Trouw 30-03-17 10:13:08

Ruben Deij aangesteld als campagne leider D.I.P.

Groede - Na de berichtgeving over de oprichting van de Intuitie Partij van vorige week, laat de nieuwste partij van Nederland wederom van zich horen. De partij met lijsttrekker Wesley Steijaert heeft in Ruben Deij een nieuwe campagne leider gevonden. Deij en Steijaert kennen elkaar van de v.v. Groede, waar ze samen momenteel in het eerste elftal spelen.

De rechtsback van Groede laat in een reactie weten; “Toen Steijaert mij benaderde voor deze positie binnen zijn partij heb ik eens goed moeten nadenken. Ook ik ben voor verandering in de Nederlandse politiek en de idealen waar D.I.P. voor staat kan ik mij heel goed in vinden. Dat Wesley Steijaert hiervan de lijsttrekker is, zie ik als een plus punt. Wij kennen elkaar al jaren en zowel binnen als buiten de lijnen zijn wij echte maatjes. Ook op het trainingsveld en in de kleedkamer zoeken wij elkaar altijd even op voor een babbeltje of dolletje.

Dat de keuze voor campagne leider op Deij is gevallen is volgens Steijaert geen toeval; “De komende jaren zal ik veel moeten gaan samenwerken met mijn campagne leider, dan is het ook belangrijk dat je op dezelfde lijn zit qua gedachten gang. Ook Ruben Deij is pro-polonaise en ziet de oude K3 ook graag terug keren. Met name de altijd positieve instelling en coaching van Ruben Deij op het veld, heeft mij doen overtuigen dat hij de juiste man voor deze positie is.

Afgelopen zondag heeft Ruben Deij de knoop doorgehakt in café de platte Knoop in Breskens. Na zijn licht nog eens opgestoken te hebben bij Bart van den Hemel is hij, misschien iets te letterlijk, voor de positie gevallen. Steijaert was in zijn nopjes met deze beslissing en wil zijn campagne-team nu verder gaan uitbouwen. De volgende op zijn lijst is niemand minder dan Freek Knetsch, iemand met een houding die onze partij nodig heeft, aldus de lijsttrekker van D.I.P. Mede door deze speculatie wordt het campagne team van De Intuitie Partij nu al “F.C. RechterFlank” genoemd.

Het Parool 21-03-17 13:23:39

Aanvaller Groede 1 richt eigen politieke partij op.

Groede - Sinds deze week heeft Nederland er een nieuwe politieke partij bij met als oprichter, de net van blessure terug gekeerde Groede-aanvaller, Wesley Steijaert. Naast zijn voetbalcarrier blijkt Steijaert ook over politieke amibties te beschikken en gaat nu dan ook zijn droom achterna jagen met het oprichten van zijn eigen partij.

De afgelopen weken heeft Steijaert de verkiezingen op de voet gevolgd. Vele politieke debatten heeft hij aangehoord en kwam tot de conclusie “De huidige politiek, da’s van me kloten”. Steijaert vond het dan ook tijd worden voor veranderingen en probeerde het tij nog te keren met zijn protest-stem voor de PVV. De uitslag van de verkiezing gaf echter geen gehoor aan het protest van de Bressiaander, dus besloot hij het heft in eigen handen te nemen. “Als ik het zelf niet doe blijft Nederland in verval raken, ik merk dat de burgers een andere geluid nodig hebben en dat ga ik hen geven” aldus de kersverse lijsttrekker van de nieuwste politieke partij in Nederland.

Als we vragen naar de naam van de nieuwe politieke partij is Steijaert duidelijk: “Nederland heeft veel te veel wetten en regeltjes, daar moeten we vanaf. We moeten weer terug naar de emotie en ratio, het land moet niet geregeerd worden op basis van het wetboek maar op basis van intuïtie. En dat is precies het vlak waar mijn krachten liggen, dat werd afgelopen zondag nog maar eens bevestigd door mijn trainer André de Nooijer. De naam voor mijn nieuwe partij is dan ook De Intuïtie Partij, of afgekort D.I.P.

In het dagblad de Parool laat Steijaert optekenen “Met deze partij hoop ik het wij-gevoel weer terug te brengen bij de Nederlanders. Belangrijk onderdeel hiervan zijn mijn twee speerpunten. Allereerst vind ik dat de oude K3 weer terug moet komen, zij maakten veel beter liedjes en konden beter dansen. Dit zal het wij-gevoel weer terug brengen en versterken. Ten tweede zal het Wilhelmus vervangen moeten worden door “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”, met deze maatregel roepen we NEE tegen het verkeerde populisme en zeggen we JA tegen de polonaise. En ook al zijn de verkiezingen pas over 4 jaar, ik ga de komende weken al beginnen met mijn campagne. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn”.

Kortom de komende weken mogen we nog veel verwachten van de kersverse lijsttrekker van De Intuïtie Partij.

Wielerclub de lekke band 08-03-17 14:38:01

Waar iedereen traint voor de paptaortederby gaat G De Hullu rondjes fietsen op zijn nieuwe koers fiets.
In de wandelgangen word al gezegd dat G De Hullu zijn voetbalschoenen gaat opbergen om samen met I Hubregtsen vele kilometers te gaan fietsen aankomende zomer. En vaak een pitstop zullen hebben bij de Groese Duintjes, waar de bierkaart goed is aangevuld.
De Hullu gaf aan in de Budapest Times, ik heb vele kilometers gelopen in Budapest waardoor ik even de benen los moest fietsen. Ik wil nog niet stoppen met voetballen, zit net in de vorm van m'n leven!! De laatste wedstrijd heb ik gescoord tegen Biervliet, vanaf de rechtsback plek kwam ik helemaal mee naar voren. En schoot de bal binnen in de korte hoek.
Vanavond word er getraind in de zaal, kan ik alvast oefenen om box to box te lopen!!

Paptaartencourant (PTC) 02-03-17 14:08:37

'Robert Vink in training voor Paptaartenderby'
Van onze verslaggever uit de Brouwerijstraat
Groede: Ingezetenen weten het al langer dat Robert Vink niet op een trainingsmetertje meer of minder kijkt. De pas 26-jarige routinier post graag op Facebook de vele rondjes die hij in, rond en door Groede loopt.

"Mijn snelste sprint was van thuis naar Cafetaria de Zagerij toen ik wist dat het vanaf 1 maart pannenkoeken maand was": aldus Vink. Robert laat er niet graag gras op groeien. Ook het trainingsveld moet het ontzien. Trainer Elfrink weet zich geen raad met de 'KillerBodyWorkouts' van Vink. Elfrink:"Normaal doen we de warming-up gezamenlijk met het tweede en derde maar voor Robert zetten we speciaal twee pilonnen extra neer. Bij het afwerken schiet hij expres over zodat hij zich iedere keer weer 10x moeten opdrukken. Vink gaat op 12 maart overduidelijke voor een basisplaats. Zelfs de t-shirts zijn al opgehangen in het kleedlokaal.

De verrichtingen zijn ook niet onopgemerkt gebleven bij de trainer van 't Derde. Hubregtse besloot onlangs zijn voetbalschoenen in de kastanjes op de markt te hangen toen hij Vink zo fanatiek bezig zag. "Als het zo moet vertrek ik wel naar Boedapest om een transfer af te dwingen bij Ferencvaros. Zou hij hebben gezegd. "Doordat Vink zo zijn best doet, zal het 12 maart ook wel binnen 5 minuten zijn gespeeld." murmelde Der Bomber van 't Derde.

Vink was helaas niet bereikbaar voor commentaar. Hij zat volgens intimi in Het Overleg.

Webmaster 27-02-17 13:57:39

Om alvast in de stemming te komen, is er een poll geopend voor de paptaarten derby....
Op de voorpagina van de site kan je onderaan je voorkeur aangeven!

12 maart 24-02-17 09:50:13

Allemaal leuk en aardig dat VVGroede 1 club van de week is bij voetbaljournaal. Maar op 12 maart gaat het dan weer echt gebeuren. Het doel van iedere voetballer van Groede en omstreken. Meespelen in de paptaartenderby van Groede 3 tegen Groede 2. Naar verluidt zijn er al volop aanmeldingen van oud-spelers, toekomstige spelers en jeugdspelers om toch maar echt de kans te maken om toch in ieder geval 1 minuut mee te mogen spelen. Een voetballers-CV is natuurlijk niet vol zonder deze derby op je naam. In de komende weken zal het gastenboek iedereen voorbereiden op de pot-der-potten.

Den SDO'63 22-02-17 19:32:10

Beste vv Groede,
Hartelijk bedankt voor jullie massale komst, en het overdragen van jullie kennis en kunde bij het rad van Avontuur. Tot de volgende keer !
Groeten SDO'63

Den SDO'63 14-02-17 22:00:49

Beste VV Groede,

Carnaval komt steeds dichterbij, om alvast goed op te warmen nodigen wij alle gezellige verenigingen uit. Daarom nodigen wij VV Groede natuurlijk ook van harte uit voor de PRE-Carnavalsparty 2017. Een ideale afzakker na de wedstrijd op Clinge.

Op zondag 19 februari organiseert SDO’63 de Pre-carnavalsparty, oftewel de sportieve warming-up voor Carnaval 2017. Rond de klok van 14.30u verricht de Prins der Lamsoren Denniekes op ludieke wijze de officiële aftrap bij de wedstrijd SDO’63 – Vivoo. Na het eindsignaal van deze doorgaans spectaculaire wedstrijd barst het carnavalsfeest los met muziek van dj Gert-Jan, afgewisseld met bijzondere acts en optredens zoals:

- Optredens van verschillende plaatselijk bekende artiesten, onder andere de enige echte Gino Bogaert !!!
- Wermbloazen met de Boerenkapel der Lamsoren.

Voor den grote honger hoef je niet naar huis, er zijn namelijk verse worsten en hamburgers van de BBQ. Daarnaast is de kans zeer groot dat je één van de prachtige prijzen uit het SDO-Rad van Avontuur kunt meenemen, of de prijs voor best verklede man of vrouw.

Het lijkt ons leutig om alvast een paar uurkes op te warmen met de Raden van elf, de carnavalsverenigingen en gezellige voetbalverenigingen uit de voormalige gemeente Hontenisse.

Kortom een schone gelegenheid om een lekker hapje te eten en alvast in de juiste stemming te komen voor Carnaval 2017. Zodat iedereen weer vol inspiratie en goede moed zijn wagen kan gaan afbouwen in de laatste week.

Waar :Kantine SDO'63, Lamswaarde
Wanneer:Zondag 19 februari 2017
Tijd: 14.30u tot 21.00u

Driewerf alaaf!Namens SDO 63

Limburgs Dagblad 14-02-17 07:21:35

Na het artikel vorige week in de PZC over een transfer van Kika Menue naar Oemoemenoe,

Heeft een tweede partij zich gemeld voor de robuuste verdediger van VV Groede. Ijshockey club Limburg Eaters had hun scoutten gestuurd naar het zeeuwse om de verdediger te bekijken. De limburgse club is naarstig op zoek naar een defenseman. Na 4 nederlagen op rij in Januari is dringend gebrek aan iemand met door zettingsvermogen om de tegenstander fysiek door het ijs te laten zakken aldus technisch commissie voorzitter Puk Daniels van de club.

Samen met aanvoerder Lars van Sloun bekeken zij de capriolen van de verdediger en na het zien van verschillende body checks en het rigoureus ingrijpen in nijpende situaties waren zij al zeer tevreden over de verdediger. Maar toen de Groede verdediger in de laatste minuten zijn teamgenoten liet zien dat er niets wordt weggegeven door boven de middellijn een charge uit te voeren met een 5-0 score op het bord en een gele kaart te pakken zonder na te denken over de gevolgen waren de heren overtuigd. Dit is de man die we zoeken zegt aanvoerder Lars. Geeft nooit op, ruimt op, schuwt nog scheids of tegenstander en bijkomend voordeel hij studeert in Maastricht volgens onze bronnen.

Penning meester Eric van den Hemel is minder in zijn nopjes en vind al die aandacht overdreven! eerlijk gezegd? Ik heb Kika laats zien schaatsen op het zwarte gat en ik moet zeggen. Volgens mij was hij al blij dat hij op zijn schaatsen kon blijven staan. nu stond hij wel op Friese doorlopers en had een stoel bij zich dus dat spreekt in zijn voordeel. Misschien dat ijshockey schaatsen beter zijn enkels zouden ondersteunen.

In ieder geval bij ijshockey krijg je een beschermend pak aan en neem van mij aan dat zal hij nodig hebben. Ik zeg maar zo schoenmaker blijf bij je leest! Doe waar je goed in bent en dat is voetballen. Puk Daniels zegt zich niets van het commentaar van de penningmeester aan te trekken, en het bod op Menue voor te bereiden en hem hoopt in te lijven om de Limburg Eaters de passie terug te laten vinden om te knokken voor elke bal. Want het gaat niet om goed te kunnen schaatsen zelfs op de bank kan hij zijn energie overbrengen op het team, Hij is meer dan welkom.

PZC sportredactie 10-02-17 13:59:01

Kika Menue op de drempel van een toptransfer

De komende dagen zullen zeer spannend worden voor zowel Kika Menue als de v.v. Groede. De kans is namelijk zeer groot dat de centrale verdediger een tussentijdse transfer zal maken en het seizoen dus niet zal volmaken bij Groede. Ondanks dat de officiele deadline voor de winterstop-overschrijvingen al dicht zijn, heeft de geïnteresseerde club in Kika de mazen in de weten te vinden om de transfer gerechtigd te kunnen maken.

De club die het hier betreft is het middelburgse Oemoemenoe, de rugby ploeg is gisteren nog uitgeroepen tot Zeeuwse ploeg van het jaar. De interesse in de Groese centrale verdediger van Oemoemenoe ontstond afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen Luctor. Kika eiste in de 75ste minuut een vrije trap op en legde de bal gereed op een luttele 30 meter van het doel af. Met een krachtige aanloop gaf hij de bal een bepaalde snelheid en hoogte mee, waardoor de scout van Oemoemenoe direct overtuigd was.

“Het zijn dit soort jongens waar wij naar op zoek zijn in de rugby wereld en soms moet je dan eens op andere velden kijken om deze tegen te komen” laat de Noord-Ierse Simon FitzGerald als trainer van Oemoemenoe weten. “Het is te hopen dat we de papieren rond krijgen, want in ons rugby elftal missen we jongens met zo’n traptechniek als Kika”, laat de zeer verheugde rugby-trainer weten.

In Groede heerst er een minder euforische stemming, want het wil natuurlijk alles behalve zijn solide centrale voorstopper kwijt raken. “Onze verdediging staat momenteel zeer stabiel en met het gouden duo Wouter en Kika hebben we veel zekerheid achterin, dat zou ik natuurlijk niet graag kwijt raken” laat een geemotioneerde Andre de Nooijer weten. Toch wil André de droomtransfer niet in de weg staan “Als Kika dit graag wil, dan sta ik hem niet in de weg. We zullen hem erg missen, maar met zo’n traptechniek is hij gewoon een meerwaarde voor de rugby wereld”.

Of de papieren optijd in orde zullen zijn zal de komende dagen blijken. Het is te hopen voor de v.v. Groede dat Kika zal blijven, maar het groen-witte shirt van Oemoemenoe om de schouders van Kika Menu is nu eerder realiteit dan illusie.

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!