Maurice v/d Putten 11-02-12 18:36:47

Hallo ik ben Maurice, en ben sind 2jaar eigenaar van een rapido golf 34 bj 1985, ik heb grote en kleine caravans gehad maar heb nog nooit zoon plezier ervaren dan met mijn rapido en ken wel zeggen dat ik besmet ben met het rapido vierus!!! Ik was opzoek naar meer info en stuite op jullie site, en vond het leuk om er op rond te neuzen....Ben ook aant denken om mij lid te maken van de rapidoclub om ook eens een hemelvaartweekend mee te maken met allemaal rapido's liefhebbers.bedankt voor de tips en links...mvg Maurice.

jolijne 21-10-10 11:31:44

hoi allemaal, wat een leuke site jullie kunnen hem wel even bijwerken!!! hoe is het met jullie met mij alles goed! en met jullie?

groetjes jolijne !!


Reactie:
Hoi Jolijne,
Dank je wel voor je berichtje in ons gastenboek.
Je hebt helemaal gelijk, ik moet de site hoog nodig bijwerken, dat ga ik in mijn kerstvakantie doen.
Groetjes,
Oom Niek, tante Karin, Anika en Madelon

Marrit 27-02-09 08:45:09

Hoi Hoi Warmolz, Strijdige Krijgers!
Wat een prachtig, uitgebreide website hebben jullie! En wat leuk om een paar oude bekenden weer te mogen bewonderen. Walter, Jitske, Lia.
Ga zo door zou ik zeggen, enne, bij overvloed aan vrije tijd.. Heeft de familie Verheijen ook een familiewapen?

Greetz, Marrit

Warmold 11-02-09 16:17:40

Geachte heer Warmoltz,
Ik vind het erg leuk deze website aan te treffen.
mijn voornaam is namelijk Warmold en ik had erg veel moeite om de betekenis van mijn naam te achterhalen, echter ben ik nu weer 1 stap verder.
Wat ik bijzonder opmerkelijk vind, is dat de waar uw stamboom begint Groningen, Haren en Bierum. Plekken zijn waar ik nu regelmatig naar toe ga. Haren heb ik gewoond en Groningen ben ik momenteel woonachtig in.
Mijn vriendelijke dank voor een moment van verbazing.
Warmold de Boer

Henny 07-02-09 11:57:17

Weer eens door jullie site heen gebladerd. Heerlijk al die gezelligheid. Tot Hemelvaart, gr Henny44A49

Anika 31-10-08 15:04:18

hoi pap,
leuke website, wel even bewerken!
Liefs Anika


Reactie:
Lieve Anika,
Ik heb de website bijgewerkt!
Ik hoop dat je trots op me bent.....

Je liefhebbende pappie

Henny en karel 21-07-08 13:05:04

Dat was weer genieten ! Die foto's van het hemelvaart weekend in Appelscha. De foto van Tineke in haar door jullie geschonken recreatie
outfit,heb ik haar toegestuurd. Ze zal ze zelf wel gezien hebben, maar dat hoor ik dan wel. Het waren leuke dagen, ik kijk al weer uit naar de volgende happening. Gr Henny

 Bram Schuilenga 07-06-08 16:03:58

Hallo,
Ik doe samen met enkele andere historici onderzoek naar het Hinckaertshuis, een steenhuis uit ca. 1300 in de stad Groningen voor een in 2009 te verschijnen boek. Een van de eigenaren blijkt Rudolph (Roeleff) warmolts te zijn, zoon van Jan Warmolts, op uw site vermeld. In 1756 erft zijn vrouw Maria Knijpinga het Hinckaertshuis. In 1777 verkoopt het echtpaar het huis aan hoogleraar 's Graeuwen en zijn vrouw.

Ik heb al aardig wat informatie verzameld, maar ben benieuwd of u of een familielid misschien aanvullende informatie, anekdotes over de familie of afbeeldingen heeft (van rudolf warmolts) die interessant zouden kunnen zijn ?
Bedankt,

Groet,
Bram Schuilenga

Dennis 16-05-08 18:18:58

Ik heb, met mijn gezin, een bungalowtje op een camping. In de afgelopen jaren heeft een groot deel van de familie er ook een in onze buurt gekocht. Daarom gaan wij 2 keer per jaar met zijn viertjes ergens anders naar toe. Hotels en stacaravans begon een beetje duur te worden en in een tent krijg ik mijn vrouw niet mee, Dus nu heb ik via marktplaats een perfecte "rapido comfort" voor bijna niets kunnen kopen en doordat jullie er op jullie site zoveel over vertellen en laten zien kan ik niet wachten op het moment, dat we hem voor het eerst gaan gebruiken. Bedankt!!!

Jolanda ten westenend stroombe 24-02-08 10:03:03

Wat ontzettend mooi gedaan zeg,
echt het bekijken waard.
Nu weet ik weer alles van je.
Leuk dat we elkaar weer
tegen zijn gekomen via internet
Prettige zondag nog.
Groetjes Jolanda.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies