Rienk Warmoltz 23-01-18 17:06:52

Hoi achterneef Niek,
Kwam je site toevallig tegen, ziet er mooi uit! Was op zoek naar informatie over een Mary Warmoltz, die net overleden is. Niet veel over te vinden, maar vermoed dat ze van de tak uit Katwijk of Spakenburg afstamt.
Zoals je vermoedelijk wel weet, zijn onze opa's broers, en onze vaders heten allebei Nanko.
Leuk ook je Rapido-hobby, mijn vrouw en ik zijn vouwwagen fans. Ik geloof dat mijn opa Rienk ook wat stamboomonderzoek gedaan heeft, zal het eens opzoeken.GroetRienk

Angela Warmolts 05-12-14 19:03:20

Dag allemaal, hier nog "een Warmolts" die op deze site is terecht gekomen bij de zoektocht naar familiehistorie en de (mogelijke) verbinding tussen de families met deze naam in Groningen en Drenthe... Mijn afkomst zit in Drenthe. Wie weet heeft iemand anders al meer info dan ik heb kunnen achterhalen? Tot nu toe iedere keer dood spoor.... Graag kom ik in contact met andere familieleden die bezig zijn met de stamboom van de familie Warmolts. Ik heb mailcontact in Amerika met een Warmolts en probeer uit te vinden of we ergens familie van elkaar zijn. Zou leuk zijn! Zijn "roots" zitten in Stadskanaal (Groningen), mijn geboorteplaats is Gieten (Drenthe).Reacties welkom!Met vriendelijke groet, Angela Warmolts

S.M.Bruijn van Keulen 26-11-14 14:56:41

Geachte familie,Nanco Warmolts heeft op 25-06-2013 contact met U opgenomen,zou U willen vragen of hij contact met mij op zou willen nemen.vriendelijke groeten S.M.Bruijn van Keulen

 Berto Salfischberger 02-07-14 06:41:59

Hallo allemaal,
als ik een mail adres krijg van iemand dat niet eindigt op een naam van een bekende provider, ga ik tegenwoordig altijd even kijken of dat daar inderdaad een eigen website achter zit. Vandaag werd ik blij verrast door een mooi opgebouwde site met leuke verhalen.
Zeker de intro van de rapido sprak mij erg aan. Daarnaast heb ik nu een beter beeld van je als ik je binnenkort echt mag ontmoeten.

Hartelijke groet,
en alle goeds,

Berto

k. anker 19-03-14 17:56:28

Mooie site. Top gedaan.

 pieter fransen 16-03-14 22:02:11

Hallo,
Ik heb ook een site officegeheimen.nl
ik vind dit een zeer mooie website en ik overweeg om zelf ook zon site te maken.
Bedankt voor dit idee.

met vriendelijke groet,

pieter fransen

Sophie Marie Bruijn van Keulen 02-01-14 18:38:14

Geachte familie,Mijn oudste familielid is Roelef Warmolts ongeveer 1646 Haren-overleden 7-12-1720was getrouwd met Grietjen Harmens Wijffringh en Anna Maria van Huisen (van Husen)
Jan Warmolts zoon van Wijffringh is geb.1695 Hemmen-overl.22-11-1787 Haren-trouwt met Johanna Abberinck-nu neem ik een grote stap verder-Leonardus Warmolts is mijnbetovergrootvader 1798x met Grietje Melchiors Corstius 1803-hun dochter is Foskea Cornelia Warmolts x Reinder Kornelis Dijksterhuis-een van de kinderen is mijn oma dievanaf haar 2 de jaar tot haar 23ste in een weeshuis heeft gezeten,nu heb ik een vraag dit familiewapen kan ik dit gebruiken in mijn genealogie-of pas ik niet in dit plaatjevriendelijke groeten S.M.Bruijn van Keulen


Reactie:
Geachte mevrouw S.M. Bruijn van Keulen,

Ik heb u geprobeerd te mailen, maar helaas kreeg ik de mail retour, dus dan maar op deze manier, ik hoop dat u het leest.

Ik heb uw bericht in mijn gastenboek gelezen en ik geef u hierbij met alle plezier toestemming om het plaatje van het wapen te gebruiken.
U mag het zo van de website downloaden.
Het is tenslotte het wapen van Warmolts en behoort dus aan elke Warmolts(z) toe.

Veel plezier ermee!

Met vriendelijke groet,

Niek Warmoltz
Zutphen.

 Jelte Braakman 11-11-13 14:59:39

Mooie foto's en video's. Wat een mooie website! Zo geweldig. Ik ga ook aan me ouders vragen er een te maken Super Idee!

 Nanco Warmolts 25-06-13 22:10:45

Geachte familie Warmolts,Na het achterlaten van mijn bericht zag ik dat mijn neef Jan Bethlehem ook contact met jullie heeft gehad. Jan is de zoon van een zuster van mijn vader.Ik heb de laatste maanden geregeld contact met hem om informatie en foto's uit te wisselen.

 Nanco Warmolts 25-06-13 21:35:54

Geachte familie Warmoltz,Deze website kwam ik tegen bij mijn speurtocht op het internet over familie Warmolts. Het is mijn bedoeling om een familieboek te maken niet alleen met een stamboom maar ook met foto's en korte verhalen.Ik ben een afstammeling van Roelef Warmolts die op 31-12-1630 is overleden. Zijn geboortedatum is mij niet bekend. We komen voor in een familieboek van het geslacht Meinardi. Dat boek (in mijn bezit) is in 1962 verschenen en geschreven door de heer R.J. Bakker uit Groningen.De tak waar ik toe behoor stopt als ik kom te overlijden want ik heb alleen twee dochters.Wellicht kunnen jullie, wat de informatie betreft, wat voor mij betekenen en andersom.Met een vriendelijke groet van,-Nanco Warmolts(*10-07-1943)

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies