Yvon 17-05-17 10:38:19

Lieve Sandra,

Ik ben al jaren verhuisd, maar ik blijf gewoon lekker bij jou komen. You're the best!

Groetjes, Yvon

MUG 18-08-15 10:13:34

Meldpunt Ultrasoon Geluid doet onderzoek naar ultrasone geluidsgolven. Werkt u als tandarts met ultrasoon geluid? Of heeft u hinder van ultrasoon geluid dat mensen inzetten tegen dieren? Laat het weten op telefoon 06 19 524 624 of kijk op www.mug.pieptonen.nl

Maria Bussemaker-Pennings 06-03-12 09:01:55

Wat een leuke verrassing, om de elektrische tandenborstel te winnen!
Mijn andere elektrische borstel is inmiddels 4 jaar oud; dit was toentertijd mijn moooiste verjaardagscadeautje ooit en nu win ik er een! Met de nieuwe borstel heb ik weer veel meer mogelijkheden. Wat gaat de ontwikkeling hard, wat dit betreft.
Nogmaals DANK JE WEL, Sandra en veel groetjes aan je man en dochter!!!!

Ruud en Helen Simonis 20-02-12 20:19:49

Sandra,
Wij zijn erg blij naar jouw verwezen te zijn. Daar wij op zoek waren naar een mondhygieniste dichtbij huis (dus Grave). En die hebben we nu gevonden hoor, wij zijn erg blij met je. Je hebt ons uitstekend behandeld en noch wel zonder pijn. Wij weten dat wij in het vervolg op je kunnen rekenen om ons gebit netjes schoon te houden, bedankt en tot ziens.
Helen en Ruud

A van den Berg 17-02-12 14:56:48

Dag Sandra.

Hartelijk gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je praktijk. Ga altijd met veel plezier, om de 4 maanden naar je toe. Sandra je doet je werk met veel plezier, dat zie en voel ik.
Hartelijk dank voor alles en ik wens je nog vele succes volle jaren toe.

Hartelijk groet en een mooie dag,

Anny van den Berg-Bongaards.

Maria Bussemaker-Pennings 13-02-12 18:25:57

Natuurlijk wil ik heel graag een berichtje in het gastenboek schrijven. Hartelijk gefeliciteerd met het 10-jarig jubileum van je praktijk. In juni 2005 kwam ik voor het eerst bij jou voor een intake en handelingsplan. Toen ik destijds belde kon ik vrij snel bij je terecht. Door mijn kapster die in Balgoij woont, ben ik aan je adres gekomen en tot op de dag van vandaag ben ik haar dankbaar hiervoor. Jij geeft goede adviezen en voorlichting over poetsen en alle benodigdheden. Bij jou heb ik voor het eerst goed leren poetsen. Je bent altijd in voor een hartelijk woordje, maar het belangrijkste is je perfectionisme en vakmanschap. Met grote zorg en rust werk jij alsof het je eigen gebit is. Vakmanschap is meesterschap Sandra en die eer komt jou echt toe. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat een mondhygienist ter voorkoming werk verricht en de tandarts herstelwerkzaamheden doet. Dus als je de mondhygienist regelmatig bezoekt, hoeft de tandarts minder of niets te herstellen. Deze felicitatie heb je van harte verdiend. Ga zo door, ik beveel je bij iedereen aan.

geranne evers 10-02-12 09:24:58

Hallo Sandra,
allereerst wil ik je van harte feliciteren met je 10-jarig jubileum in maart! Inmiddels kom ik al een paar jaar bij jou in de praktijk. Ik heb je leren kennen als een vakvrouw die daarnaast ook tijd heeft en neemt voor een persoonlijk woordje. Kortom: alle ingrediƫnten zijn aanwezig om je vol vertrouwen aan je zorgen over te geven. Dus bij deze dan ook bedankt daarvoor en tot de volgende keer. Groeten, Geranne

Karin Blokpoel 03-02-12 15:50:20

Hallo Sandra,

Zo ik ben eens even door jouw site heen gewandeld. Goed verzorgd en duidelijk.Ik wist niet dat jij ook al als sier smid werkte!!!!
Nee dit is maar gekkigheid. Ik krijg bij jou altijd een goede behandeling met een persoonlijke touch.

Groetjes
Karin

Pauli Giesbers 21-12-11 10:43:38

hoi sandra ,
ik zie dat ik de eerste ben die iets in je gastenboek schrijft euhm jaah wat zal ik vertellen , ik kom denk ik vanaf 2006 ? al bij je om de drie maanden , ik kan je wel vertellen , je hebt altijd even een luisterend oor voor mijn , en je geeft onzettend goed advies , en ik liep jaren met een onstoken mond rond , ik vond je via detelefoongids .nl en ik kon toen meteen al een afspraak met je maken , dank zij jou goede zorg en adviezen , heb iij mijn van mijn probleem van geholpen . dank zij je goede adviezen , ben ik een heel eind geholpen . altijd heb je wel een gezellig praatjuh als ik in je stoel ligt, dat geeft me even wat rust , over koetjuss en kalfjuss kletzen , je bent echt rustig met het schoonmaken van mijn gebit en ik voel me op me gemak bij je , is gewoon vertrouwd . dat vind ik heel belangerijk dat je tijd voor me maakt . ben toch al een angst voor de tandarts en dank zij jou behandelingen heb ik ook minder stress , ik ben je ook erg dankbaar dat je me zo goed geholpen hebt en ik ben op de goede weg, door je goede adviezen en zorg, meid super ga door zo ! ik durf weer te lachen en in een appel te bijten zonder bloedingen en pijn .
ik wens jou en gezin hele fijne feestdagen en heel gelukkig en gezond 2012 ,
lieve groetjusss pauli , een tevreden client . ik zou je bij iedereen aan raden !
ik kan alleen maar zeggen je neemt zoveel stress bij me weg,
Zoeken