Eline 20-06-07 11:47:24

Heej harmen wadlopen was echt super leuk!!!
kokkels oester zeekraal en lamsoor eten.
En een zeepier. ieuw
ik vond het echt leuk.
doei groetjes eline van de michaelschool uit gemert in brabant.

Nel Sanderson de Boer 25-05-07 14:13:16

Hallo,Harmen.
Even een berichtje uit Rockanje.Ik kreeg deze site van m'n broer Ben de Boer.Met veel genoegen heb ik de site bekeken.Dit is echt KLASSE.Zo blijf ik als oud Amelandse toch nog op de hoogte van het wel en wee op Ameland.
Hartelijke groeten vanuit:Rockanje.

René Ruygh 24-05-07 15:58:10

Interessant allemaal!!!
Leuke site!

Anneke Nobel 17-04-07 19:46:50

Terwijl ik bezig ben om de info-map van ons hotel wat op tepimpen kom ik op jou site terecht. Wat een mooie foto's! Prachtig, die strandvondsten! Heb je ook een mooie ( liefst geplastificeerde) folder ( ook nog op A4 formaat, jaja, wat n eisen) voor ons om in onze info-map te doen? Zou je die dan willen brengen naar Best Western Hotel Zeewinde of wanneer dit kan mailen naar info@zeewinde.nl? Ik zal je zeker promoten bij de gasten! Alvast heeeel erg bedankt, ik struun nog even verder! groetjes Anneke Nobel

Harmen Wijnberg 27-02-07 12:30:13

Het juiste e-mailadres is hwijnberg@home.nl
Zonder punt tussen de h en wijnberg

Marisa Giunta d'Albani 08-02-07 23:40:36

In januari naar Ameland dat doen we al jaren met onze Raad van Plezier een club van interimmanagers We hebben dan intervisie! Dit jaar deden we een grote ontdekking nl Harmen.
Harmen tradt ons tegemoet alsof we al jaren bekenden waren en nam ons mee op een tocht geheel geimproviseerd maar vol verassingen. We leerden van de zee en de maan het leven in de zee en het leven in de duinen (er kwam van alles uit zijn rugzak)en...hoe de Amelanders daar op hun eigen wijze mee omgaan. We leerden hoe een konijn denkt en hoe je weet dat hij thuis is en...hoe je hem vangt. Waar let de vuurtorenwachter op ...dat weten wij nu! Een paar heerlijke uren! Volgend jaar weer want Harmen heeft nog meer verassingen in petto.
Marisa Giunta d'Albani

Erna van der Leeuw 27-01-07 14:47:01

De waddenexcursie is voor de leerlingen van groep 8 (en de begeleiders) van de Mgr. Bekkersschool uit Veendam hét hoogtepunt van het kamp geweest!! Geweldig dat je kinderen van 12 jaar meer dan twee uur kunt boeien. Een aanrader voor andere scholen.

Alexander Otto 04-01-07 22:07:29

Hallo,

etwas später, aber immerhin verfasst:

Vielen lieben Dank für Ihre Mühen bei unserer Wattwanderung sagt Ihnen die evangelische Apostelkirchengemeinde aus Oberhausen für Ihre erneute Wattwanderung.

Wieder einmal haben Sie uns unvergessliche Erlebnisse (wie das essen von Muscheln, Seegras und auch Wattwürmern) geschenkt.

Sie haben Ihre Arbeit wirklich herrvorragend gemacht und sich so voller Freude und Liebe eingesetzt, dass wir wirklich begeistert waren und es immernoch sind.

Ihnen wünschen wir weiterhin so viel Freude an Ihrer Arbeit und auch Gottes reichen Segen!

Ganz liebe Grüße,
Alexander Otto, stellvertr. für die APO

Ingrid Kropf 27-09-06 16:27:06

Een professionele site, heel mooi vorm gegeven. Als ik het lees, ben ik stellig van plan mee te gaan met excursies, het lijkt me helemaal leuk.

Linda van der Voort 11-09-06 13:57:26

Hoi Harmen,

veel over je site gehoord. Nu maar eens zelf bekeken. Hij is geweldig. Ik krijg zelfs zin om zo'n excursie te doen. Als er de volgende x weer kennisen uit A'dam komen boek ik het zeker.

Gr,
Linda

<< < 5 6 7 8 9
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website?