Maurits de Boer en Stephanie S 17-02-14 16:04:35

Beste Harmen,

hartelijk dank voor de fantastische excursie op het wad afgelopen weekend.
Heb zelden zulke goede en verse oesters kunnen eten, en tevens was je uitleg over oa de werking vd getijdes onovertroffen.

Nogmaals dank en tot ziens!
Maurits en Stephanie

Annelies Simons 30-10-13 21:32:41

Afgelopen zaterdag hebben we een wadexcusrie gedaan met Harmen en we hebben er met volle teugen van genoten! Alle vier waren we ontroerd van wat voor een prachtige ervaring we hebben opgedaan: hartelijk bedankt daarvoor!

Louet Hollen - Uitjes.nl 11-10-13 15:45:38

Harmen heeft voor Uitjes.nl tijdens een geheel verzorgd weekend voor onze klant Hager de onderdelen Visroken en Duinexcursie verzorgd. Het is ontzettend fijn samenwerken met Harmen en zijn vrouw Elly, superlieve mensen die weten waar ze over praten, passie hebben voor hun vak en hun prachtige Ameland en altijd met je mee willen denken over wat het beste voor de klant is! Al met al een aanwinst voor Uitjes.nl! Hierbij de referentie van onze klant voor het gehele weekend:

Via Uitjes.nl hebben wij eind september een weekend Ameland met ons personeel en partner gepland en dat was in één woord GRANDIOOS! De groep bestond uit 120 personen en iedereen heeft top genoten tijdens dit weekend en de maandag erna stonden de big smiles nog op de gezichtjes! Bij Uitjes.nl staat de wens van de klant nog echt voorop en de samenwerking verliep gedurende het gehele traject zeer prettig. Zij hadden vooraf alles tot in de puntjes geregeld (men laat NIETS aan het toeval over!) en tijdens het event zelf was men met “5 vrouw sterk;-)” aanwezig om e.e.a. te begeleiden. Ook zij hadden daar veel plezier in en dat straalde er ook van alle kanten vanaf. Wij bedanken Uitjes.nl voor al hun goede zorgen aan dit fantastische weekend, dat ons nog héél lang zal heugen!

Groet,
Hager, te ‘s-Hertogenbosch

Frans Kosters 29-09-13 12:41:50

Naast wadexcursies is het ook leuk om met Harmen een duinexcursie te doen. Dat hebben wij (een pelgrimsgroep van 20 pers. uit omgeving Nijmegen) op dinsdag 24 sept. 2013 meebeleefd. Als rasechte Amelander kan Harmen enthousiast en met verstand van zaken vertellen en laten zien wat er zoal leeft, groeit en bloeit in het duin op Ameland. En ook over het juttersbestaan uiteraard. Wij hebben ruim 2 uur lang van hem genoten en veel gezien en gehoord. Het kost een paar centen, maar dan heb jij toch ook wel wat (of wad...) Van harte aanbevolen !

DPSG Euskirchen 27-08-13 13:07:39

Die Pfadfinder aus Euskirchen bedanken sich recht herzlich für eine Wattwanderung, die sehr interessant und erlebnisreich war. Tolle Gliederung der Wanderung und frische Muscheln aus dem Watt sind zu empfehlen!

Gut Pfad,

die DPSG Euskirchen

Thorsten & Stefanie 11-05-13 14:56:16

10.05.2013
Die Wattwanderung mit Harmen war super: Seine Erklärungen, seine Geschichten von Früher; bei allem hat man gemerkt, dass er die Insel und die Natur liebt.
Obwohl es sehr windig war, haben wir jede Minute genossen.
Vielen Dank, lieber Harmen!!!

Jan Willem en Valérie 28-12-12 17:21:05

Een wadexcursie met Harmen is een unieke ervaring, ook in de winter! Met Harmen voorop hebben we het adembenemende wad bewandeld. Niet alleen super interessant om te horen over de wonderen van de aarde, de zon en de maan, maar ook hebben we oesters mogen proeven, vers uit de zee! Een bezoekje aan de Jutterskuur was warm en knus. We voelden ons zeer welkom: heel persoonlijk en vol passie! Een aanrader!

Gerdien Smit 06-07-12 21:40:22

Vrijdag 29 juni hebben wij met een kinderfeestje een duinexcursie gemaakt met Harmen als gids. Het was in één woord geweldig! We hadden kinderen bij ons in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar, 13 kinderen in totaal. Harmen wist alle kinderen te boeien met zijn verhaal, en ook wij hebben weer veel geleerd over ons eiland! Het was alleen maar genieten en de kinderen waren erg enthousiast. (sommigen hadden nog nooit zo'n leuk feestje gehad!)
Een absolute aanrader. Harmen, bedankt! (ook namens Emma voor het slagen van haar kinderfeestje)

kammerhofer albert 22-05-12 17:01:42

Hallo Harmen !!
Wir sind wieder zu Hause in Österreich und wollen uns noch einmal für die lehrreiche und unterhaltsame Wattwanderung mit dir bedanken.Du hast uns Alpenbewohner das Wattenmeer und deine Heimat Ameland mit seiner Schönheit näher gebracht.Wir könnten uns keinen besseren Wattführer als dich vorstellen.

Liebe Grüsse Veronika u. Albert
Kindberg
Österreich

Lisette Kobussen 25-02-12 17:13:49

Hallo Harmen,

Het was erg gezellig in ded Juttersschuur afgelopen donderdag bij jullie. Zoals dat gaat vraagt het even de aandacht om de pracht van Ameland weer voor de geest te halen.
We willen jullie erg bedanken voor de zeer gastvrije ontvangst, de heerlijke zelfgerookte worst - die echt aan te bevelen is- en ook voor de gedeelde informatie over Ameland, de visserij en alle vondsten van het jutten.
We hopen dat de tweede huiler ook zo mooi wordt als hampie.
Nogmaals heel erg bedankt. Ik denk dat mensen die met jou op pad gaan zeker veel plezier zullen hebben en veel zullen leren over de zee en het wad.

Hartelijke groeten van Lisette en Harrie.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda