robert vd ploeg 29-08-15 09:44:03

Hallo Harmen,

Leuk je gesproken te hebben!

Kaas roken...lijkt me ook wel wat, ben zelf nog niet verder gekomen dan kippepoten roken

Goed weekend, bedankt voor het gesprek

Liza Samans en Anita Wevers 14-08-15 15:53:24

Hallo Harmen,
De trektocht over het wad was ondanks de hoosbuien een geweldige tocht. Een betere gids konden we ons niet wensen, je weet alle ins en outs van het wad en ze ook nog op een levendige manier over te brengen. Liza heeft het er nog steeds over, we hebben genoten. Aan het eind van onze vakantie zijn we nog naar de skuur gekomen om de schatten uit de zee te bewonderen, echt super vondsten zaten ertussen. Heel erg gastvrij ontvangen door jou en je vrouw. De zalm die we hebben meegekregen was hemels , wel even wat anders dan de supermarkt zalm die we gewend zijn.
Heel erg bedankt voor de leuke tocht en het gastvrij onthaal.
Tot ziens, Anita

Gregor Sternemann 25-04-14 15:29:53

Beste Harmen,

Vielen Dank für die schöne Wattwanderung, an der wir heute teilnehmen durften.
Es hat uns sehr viel Spaß gemacht und wir fanden es sehr lehrreich.

Met friendelijke groeten, Familie Sternemann.

Steven & Lisan 10-03-14 18:21:38

Beste Harmen,

Het was een prachtige dag. We hebben veel geleerd over het wad, een leuke tocht gemaakt. Je was een goede gids, grappig, oog voor detail en je stond open voor de vragen die we hadden. Wij zouden je aan iedereen aan willen bevelen!

Vriendelijke groet,

Steven & Lisan

Maurits de Boer en Stephanie S 17-02-14 16:04:35

Beste Harmen,

hartelijk dank voor de fantastische excursie op het wad afgelopen weekend.
Heb zelden zulke goede en verse oesters kunnen eten, en tevens was je uitleg over oa de werking vd getijdes onovertroffen.

Nogmaals dank en tot ziens!
Maurits en Stephanie

Annelies Simons 30-10-13 21:32:41

Afgelopen zaterdag hebben we een wadexcusrie gedaan met Harmen en we hebben er met volle teugen van genoten! Alle vier waren we ontroerd van wat voor een prachtige ervaring we hebben opgedaan: hartelijk bedankt daarvoor!

Louet Hollen - Uitjes.nl 11-10-13 15:45:38

Harmen heeft voor Uitjes.nl tijdens een geheel verzorgd weekend voor onze klant Hager de onderdelen Visroken en Duinexcursie verzorgd. Het is ontzettend fijn samenwerken met Harmen en zijn vrouw Elly, superlieve mensen die weten waar ze over praten, passie hebben voor hun vak en hun prachtige Ameland en altijd met je mee willen denken over wat het beste voor de klant is! Al met al een aanwinst voor Uitjes.nl! Hierbij de referentie van onze klant voor het gehele weekend:

Via Uitjes.nl hebben wij eind september een weekend Ameland met ons personeel en partner gepland en dat was in één woord GRANDIOOS! De groep bestond uit 120 personen en iedereen heeft top genoten tijdens dit weekend en de maandag erna stonden de big smiles nog op de gezichtjes! Bij Uitjes.nl staat de wens van de klant nog echt voorop en de samenwerking verliep gedurende het gehele traject zeer prettig. Zij hadden vooraf alles tot in de puntjes geregeld (men laat NIETS aan het toeval over!) en tijdens het event zelf was men met “5 vrouw sterk;-)” aanwezig om e.e.a. te begeleiden. Ook zij hadden daar veel plezier in en dat straalde er ook van alle kanten vanaf. Wij bedanken Uitjes.nl voor al hun goede zorgen aan dit fantastische weekend, dat ons nog héél lang zal heugen!

Groet,
Hager, te ‘s-Hertogenbosch

Frans Kosters 29-09-13 12:41:50

Naast wadexcursies is het ook leuk om met Harmen een duinexcursie te doen. Dat hebben wij (een pelgrimsgroep van 20 pers. uit omgeving Nijmegen) op dinsdag 24 sept. 2013 meebeleefd. Als rasechte Amelander kan Harmen enthousiast en met verstand van zaken vertellen en laten zien wat er zoal leeft, groeit en bloeit in het duin op Ameland. En ook over het juttersbestaan uiteraard. Wij hebben ruim 2 uur lang van hem genoten en veel gezien en gehoord. Het kost een paar centen, maar dan heb jij toch ook wel wat (of wad...) Van harte aanbevolen !

DPSG Euskirchen 27-08-13 13:07:39

Die Pfadfinder aus Euskirchen bedanken sich recht herzlich für eine Wattwanderung, die sehr interessant und erlebnisreich war. Tolle Gliederung der Wanderung und frische Muscheln aus dem Watt sind zu empfehlen!

Gut Pfad,

die DPSG Euskirchen

Thorsten & Stefanie 11-05-13 14:56:16

10.05.2013
Die Wattwanderung mit Harmen war super: Seine Erklärungen, seine Geschichten von Früher; bei allem hat man gemerkt, dass er die Insel und die Natur liebt.
Obwohl es sehr windig war, haben wir jede Minute genossen.
Vielen Dank, lieber Harmen!!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website?