Rob Mulder 24-09-10 11:10:37

Dag Harmen,

Goed gedaan jongen, de hele Monumentenwacht Gelderland op sleeptouw genomen naar de woeste wateren rondom Ameland. Niemand zoek geraakt en niemand verzopen. Prachtige dag, leuke vertellingen en lekker gegeten. Ik proef nog steeds een klein beetje zeezout.
Iedereen weet nu alles van krabben en kluten, slakken en snuten, wokkels en wulpen, zeewier en gulpen.

Bedankt en een goeie toeristenvangst voor volgend jaar. Groeten aan je vrouw.

Rob Mulder, Monumentenwacht Gelderland.

Jaap Stuut 20-09-10 21:36:11

Hallo Harmen,
Je hebt de meiden Marian en Corrie) mooi wegwijs gemaakt op Ameland. Alles te samen een prachtig weekend met collega's waar jij ook een belangrijk deel in hebt gehad.
Ik hoop dat jij en Elly het ook zo hebben ervaren. eind oktober kom ik weer naar roosduunen mogelijk kom ik je ergens tegen.
Ik denk dat er nu een paar collegä's iets besmet zijn door het Amelandvirus. Mogelijk komen ze er niet weer af. We wachten af.In iedergeval is de Nobel door een ieder goedgekeurd.

groet en veel succes met de wad en duinexursies Jaap

Corry 20-09-10 14:15:37

Hoi Harmen en Elly,

Wat heb ik met mijn collega's een super weekend gehad mede dankzij de goede zorgen van jou en Elly. Alles wat je hebt geregeld was meer dan prima. Het eten vrijdag bij de Mexicaan, zaterdag een wadexcursie met geweldige verhalen en uitleg met zoveel passie verteld. Daarna in de Juttersschuur een SUPER lunch met heerlijke mosterdsoep en salades gemaakt door Elly (onze complimenten)en natuurlijk niet te vergeten de gerookte paling en makreel. Wat hebben we gesmuld. Als afsluiting nog met een militair voertuig langs het strand Harm in een woord SUPER!!
Ik kom zeker nog een keer terug naar Ameland.

Elly het allerbeste met je been en beterschap.

Tot de volgende keer

Norbert und Roswitha aus Deuts 17-08-10 20:48:11

Hallo Elly und Harmen!

haben gerade deine Seite gefunden und wir danken nochmals Euch für den netten Empfang mit Wurst und Fisch. Auch die Jungs von Euch sind sehr nett. Besuchen euch im Herbst und bringen die Basaltsteine für deine Sammlung gerne mit und ein lecker Eifelbier.

Hoffe Ellys Fuß geht es schon besser !

Gruss an DannyNorbert Roswitha und Hund SAm

Han en Petra 09-07-10 18:48:39

vrijdag 9 juli 2010: op deze tropische dag maakten we een waddenexcursie mee o.l.v. Harmen: alles zat mee, het weer, de lucht, het enthousiasme en de dekundigheid van onze gids en de natuur zoals die zich aanbiedt: we weten nu van de U-vorm die de pier maakt, links een bergje uitgespoten zand en rechts een holletje of gaatje. En dat de kokkels zichzelf weer ingraven als het hen te warm wordt, en hoe de scholekster of de wulp met hun gereedschap een schelp open breken. En dat de meeste vogels en schelpen zoals de walvissen met hun baleinen het zeewater zeven en voeding (plankton) overhouden, een dagtaak om je maag te vullen. Hoe maan, aarde en zon op elkaar inwerken en het geij veroozaken, en wanneer springtij ontstaat. En nog veel meer.
We vertrokken met een zak oesters en wat zeekraal, voor een voedzame maaltijd.
Het gezellige nazitten in de speciaal voor ontvangst gebouwde schuur bij Harmen maakte de dag compleet.
Zeer aan te raden, voor iedereen!

Jarno (neefje van Roy en Annek 03-04-10 16:47:16

Ha Harmen, ik vond het gisteren heel leuk bij jullie. Vooral de krabben en de haai vond ik leuk. Ik heb vanochtend op het strand ook "appeltjes" gevonden. Als ik nog een keer op Ameland ben wil ik wel mee met een excursie.

Groetjes Jarno

mahesh 27-12-09 18:23:15

Dear herman ,
hope every thing alright with you and famil i am mahesh from nepal i was in holland but i could not meet you u wore on holiday but i met with danny any way with me its good . i am comming to holland very soon if i c ome i will surly meet you . i miss u a lot and talk with you prety soon
thankyou and take care

Gerda 09-09-09 14:30:15

Hey Harmen, bedankt voor de gezellige avond! De worst was overheerlijk. Heb je site even verspreid zoals afgesproken!
Oan't sjen!

loes Koldewee 07-04-08 13:53:37

Hallo Harmen,
Zoals beloofd gisteravond hebben we vanmiddag een kijkje op jouw site genomen.
Hij is inderdaad prachtig verzorgd,jammer dat we vandaag al weer terug moesten. Als we weer op Ameland zijn bij Jos of alleen komen maken we zeker een afspraak.We slepen Jos gewoon mee!!!
Hartelijke Groeten,Loes en Hans Koldewee

Hettie Paap 05-03-08 14:52:12

Vorige maand liepen we met jou op het wad, we hebben er van genoten.
En zullen bij ons volgende bezoek aan Ameland jou zeer zeker weer inschakelen.

Groeten vanuit Tiel Els en Hettie

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!