Jannie Anema - v.d. Schouw 22-10-17 12:22:58

Dag Harmen,

Ondertussen alweer een dikke week thuis. Ik ben met Stichting Topsport for Life een midweek op het mooie eiland Ameland geweest. Er was ook een Wadlooptocht georganiseerd, maar ik had al aangegeven dat ik niet mee ging maar even zou kijken. Daarna zou ik naar je vrouw Elly worden gebracht. Maar wat blijkt, staan er rolstoelen met grote rubberbanden. Daar kon ik in zitten en dus toch mee met de groep. Wat heb ik genoten, je kennis en prachtige verhalen gehoord. Daarna nog genoten van een uitgebreide lunch met de groep. Het was fantastisch, bedankt Harm en een dikke knuffel.
Lieve groet, ook aan je vrouw en de buurman

Jannie Anema - v.d. Schouw
Sneek

Gerda de Bruyn 26-09-17 23:03:32

Hallo Harmen,

Wat een mooi weekend hadden we op Ameland. Met als topdag de zaterdag op het was en in de duinen! Je weet veel en hebt engelengeduld! Bedankt en hopelijk tot ziens. Groeten uit Goeree Overflakkee 👋

Bert en Antonie Hendriks 07-06-17 18:53:39

Beste Harmen,

Wij hebben zeer genoten van jouw rondleiding op 1e Pinksterdag. Leuke verhalen en wetenswaardigheden, vriendelijk en prachtige tocht. Wij raden iedereen aan om ook bij jou zo'n mooie tocht te boeken. Veel succes in de toekomst!

Groeten,

Bert en Antonie Hendriks, Cuijk

Familie Ulrich Schulz 06-06-17 22:01:44

Beste Harmen,
meine Kinder haben diese herrliche Wattwanderung bei dir für uns alle gebucht! Es war noch ein Geburtstagsgeschenk für mich. Am Tag nach Vatertag waren wir dann mit dir im Watt und haben das total genossen! Herzmuscheln essen, japanische Austern wirklich frisch genießen, über deinen alten Freund "Opa Hans" plaudern, bei dem wir vor ca. 25 Jahren schon einmal eine Wattwanderung auf Ameland genießen durften - Klasse!! Besonders freut mich, dass sich meine Kinder an ihre Kindheitserinnerungen auf Ameland so positiv erinnern und heute gerne mit UNS wieder gerne an den Ort zurückkehren.

Hartelijke groeten

von der Schulzenssippe + Anhang

Andries en Corina Beverloo 15-04-17 10:22:25

Hallo Harmen,

Het is alweer een week geleden dat wij met jou het wad op gegaan zijn. Wat hebben wij er intens van genoten! We kijken iedere dag nog even de foto's terug.
Hartelijk dank voor het delen van je kennis, het zoeken naar parels en de gastvrijheid bij je thuis.
Ga zo door!

Hartelijke groeten van Andries en Corina Beverloo

Marielle Wahlbrinck 08-04-17 21:30:16

Beste Harmen,

Wat was het weer fantastisch!!
Enorm genoten van je verhalen en je kennis van het wad!
Zonder met jou het wad op te zijn geweest, heb je Ameland niet leren kennen!
Dank voor de gastvrijheid en veel gezondheid gewenst voor jou en het thuisfront!
We hebben je knappe kleinzoon gezien en denken dat hij net als z'n opa prima weet welke weg de beste is!😃
Hartelijke groet, we zijn je beste reclame uit de Betuwe!

Rob & Marielle Wahlbrinck

Marc Dienstbier 28-09-16 19:31:32

Wir haben im August 2016 an einer Wattwaderung teilgenommen. Das war ein sehr schönes und lehrreiches Erlebnis. Haben zum ersten mal Herzmuscheln gegessen und wissen jetzt "das ist gut für die Liebe machen"

Liebe Grüße aus Köln

Erik Vermeulen 04-07-16 16:35:41

Als je alles wil weten van wat er precies eetbaar is van het wad: Bel Harmen. Hij vertelt je ook nog hoe het te conserveren en hoe het klaar te maken. Bovendien weet hij alles van het wad, de zee en het schitterende eiland dat Ameland is. En hoe het er vroeger aan toeging.
Een betere gids konden we ons niet wensen.
Erik en Susanne.

Dick & Nelleke 28-06-16 16:08:08

Beste Harmen,

We hebben een geweldige ochtend op het wad gehad! Prachtige natuur, geweldige luchten en een superverteller die ons de geheimen van het wad liet zien en ook proeven. Van rauwe oester tot kokkels, van mosselen tot zeepier. En niet te vergeten het Wadden's Slokje. We kijken er met veel plezier op terug!

Ate de Heij 17-03-16 18:07:26

Beste Harmen,
Leuk je even gesproken te hebben en bedankt voor de foto's Ik hoop dat het je lukt de Todarodes sagittatus goed te conserveren. Ik ben wel zeer geïnteresseerd in een paar dwerginktvisjes, Sepiola atlantica, uit de Waddenzee.
Met vriendelijke groeten,
Ate de Heij

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Webbased software nodig?