Erna van der Leeuw 27-01-07 14:47:01

De waddenexcursie is voor de leerlingen van groep 8 (en de begeleiders) van de Mgr. Bekkersschool uit Veendam hét hoogtepunt van het kamp geweest!! Geweldig dat je kinderen van 12 jaar meer dan twee uur kunt boeien. Een aanrader voor andere scholen.

Alexander Otto 04-01-07 22:07:29

Hallo,

etwas später, aber immerhin verfasst:

Vielen lieben Dank für Ihre Mühen bei unserer Wattwanderung sagt Ihnen die evangelische Apostelkirchengemeinde aus Oberhausen für Ihre erneute Wattwanderung.

Wieder einmal haben Sie uns unvergessliche Erlebnisse (wie das essen von Muscheln, Seegras und auch Wattwürmern) geschenkt.

Sie haben Ihre Arbeit wirklich herrvorragend gemacht und sich so voller Freude und Liebe eingesetzt, dass wir wirklich begeistert waren und es immernoch sind.

Ihnen wünschen wir weiterhin so viel Freude an Ihrer Arbeit und auch Gottes reichen Segen!

Ganz liebe Grüße,
Alexander Otto, stellvertr. für die APO

Ingrid Kropf 27-09-06 16:27:06

Een professionele site, heel mooi vorm gegeven. Als ik het lees, ben ik stellig van plan mee te gaan met excursies, het lijkt me helemaal leuk.

Linda van der Voort 11-09-06 13:57:26

Hoi Harmen,

veel over je site gehoord. Nu maar eens zelf bekeken. Hij is geweldig. Ik krijg zelfs zin om zo'n excursie te doen. Als er de volgende x weer kennisen uit A'dam komen boek ik het zeker.

Gr,
Linda

Andre´ Hohl 11-09-06 10:29:45

Hi Harmen,
bedankt voor de informatie en de gezellige
tijd in de welvaart.
Succes en groeten
Andre´

theet van aalst 25-08-06 15:44:51

Hoi Harmen,

Bedankt voor je hele informatieve, mooie en gezellige rondleiding op het wad deze zomer. We hebben er van genoten! Voor onze kinderen Willem en Anna ( beide 6) was het een van de hoogtepunten uit de vakantie. Ze hebben er iedereen over verteld, de juffrouw op school vond hen verhalen ook heel leuk en greep het aan om de andere kinderen ook meer te vertellen over eb/vloed, schelpdieren, vissen en vogels. Ook wij hebben genoten van de rondleiding en daarna ook nog van de heerlijke verse oesters en kokkels. We komen zeer zeker nog een keer terug! Hartelijke groeten en tot de volgende keer! Anna, Willem, Evelyne en Theet van Aalst, Duiven.

Ellen de Rooij 09-08-06 18:27:16

Hai Harmen,
Je wadexcursie is erg interessant;jammer dat we zo gehaast de wadexcursie van maandag 7/8 moesten afbreken voor het halen van de boot (die nog gehaald is ook. Volgend jaar mei zijn we er weer een hele week en dan neem ik de hele familie mee op wadexcursie, ook Michael.
De duinexcursie en zo'n maaltijd bereiden lijken me overigens ook erg leuk... dus je hoort meer van ons.
Succes en groeten
Ellen

Wiebren Postma 13-07-06 22:56:16

Hallo Harmen,

Met je unieke aanpak heb je ons als MT SCA Hygiene Products Suameer B.V. een geweldige dag bezorgd. Van bootreis tot het avondeten, het was zeer bijzonder. De ongedwongen sfeer die ontstond heeft mede bijgedragen aan het succes van de twee daagse teambuilding sessie. Vanaf de vaste wal nogmaals bedankt.

claudia 10-07-06 16:12:17

hallo harmen,
wat een informatieve site.
ziet er pico bello uit!!
heb je foto van de hartschelp als bureaublad achtergrond gebruikt.
erg Mooi!!

Trijnie 06-05-06 21:42:27

Hoi Harmen,
Ik heb genoten van je website.Ziet er heel mooi uit.Je blijft kijken en genieten.
Ik heb je waddenexcursies al liggen in onze appartementen en zal dit ook nog even doorlinken naar onze website.
Succes! Groetjes Trijnie

<< < 5 6 7 8 9
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!