kon gebruiken tegenover zijn medespelers.

Steijaert in een korte reactie: “Ik ben me echt van geen kwaad bewust, maar ik kan ook niet ontkennen dat het me zeer goed uitkomt zo midden in mijn politieke campagne. Zondag wordt een drukke dag voor me, want na de wedstrijd zal er nog een optreden plaatsvinden van mijn campagnenummer “Retteketet waar is mijn vleeskroket”. Rick Maenhout heeft me toegezegd dat hij dit in de kantine na de wedstrijd zal komen zingen. Na zijn optreden rijd ik gelijk door naar Brugge voor de wedstrijd tegen Anderlecht. Hopelijk kan ik onder de supporters van Brugge nog wat mensen overtuigen om op mijn partij te stemmen.”

Op de vraag of Steijaert weet dat mensen met een Belgse nationaliteit niet in Nederland mogen stemmen, wilde hij verder niet antwoorden.

Shownieuws 07-04-17 08:56:26

Rick Maenhout schrijft campagnenummer politieke partij D.I.P.

Groede - Afgelopen zondag 2 april 2017 werd het officiële startsein gegeven voor het nieuwe campagnenummer van de jong opgerichte partij D.I.P.Wesley Steijaert en Ruben Deij waren beiden in hun nopjes met de aanstelling van Rick Maenhout, deze frivole linkerflankspeler, als vormgever van het campagnenummer. Deze bracht hij voor het begin van de wedstrijd VV Groede - RIA W. ten gehore wat zeer positieve reacties in Groede opleverde. Waar er normaal 50 man langs de lijn staat, stonden er afgelopen zondag ruim 100 en dat allemaal speciaal voor het nieuwe campagnenummer van D.I.P.Rick heeft een uitstekende staat van dienst als zanger, de Oostburgenaar was vroeger vooral in het hiphop wereldje actief was koos hij deze keer voor inspiratie van Yves Segers. Deze was direct enthousiast "Als er iemand met het repertoire zoals Rick Maenhout voorbij komt dan wil iedereen wel met hem samenwerken" aldus een verheugde Yves Segers.

Na de wedstrijd was er nog een speciaal optreden van een Eddy Wally imitator, iedereen verwachtte dat Rick Maenhout ook de microfoon zou overnemen maar deze moest zich thuis melden bij zijn vriendin Stephanie Standaert. "We hebben al zo weinig tijd samen om door te brengen vanwege zijn werkzaamheden en de voetbal, en dan nu nog eens zijn zangcarrière" aldus een stellige mevrouw Standaert. Rick Maenhout was deze week niet meer bereikbaar voor commentaar maar wie langs de Ceres 52 in Oostburg reed kon duidelijk meegenieten van zijn muziek ''Retteketet waar is mijn vleeskroket" werd tot in den treure door hem gezongen.

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!