Naam:
E-mail:
Homepage:


 Perry van empel 02-04-17 02:23:38

Een heerlijk verblijf gehad waarbij alles tot in de puntjes verzorgd was,Trebien

 Kees, Petra, Jerry, Annelies, 22-06-16 14:42:59

21-04-2016
Annerie en Jean, Deze week vlak bij het Balatonmeer, Plezier en amuseerde ons zeer. Met prachtige wandelingen en een beetje bier. Werd het voor ons een prachtige tijd hier. We voelden ons hier geweldig thuis. Maar wie heeft nu de sleutels van mijn huis? Vrienden voor het leven, wie had dat gedacht. Dit ondanks de 5 klokslagen midden in de nacht. De maaltijden waren heerlijk en zonder smet. En daarna de Hongaarse avond en het 53e couplet. We verlaten het land in zeer goed humeur. Tot ziens hopelijk met de volgende sőr.

 Annelies en Frank 22-06-16 14:33:13

20-10-2013
Lieve Annerie en Jean, Afgelopen week was weer heel gezellig en ontspannen. Ik dacht dat de vorige keer (2,5 jaar geleden) al goed was maar deze keer was nog gezelliger en ontspannender, mede door het goede gezelschap en het weer. Alweer heel veel dank voor jullie inzet, nooit iets te veel, en voor jullie gezelligheid, Ik hoop dat Jean wat opgestoken heeft van de paddenstoelen die hier groeien. Veel liefs en groetjes, Annelies.
P.S. Annelies als gids en ik voor dubbel tarief gaan we overwegen.
Frank.

 Adriaan 22-06-16 14:26:41

20-10-2013
Hoi Annerie en Jean, Wederom voor mij weer een fantastische week. Heb al meerdere weken meegelopen met de wandelweken van Jean. Tochten zijn mooi eten is lekker kortom een ontspannen week. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes, Adriaan

 perry van empel 22-03-15 23:58:53

Wij hebben echt genoten van deze vakantie.

Janny Rellum 06-09-12 18:51:44

Hallo Annerie,
Ik wil graag zeggen dat wij ook een heel fijne wandelweek bij jullie hebben gehad in mei van dit jaar. De groep mensen was prima. Het komt maar zelden voor, dat het in zo'n vakantie met iedereen 100% klikt. Een beetje geven en nemen hoort er dan gewoon bij. Alles bij elkaar genomen was de sfeer opperbest. Doe in ieder geval de hartelijke groeten aan Jean en aan je broer Thony. Met beiden hebben we verder een heel leuk en goed contact gehad. Ook jou betrokkenheid, Annerie, en lieve zorg is ons niet ontgaan. Nogmaals bedankt!
Groeten, ook van Nico, Janny.

arnold v d Zwet 05-07-12 21:52:25

Beste Annerie en Jean,
Mijn vrouw en ik hebben genoten van het wandelen bij jullie. Het was zoveel meer natuur dan bij ons in de polder. Ook het eten met ze allen aan een tafel was heel gezelig. BEDANKT voor de week.
Han en Arnold

Bettie en Guus 07-12-11 17:01:14

Hallo Annerie en Jean,

Ook wij hebben erg genoten van de vakantie.
Waarbij we aantekenen dat ook voor de niet wandelaar het aangenaam vertoeven is in Igal.
De thermen in Igal waren heerlijk.
Ook de massages van buurvrouw Suzanne zijn aan te raden.

Groeten van Bettie en Guus Ooteman.

Elva 28-11-11 13:33:32

Hallo Annerie en Jean,
Het was een leuke vakantie, we hebben erg genoten en veel gezien.
Nog bedankt en succes verder. Gr. Elva

Ria 24-11-11 15:56:25

Hallo allemaal,

Ook ik ben in september met de grote groep naar Hongarije geweest en heb een fantstische week gehad. Prachtige wandelingen door de bossen en over de vele velden en klimpartijen waar Jean af en toe de moeilijkheisgraad niet helemaal kon inschatten. Je kon kiezen tussen de lange en de korte wandelingen. Ik heb alle lange wandelingen gedaan en veel van het mooie Hongarije gezien.
Het hotel was goed alleen het bed iets te hard maar de mensen erg vriendelijk ik heb er zelfs mee gedanst. Je kon je ook laten masseren of naar het thermobad en lekker relaxen. Zelf vond ik de schildermiddag erg bijzonder die werd gehouden door Annerie. Annerie geeft de les met veel liefde en passie en op een prachtige lokatie. Eerst gingen we mediteren en daarna mocht je drie kleuren die doorgekomen waren uitkiezen en daarmee gaan schilderen.
Iedereen had een bijzonder schilderij gemaakt die we met elkaar besproken.
Het is voor mijn een bijzonder schilderij geworden met een bijzonder betekenis deze hangt nu te pronken in mijn huiskamer. Als je naar Hongarije gaat is dit zeker een aanrader. Wandelen en schilderen samen kombineren is geweldig.
Ik heb een geweldige week gehad en hoop zeker nog een keer te komen schilderen.
Jean, Annerie en Thony bedankt.

Groetjes Ria

1 2
Zoeken
Terug naar homepage