Jan Willem en Valérie 28-12-12 17:21:05

Een wadexcursie met Harmen is een unieke ervaring, ook in de winter! Met Harmen voorop hebben we het adembenemende wad bewandeld. Niet alleen super interessant om te horen over de wonderen van de aarde, de zon en de maan, maar ook hebben we oesters mogen proeven, vers uit de zee! Een bezoekje aan de Jutterskuur was warm en knus. We voelden ons zeer welkom: heel persoonlijk en vol passie! Een aanrader!

Gerdien Smit 06-07-12 21:40:22

Vrijdag 29 juni hebben wij met een kinderfeestje een duinexcursie gemaakt met Harmen als gids. Het was in één woord geweldig! We hadden kinderen bij ons in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar, 13 kinderen in totaal. Harmen wist alle kinderen te boeien met zijn verhaal, en ook wij hebben weer veel geleerd over ons eiland! Het was alleen maar genieten en de kinderen waren erg enthousiast. (sommigen hadden nog nooit zo'n leuk feestje gehad!)
Een absolute aanrader. Harmen, bedankt! (ook namens Emma voor het slagen van haar kinderfeestje)

kammerhofer albert 22-05-12 17:01:42

Hallo Harmen !!
Wir sind wieder zu Hause in Österreich und wollen uns noch einmal für die lehrreiche und unterhaltsame Wattwanderung mit dir bedanken.Du hast uns Alpenbewohner das Wattenmeer und deine Heimat Ameland mit seiner Schönheit näher gebracht.Wir könnten uns keinen besseren Wattführer als dich vorstellen.

Liebe Grüsse Veronika u. Albert
Kindberg
Österreich

Lisette Kobussen 25-02-12 17:13:49

Hallo Harmen,

Het was erg gezellig in ded Juttersschuur afgelopen donderdag bij jullie. Zoals dat gaat vraagt het even de aandacht om de pracht van Ameland weer voor de geest te halen.
We willen jullie erg bedanken voor de zeer gastvrije ontvangst, de heerlijke zelfgerookte worst - die echt aan te bevelen is- en ook voor de gedeelde informatie over Ameland, de visserij en alle vondsten van het jutten.
We hopen dat de tweede huiler ook zo mooi wordt als hampie.
Nogmaals heel erg bedankt. Ik denk dat mensen die met jou op pad gaan zeker veel plezier zullen hebben en veel zullen leren over de zee en het wad.

Hartelijke groeten van Lisette en Harrie.

Afke 04-07-11 22:24:29

Afgelopen week waren wij, groep 7/8, op schoolkamp op Ameland. Harmen was onze gids tijdens de excursie op het wad! We mochten een rauwe oester eten en kokkels. Harmen stopte zelfs een zeepier in zijn mond, maar dat durfde niemand van ons!
Een fantastisch leuke en vooral leerzame excursie!
Als klap op de vuurpijl heeft Harmen ons meegenomen naar zijn jutterschuur. Daar heeft hij heerlijke visjes voor ons gebakken en vertelt hoe wij een schar konden eten. Het was het lekkerste visje dat we ooit geproefd hebben! Verder hadden Harmen en zijn vrouw gezorgd voor lekkere patatjes met alles erop en eraan!
Wij hebben genoten!!! Een echte aanrader voor alle scholen!
Harmen, ontzettend bedankt! We hopen over 2 jaar weer met jou het wad te mogen verkennen.

Groetjes vanaf de Finneblom

gerrit 09-03-11 18:35:46

Hallo Harmen,

Heb de uitzending van tour de wadden gezien ik was zeer onder de indruk. Vindt dat je het prachtig hebt verteld.
groeten gerrit

Rob Mulder 24-09-10 11:10:37

Dag Harmen,

Goed gedaan jongen, de hele Monumentenwacht Gelderland op sleeptouw genomen naar de woeste wateren rondom Ameland. Niemand zoek geraakt en niemand verzopen. Prachtige dag, leuke vertellingen en lekker gegeten. Ik proef nog steeds een klein beetje zeezout.
Iedereen weet nu alles van krabben en kluten, slakken en snuten, wokkels en wulpen, zeewier en gulpen.

Bedankt en een goeie toeristenvangst voor volgend jaar. Groeten aan je vrouw.

Rob Mulder, Monumentenwacht Gelderland.

Jaap Stuut 20-09-10 21:36:11

Hallo Harmen,
Je hebt de meiden Marian en Corrie) mooi wegwijs gemaakt op Ameland. Alles te samen een prachtig weekend met collega's waar jij ook een belangrijk deel in hebt gehad.
Ik hoop dat jij en Elly het ook zo hebben ervaren. eind oktober kom ik weer naar roosduunen mogelijk kom ik je ergens tegen.
Ik denk dat er nu een paar collegä's iets besmet zijn door het Amelandvirus. Mogelijk komen ze er niet weer af. We wachten af.In iedergeval is de Nobel door een ieder goedgekeurd.

groet en veel succes met de wad en duinexursies Jaap

Corry 20-09-10 14:15:37

Hoi Harmen en Elly,

Wat heb ik met mijn collega's een super weekend gehad mede dankzij de goede zorgen van jou en Elly. Alles wat je hebt geregeld was meer dan prima. Het eten vrijdag bij de Mexicaan, zaterdag een wadexcursie met geweldige verhalen en uitleg met zoveel passie verteld. Daarna in de Juttersschuur een SUPER lunch met heerlijke mosterdsoep en salades gemaakt door Elly (onze complimenten)en natuurlijk niet te vergeten de gerookte paling en makreel. Wat hebben we gesmuld. Als afsluiting nog met een militair voertuig langs het strand Harm in een woord SUPER!!
Ik kom zeker nog een keer terug naar Ameland.

Elly het allerbeste met je been en beterschap.

Tot de volgende keer

Norbert und Roswitha aus Deuts 17-08-10 20:48:11

Hallo Elly und Harmen!

haben gerade deine Seite gefunden und wir danken nochmals Euch für den netten Empfang mit Wurst und Fisch. Auch die Jungs von Euch sind sehr nett. Besuchen euch im Herbst und bringen die Basaltsteine für deine Sammlung gerne mit und ein lecker Eifelbier.

Hoffe Ellys Fuß geht es schon besser !

Gruss an DannyNorbert Roswitha und Hund SAm

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website?